diandy Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 dragi prieteni de data asta nu pot sa ajung , dar va urez petrecere frumoasa si distractie placuta Sorin-targoviste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CLiviu Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 (editat) Bre dacă vin pisde multe, vin si io...am nishte teorii de verificat fratele meu motociclist ...la petreceri <moto> trebuie sa vii cu <pachet> la tine! sau ..vii sa bei,sa te distrezi in gasca ! Cine crezi ca iti va da tie ceva pe tava ... fara sa iti aduci o contributie = <plus valoare > ... Editat Noiembrie 7, 2009 de CLiviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Bre, pe afis apare ora 20, iar pe banner apare ora 19.La ce ora incepe, ca parca vad ca nu o sa mai fie loc daca vin prea tarziu. Apari la 19:30 si vezi ce-ai pierdut pana atunci... ma bag si io, pe ultima 100 de metrii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 fratele meu motociclist ...la petreceri <moto> trebuie sa vii cu <pachet> la tine!sau ..vii sa bei,sa te distrezi in gasca ! Cine crezi ca iti va da tie ceva pe tava ... fara sa iti aduci o contributie = <plus valoare > ... nu stiu cum era in filmul vostru, dar la mine in film erau multe gagici..."bune" (filmul din'ainte de a-mi luat motoreta). ACU' , si o zic cu parerrrreee de rau, al draq sa fiu daca am vazut mai mult de o punga de-un leu de femei frumoase la intrunirile moto sau petreceri. Ori vi cu <pachetelul> de-acasa, cum zice colegu LiviU, ori ramnesti la farfuria aluilalt si te-mbeti cu apa rece. Si uite asa, vorba lu cantecu: Am numa' doua roti De mi-o iesii vreunu-n fatza Dati-va din cale tahtzi Ca-i singura sperantza!!! =)) P.S.: stie careva cat ii biletul de intrare la iEveniment? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 P.S.: stie careva cat ii biletul de intrare la iEveniment? la petrecere poate veni oricine ,e fara bilet sau invitatie. toata lumea este bine venita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 opa ! un coleg din stup ! ia zi iti faci aparitia in seara asta la niste beri ? P.S. : io vin cu pachetu de acasa ca nu am incotro ...trebuie sa conduca cineva !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Venim !! Venim !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Dap....venim negresit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 opa ! un coleg din stup ! ia zi iti faci aparitia in seara asta la niste beri ? P.S. : io vin cu pachetu de acasa ca nu am incotro ...trebuie sa conduca cineva !!! yap... ne vedem acolo sa trecem neshte beri prin ac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Venim si noi. Doo pitice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Si unii s-au si intors (am o scuza, inca sunt in medical) Superba atmosfera, locatia ce sa mai zic Felicitari organizatorilor PS: asteptam cu interes fotografiile Pozaru'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Si unii s-au si intors (am o scuza, inca sunt in medical) Superba atmosfera, locatia ce sa mai zic Felicitari organizatorilor PS: asteptam cu interes fotografiile Pozaru'? Na! Si eu am venit devreme Lasa omul ca nici nu cred ca a ajuns acasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 mi-a placut mult atmosfera misto trupele au fost ok in special cea de fete am tras si eu ceva poze... mai incolo.. acum somn deci.. mi-a placut ...felicitari organizatorilor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Felicitari si multumim pentru primirea calduroasa ,a fost super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 da da da .......asta e ora de venit de acolo mai oameni buni ... e 4 si sunt acasa de vreo 10-15 minute ......si evident ca de acolo vin ..... foarte frumos .... nu stiam locatia asta ...si mi-a placut super mult ca sa nu mai zic de atmosfera ... bravo ma baieti ....la mai mare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 O super petrecere, cum ne-a obisnuit deja Chopper Academy. Locatie super, primire super, oameni super...Totul la superlativ. Astept cu nerabdare petrecerea de deschidere de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justforfun Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 felicitari organizatorilor ! locatia fascinanta ,atmosfera in ton,muzica la fel...foarte tare..mi a placut felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 pozele mele la gramada http://dl.transfer.ro/apasu2-Transfer_ro-19b9e12af.rar save target as Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Super party!!!! Mai vreau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 (editat) Dap - laser partyul. Foarte tare au cantat "Phenomenon". Iar trupa de fete... nu stiu de unde (adica de la care membra) sa incep sa comentez . Ok, ok - nici cantarea nu rea deloc! Hmmm... mai e ceva de zis?! Editat Noiembrie 8, 2009 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Felicitari... cool party cool clubul cool ambientul si oameni de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phenomenon Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Dap - laser partyul. Foarte tare au cantat "Phenomenon". Iar trupa de fete... nu stiu de unde (adica de la care membra) sa incep sa comentez :P . Ok, ok - nici cantarea nu rea deloc! Hmmm... mai e ceva de zis?! Multumim Mult!!! Speram sa nu va dezamagim niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 (editat) Multumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta. Ne bucuram ca v-a placut alaturi de noi si va mai asteptam la urmatoarele party-uri pe care le vom face. PS. Formatiile au cantat super, le multumim ca ne-au acceptat invitatia , iar trupei Phenomenon ii uram mult succes in Anglia. Baieti, aratati-le alora ce inseamna rock-ul ! Editat Noiembrie 8, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phenomenon Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Multumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta. Ne bucuram ca v-a placut alaturi de noi si va mai asteptam la urmatoarele party-uri pe care le vom face. PS. Formatiile au cantat super, le multumim ca ne-au acceptat invitatia , iar trupei Phenomenon ii uram mult succes in Anglia. Baieti, aratati-le alora ce inseamna rock-ul ! Multumim!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate