sacal Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 m-am hotarat sa iau o honda steed de 400. am ales-o in detrimentul unei suzuki intruder tot de 400. o fi bine o fi rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 daca e honda, e de bine inca un suflet salvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Bune cred ca sunt amandoua . Insa personal tot Honda as alege. Imi lasa impresia de mai multa anduranta si fiabilitate . Oricum intruderul arata de nu se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 In sfirsit te-ai hotarit. Sa-ti fie de bine si sa ne vedem sanatosi pe sosea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 din ce ani erau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Februarie 12, 2004 Autor Share Postat Februarie 12, 2004 daca e honda, e de bine inca un suflet salvat fii atent ce a scris andreigin: " Eu zic s-o lasi balta ! E model japonez si nu o sa gasesti PIESE . Toti vand motoare pt piata japoneza si piese nu aduce nimeni pentru ca sunt FFFF SCUMPE. Asa ca orienteaza-te pe un model EUROPEAN chiar daca e mai scump. Adica tot o yamaha da facuta pentru europa & america " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Februarie 12, 2004 Autor Share Postat Februarie 12, 2004 Bune cred ca sunt amandoua . Insa personal tot Honda as alege. Imi lasa impresia de mai multa anduranta si fiabilitate . Oricum intruderul arata de nu se poate. si eu as fi ales intruderul dar steed era intr-o forma mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Februarie 12, 2004 Autor Share Postat Februarie 12, 2004 din ce ani erau? pai intruderu era din 94 cu 37.000 km, si steed din 93 cu 6900 km si arata mai bine intretinut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Sacale sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri de ea . Nu uita s-o uzi cu un vin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Februarie 12, 2004 Autor Share Postat Februarie 12, 2004 stai ca inca nu e luata. tocma aici e buba as avea mare nevoie de un om care se pricepe cat de cat la motoare sa mearga cu mine sa o vada ca eu sunt varza. mare nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Februarie 12, 2004 Autor Share Postat Februarie 12, 2004 am pus si un topic la incepatori pe tema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 cuparati honda steed de 400 sigur vei fii multumit sa auzim de bine salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Februarie 12, 2004 Autor Share Postat Februarie 12, 2004 daca sa spunem ar curge niste picaturi de la toba, o fi condensu, n-o fi condensu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Cred ca e de la vinul cu care ai udat-o deja si noua nu ne-ai spus Citeste link-urile: How to buy a metric motorcycle Pro-Bike informatii pentru cumpararea unei moto second-hand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Februarie 12, 2004 Autor Share Postat Februarie 12, 2004 nu, vezi ca am pus un cerculet verde pe poza. pe acolo curge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Pai ce poate sa fie: 1 Benzina=miroase 2 Antigel daca e racit cu lichid=gust dulce 3 Apa=condens Asa ca pune mina si gusta sau miroase. Uleiul este oricum destul de gros ca sa-l poti deosebi de apa si lasa urma de grasime. Asa fac motociclistii care sunt ca noi. Pun mina si gusta. Oricum stai linistit ca nu da dependenta. Numai motocicleta da dependenta dar de asta nu scapi. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Pantea Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Salutare prieteni. Am si eu doua intrebari pentru voi. Mi-a intrat in vizor o honda steed care mi-a placut foarte tare dar n-am avut ocazia sa ma urc niciodata pe asa ceva. Eu am 1,87 inaltime si intrebarile mele sunt: Ii ok penru inaltimea mea? Mi-ar provoca dureri de spate la drum lung? Multunesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Urca-te pe un shadow de 600 si fa-ti o idee. Este identica,mai putin motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 LOL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Pantea Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Urca-te pe un shadow de 600 si fa-ti o idee. Este identica,mai putin motorul. Ok, asa ar fi cel mai bine. Problema era ca nu cunosc pe nimeni cu shadow si nici steed. Eu am intrebat in speranta ca ca ma ajuta cineva de aprox. aceeasi inaltime care o facut ture lungi cu o parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Ok, asa ar fi cel mai bine. Problema era ca nu cunosc pe nimeni cu shadow si nici steed. Eu am intrebat in speranta ca ca ma ajuta cineva de aprox. aceeasi inaltime care o facut ture lungi cu o parere. Ambele modele sunt prea mici pt o persoana de peste 1.70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Ambele modele sunt prea mici pt o persoana de peste 1.70 Da-mi voie sa nu fiu de acord, a fost primul meu motor, eu am 1.86 la putin peste 100 kg, si nu am simtit deloc sa fie prea mic, mi s-a parut foarte fun de condus, o placere atat in oras cat si la plimbari mai lungi, si pot sa zic ca am facut destul de multi km cu acest motorash. Nu zic ca nu ar exista persoane care sa il gaseasca mic, ce zic eu e ca nu trebuie generalizat, depinde f. mult de preferintele fiecaruia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate