high_dive_eagle Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Soferul nostru a vazut un accident. Pt ca eram cu o multime de galagiosi pe cap, n-am apucat sa aud exact unde s-a petrecut accidentul... a zis ca a vazut o casca rosu cu alb si mult sange pe jos... traseul lui a inclus Bd-ul Magheru si Calea Mosilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 (editat) Eu am venit pe la 02:30 de la munca pe magheru si nu am vazut nimic. In afara de niste utilaje ale asfaltarii lu' peshte prajit. In rest liniste. Doamne fereste de accident! Editat Aprilie 28, 2006 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
downlaw Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 am fost la spital si se pare ca a iesit din toate operatiile cu bine a ramas fara splina ca aia a bubuit la impact si la picior se pare ca e mai grav decat la mana dar se rezolva sper sa nu apara complicatii dupa operatie a facut un mare accident la rosseti i-a taiat un tico calea si el era cu motorul ......a ramas fara splina si are mainile fracturate si un picior luxat rau este in spital la floreasca la reanimare ,,,,, doctorul spune ca este stabil .... mesajul l-am primit de la un prieten pe yahoo mess.......este vorba de cineva pe nume Onoriu...mai mult nu stiu ca nu cunosc persoana respectiva........accidentul a fost cu putin inainte de meci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memo Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Accidentul s-a produs pe maria rosetti. cand am trecut eu am vazut politie care facea masuratori. era un ninja (cred) verde facut praf si un tico lovit pe lateral destul de rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Accidentul s-a produs pe maria rosetti. cand am trecut eu am vazut politie care facea masuratori. era un ninja (cred) verde facut praf si un tico lovit pe lateral destul de rau. Onoriu stiu ca a cazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 (editat) Onoriu stiu ca a cazut Dap,stiu de el din auzite doar, sbz-ist, si auzisem numai de bine de el. Sanatate multa! Editat Aprilie 28, 2006 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memo Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...iewtopic&t=8481 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 (editat) am gasit mai multe detalii : http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...iewtopic&t=8483 Editat Aprilie 28, 2006 de Castravete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Da, se pare ca a cazut chiar rau Pe SBZ sunt niste poze cu accidentul ... Am inteles ca strada era mica si nu a avut cum sa ocoleasca Tico-ul care ramases blocat in mijlocul drumului Si el a avut viteza ... se vede clar din poze ca impactul a fost crunt. Sanatate maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Super nasol. Multa sanatate lui Onoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Multa sanatate!Se pare ca accidentele se intampla oricui, indiferent de cata experienta are pe motor!Eu speram ca cei experimentati sunt feriti de asa ceva dar cazurile de genul asta imi aduc aminte ca nu e asa! Multa sanatate inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 nu si ono... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Din poze pare ca...avea ceva viteza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 yo nu pot sa vad pozele,le puteti pune aici pls?..insanatosire grabnica ono! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noneother Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 (editat) solomon sau manu? care a cazut...? sa fie bine... ca de rau ne-a ajuns.... Editat Aprilie 28, 2006 de noneother Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 solomon sau manu? care a cazut...? sa fie bine... daniel onoriu a cazut , din cate am citit acolo e destul de dificila situatia ,splina scoasa,coaste rupte,mana picior etc...insanatosire grabnica ii doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 yo nu pot sa vad pozele,le puteti pune aici pls?..insanatosire grabnica ono! Uite pozele de pe SBZ. Pacat, noaptea e muuult mai riscant decat ziua sa mergi pe motor! Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Insanatosire grabnica Ono Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Nasol. Se pare ca nimeni nu mai e in siguranta pe 2 roti. Insanatosire grabnica si fara urmari. La ce spital este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Nasol. Se pare ca nimeni nu mai e in siguranta pe 2 roti. Insanatosire grabnica si fara urmari. La ce spital este? Unde ai fost si tu bibane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Nu conteaza cata experienta ai pe moto atata timp cat exista boi care vor sa te incalece cu masina!!! Sanatate maxima!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Bine ca a scapat cu viata la viteza aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Yep. La cat de infundat e Tico-ul si cat de varza e motorul, n-ai prea zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 se stie ceva? cum e omu? in ce stare e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corse Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 azi ora 11:46 AM: "Este inconstient, si sedat, e drept, insa in timpul operatiei, la un moment dat a avut pulsul 0, drept care i s-au oprit din functiune organele interne. Acum este stabil, insa intubat si artificial, doctorii asteapta sa se trezeasca, insa nimeni nu stie cand. Peste cateva ore, zile... La tomografie a iesit k e ok. Contrar faptului k a avut piciorul drept intors si mana dreapta, nu sunt fracturi si totul a fost pus la loc. Peretele abdominal superior care era fisurat a fost cusut si acolo a fost problema pentru ca a pierdut sange mult. I-au scos splina. " azi ora 12:19 am: "e in afara oricarui pericol. Functioneaza singur, dar o sa il mai tina un timp artificial. Acum e oricum, sedat si e in zona in care nu se permite accesul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate