P T R Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 z1000 e frumos rau zx10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 zx10 din pozele puse de tine, pare identic cu cel 2008, doar coloristica diferita.Eu am in schimb informatii de pe situri externe, in care cei de la Kawa declarau ca nu sunt multumimiti de rezultatele scoase de acesta si vor veni cu un model complet nou, mult imbunatatit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 parca e batmobil z1000 ala toba aia gen gramofon e super si ea, te astepti sa dezlantuie iadul (din pacate, cu cerintele europene, probabil e plin de site acolo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 (editat) zx10 din pozele puse de tine, pare identic cu cel 2008, doar coloristica diferita.Eu am in schimb informatii de pe situri externe, in care cei de la Kawa declarau ca nu sunt multumimiti de rezultatele scoase de acesta si vor veni cu un model complet nou, mult imbunatatit. ZX-10R de mai sus e ultimul update al modelului lansat in 2008. Kawasaki ZX-10R 2011 va fi prezentat la sfarsitul lui 2010. Mai multe detalii despre ZX-10R gasiti aici. Editat Octombrie 5, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 dar e urat foc zx10 si nici cu zx6-le vechi nu ma incanta deloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 5, 2009 Autor Share Postat Octombrie 5, 2009 (editat) ZX-10R de mai sus e ultimul update al modelului lansat in 2008. Kawasaki ZX-10R 2011 va fi prezentat la sfarsitul lui 2010. pai e identic cu modelele prezentate de tine.cum sa fie din 2008 ? oricum z1000 pare foarte reusit estetic. Editat Octombrie 5, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 pai e identic cu modelele prezentate de tine.cum sa fie din 2008 ? Pai da e identic . Am mai adaugat niste fotografii pe fundal alb plus cu cealalta varianta de culoare. E aceeasi motocicleta. E doar un facelift usor adus modelului lansat initial in 2008. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 5, 2009 Autor Share Postat Octombrie 5, 2009 sper sa faca ceva cu botul ala hidos .... naiba stie zici ca in fiecare an incearca sa faca supersportivele sa arate cat mai urate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 sper sa faca ceva cu botul ala hidos .... naiba stie zici ca in fiecare an incearca sa faca supersportivele sa arate cat mai urate. Da sa stii. Acum aproape toate japonezele is uratele. Ce-mi place la motocicletele Kawasaki e ca au un limbaj de design edge ce le diferentiaza de restul japonezelor. Noul ZX-10R va fi radical schimbat deci trebuie sa ne asteptam si la un design complet nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 (editat) si sa speram ca nu urmeaza trendul.... oare s-or fi gandit atat de departe ca daca le fac urate, doar pasionatii pana in maduva oaselor le vor mai lua, eliminand cocalarii in slapi? touringurile/nakedurile arata din ce in ce mai bine parca Editat Octombrie 5, 2009 de Cosmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Numai sa faca ceva naibii cu palniile alea de tobe, ca arata ca dracu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Numai sa faca ceva naibii cu palniile alea de tobe, ca arata ca dracu. Eu cred ca fac intentionat, ca sa sustina industria evacuarilor aftermarket. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Sunt toate absolut superbe, este incredibil ca un astfel de design sa fie la indemana tuturor si nu poate fi decat o mare bucurie. Acum imi este clar, ce imi statea pe limba si nu puteam pronunta, este tot ce inseamna design-ul modelelor Kawasaki. Ma uitam la toate pozele adunate pe prima pagina si nu imi venea sa cred cat de insufletit pare fiece model in parte, par a fi creaturi si nu obiecte. Un soi de hibrid intre masina si creatura. Imi aduc aminte enorm de mult de filmul District 9. Ar fi ideal sa ma si explic (dincolo de vorba 'ceea "gusturile nu se discuta"). Acolo unde celelalte firme producatoare fabrica modele care nu sunt altceva decat un statement pentru modern, agresiv, Kawasaki vine cu niste "chestii" care par a avea viata proprie. Este imposibil sa nu fi remarcat pana acum zx12, zzr1400, dar acest zx10 pare de departe ca fiind cel mai bine conturat catre o asociere cu partea vie a materiei. Prin insasi chestia asta par niste modele inaintea vremurilor lor............ P.S. Ferice de cei ce au pat in garaj ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Fiecare scroafa isi iubeste purceii Hidoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Superbe ! Mai ales Ten -ul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 6, 2009 Autor Share Postat Octombrie 6, 2009 primele poze oficiale zx10 2010 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 http://motorcyclespecs.co.za/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 http://motorcyclespecs.co.za/ Ce link de mare valoare ne-ai furnizat domnule Sergiu, multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Video ala de prezentare la kawa z1000 este jalnic, nu ar convinge pe nimeni sa cumpere asa ceva este penibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) Video ala de prezentare la kawa z1000 este jalnic, nu ar convinge pe nimeni sa cumpere asa ceva este penibil. Ala-i de pe site-ul Kawa USA, pentru americani. Asa ca se intelege. Versiunea euro e mai buna, vezi mai jos (include si clipul promotional). Intrati pe Youtube (click pe clip) daca vreti sa vedeti versiunea HD. Editat Octombrie 8, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 14, 2009 Autor Share Postat Octombrie 14, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate