darkbay Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 daca a dat vali tonul,si lumea se pare ca e din ce in ce mai intuziasmata de circuit propun sa ne apucam usor usor de organizat una alta...avand in vedere ca e pe terminate sezonul...ne putem apuca de o lista provizorie a deschiderii de sezon de la Selena.nu de alta,dar ar fi indicat sa ne rezervam pista cu o bucata buuuuna de timp inainte sa nu avem surprize(sa fioe ocupat,sa fie inchis sau mai stiu eu ce).si sa fim doar noi acolo pe pista,sa nu stam toata ziua dupa altii.....o sa il rugam frumos pe edy sa mearga personal sa vb cu oamenii sa vedem ce implica inchiriera pe mai multe zile a circuitului.referitor la asta,propun sa tina intruneala mai mult de un weekend(sa fie asemanatoare celei de la baia mare) ca sa avem vreme de toate,sa nu ne grabim si sa fim numai pe fuga....hai lume cu propuneri si sa o punem de-o treaba interesanta DESCHIDEREA OFICIALA DE SEZON A HORNETISTILOR PERIOADA:sfarsitul lunii mai.... LOCATIE:SELENA TRACK (bacau) 1)George05 2)Metalwarrior 3)Sorin128+aura 4)edu2009 5)darkbay 6)... podium ocupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 GSXRistii pe ultimul loc Si zici ca vrei sa mai mananci ,a ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 DESCHIDEREA OFICIALA DE SEZON A HORNETISTILOR PERIOADA:sfarsitul lunii mai.... LOCATIE:SELENA TRACK (bacau)selena track bacau 1)George05+Nyt(diferenta-evident in favoare viespii-se va face pe circuit) 2)Metalwarrior 3)Sorin128+aura 4)edu2009 5)darkbay 6)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Si zici ca vrei sa mai mananci ,a ? Ne impacam noi la un vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) DESCHIDEREA OFICIALA DE SEZON A HORNETISTILOR PERIOADA:sfarsitul lunii mai.... LOCATIE:SELENA TRACK (bacau) 1)George05+Nyt(diferenta-evident in favoare viespii-se va face pe circuit) 2)Metalwarrior 3)Sorin128+aura 4)edu2009 5)darkbay 6)... link: http://www.selenamotorsport.ro/circuit-selena.html buey copii...nu va certati....bateti-va!!! Editat Septembrie 29, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) cred ca ar fi ok sa facem si o lista provizorie a intalnirii hornetistilor din 2012 cu 2 zile inainte de sfarsitul luimii PS - treceti-ma si pe mine pe lista ... vin 100%, deja am trecut in agenda ... sa sunam zilele astea si la circuit la bacau sa vedem daca au liber Editat Septembrie 29, 2010 de mau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 cred ca ar fi ok sa facem si o lista provizorie a intalnirii hornetistilor din 2012 cu 2 zile inainte de sfarsitul luimii PS - treceti-ma si pe mine pe lista ... vin 100%, deja am trecut in agenda ... sa sunam zilele astea si la circuit la bacau sa vedem daca au liber cu chef de misto?abtine-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) Cum e circuitu asta pentru Hornete? Nu e prea mic? Ma bag si eu oricum....daca se paote,.. bineinteles Editat Septembrie 29, 2010 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Septembrie 29, 2010 Autor Share Postat Septembrie 29, 2010 DESCHIDEREA OFICIALA DE SEZON A HORNETISTILOR PERIOADA:sfarsitul lunii mai.... LOCATIE:SELENA TRACK (bacau)selena track bacau 1)George05+Nyt(diferenta-evident in favoare viespii-se va face pe circuit) 2)Metalwarrior 3)Sorin128+aura 4)edu2009 5)darkbay 6)cristigh + atharia 7)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Cum e circuitu asta pentru Hornete? Nu e prea mic? Ma bag si eu oricum....daca se paote,.. bineinteles Daca Amckartul este mai mult decat ok pentru noi, atunci e bun si Selena care are curbe mai deschise. Pune-te pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 DESCHIDEREA OFICIALA DE SEZON A HORNETISTILOR PERIOADA:sfarsitul lunii mai.... LOCATIE:SELENA TRACK (bacau)selena track bacau 1)George05+Nyt(diferenta-evident in favoare viespii-se va face pe circuit) 2)Metalwarrior 3)Sorin128+aura 4)edu2009 5)darkbay 6)cristigh + atharia 7)Rookie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Daca Amckartul este mai mult decat ok pentru noi, atunci e bun si Selena care are curbe mai deschise.Pune-te pe lista imi fac un amckart in fata blocului daca va mai dati mult voi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Heeeyyy nu uitati de mine! PERIOADA:sfarsitul lunii mai.... LOCATIE:SELENA TRACK (bacau)selena track bacau 1)George05+Nyt(diferenta-evident in favoare viespii-se va face pe circuit) 2)Metalwarrior 3)Sorin128+aura 4)edu2009 5)darkbay 6)cristigh + atharia 7)Rookie 8) Ravenitza!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Dupa ce se face lista sa incepeti si numaratoarea inversa ! Dau eu tonul... Mai sunt .... 8 LUNI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) Dupa ce se face lista sa incepeti si numaratoarea inversa ! Dau eu tonul... Mai sunt .... 8 LUNI oho.....din 8 luni inca 5 va dura lista..si apoi 3 luni de ros unghiile Mesaj completat Heeeyyy nu uitati de mine! PERIOADA:sfarsitul lunii mai.... LOCATIE:SELENA TRACK (bacau)selena track bacau 1)George05+Nyt(diferenta-evident in favoare viespii-se va face pe circuit) 2)Metalwarrior 3)Sorin128+aura 4)edu2009 5)darkbay 6)cristigh + atharia 7)Rookie 8) Ravenitza!!! mooamaaaa tanti moderatoare......5001 posturi.dar ce cauti tu la net la ora asta? Editat Septembrie 29, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 mooamaaaa tanti moderatoare......5001 posturi.dar ce cauti tu la net la ora asta? 5 ani de forum - 5000 posturi Bine mai nu mai scriu, daca n-am voie la ora asta pe net... LE (19.31 PM): la ora asta am voie pe net? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 5 ani de forum - 5000 posturi Bine mai nu mai scriu, daca n-am voie la ora asta pe net... LE (19.31 PM): la ora asta am voie pe net? nici la ora asta nu ai voie...tre` sa fii in alta parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 De drag sa mergi pe vremea asta... In curand o sa transform viespea in barca...la ce apa era pe strazi in seara asta ) Si peste geaca de piele o sa pun o pelerina de ploaie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 nici la ora asta nu ai voie...tre` sa fii in alta parte Unde Mda...si eu care speram ca weekendul asta sa fac o plimbare cu motorul, simt nevoia... dar cica o sa ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 intalinrea de peste acum 10 ani cand va fi fost? o re pusti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Dupa ce se face lista sa incepeti si numaratoarea inversa ! Dau eu tonul... Mai sunt .... 8 LUNI dar tot odata o sa inceapa si numaratoarea inversa la stersu dupa lista , atunci mai aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 (editat) intalinrea de peste acum 10 ani cand va fi fost? o re pusti... FELICITARI ARYCY-ULE!!!!!sa fie cea mica sanatoasa,voioasa..ca frumoasa e deja! ps:scuze bro de intarzaiere Editat Septembrie 30, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 PERIOADA: sfarsitul lunii mai.... LOCATIE: SELENA TRACK (Bacau) PARTICIPANTI: 1) George05 + Nyt 2) MetalWarrior 3) Sorin128 + Aura 4) edu2009 5) darkbay 6) cristigh + atharia 7) Rookie 8) Ravenitza!!! 9) tudor@manowar.ro + Catau' Am mai actualizat lista, pana acum sunt 12 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cappac44 Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 PERIOADA: sfarsitul lunii mai.... LOCATIE: SELENA TRACK (Bacau) PARTICIPANTI: 1) George05 + Nyt 2) MetalWarrior 3) Sorin128 + Aura 4) edu2009 5) darkbay 6) cristigh + atharia 7) Rookie 8) Ravenitza!!! 9) tudor@manowar.ro + Catau' 10) cappac adi Am mai actualizat lista, pana acum sunt 12 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 (editat) PERIOADA: sfarsitul lunii mai.... LOCATIE: SELENA TRACK (Bacau) PARTICIPANTI: 1) George05 + Nyt 2) MetalWarrior 3) Sorin128 + Aura (+ un/o mic(a) hornetist(a) ) 4) edu2009 5) darkbay 6) cristigh + atharia 7) Rookie 8) Ravenitza!!! 9) tudor@manowar.ro + Catau' 10) cappac adi Editat Octombrie 4, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate