NVS Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 salutare hornetisti! am si eu o intrebare, nu tocmai tehnica: cine are un hornet auriu, model dupa 2007, cu multe accesorii, cu B90LAH? l-am vazut putin in trafic, in zona baneasa, in mers, si mi-a placut ff mult cum avea prins numarul. deci, ofer recompensa cui stie ceva despre proprietar, sa aflu si eu cum sa-mi pun numarul la fel. :-) Tu nu ai voie sa pui numarul asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Eu chiulesc din decembrie anul trecut tu nu ar tb sa ai voie sa chiulesti atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 tu nu ar tb sa ai voie sa chiulesti atat Vrei sa vin fara "lectia" invatata? Nu pot sa vin fara "lectie" invatata, ce "elev" mai sunt eu!?!... DEX: Lectie = e f. Vehicul constând din două roți montate pe un cadru, care este pus în mișcare de un motor cu ardere internă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Sa inteleg ca gata, a murit topicul asta??? Eu vreau sa va mai aud baieti si fete... chiar imi placeau discutiile noastre. Aaaa... si militez in continuare pentru un pahar de vorba in "sanul" grupului, reluarea intalnirilor de la constitutiei... si altele (eu sunt mai ales pentru "altele" Asfalt uscat hornetisti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Sa inteleg ca gata, a murit topicul asta??? Eu vreau sa va mai aud baieti si fete... chiar imi placeau discutiile noastre. Aaaa... si militez in continuare pentru un pahar de vorba in "sanul" grupului, reluarea intalnirilor de la constitutiei... si altele (eu sunt mai ales pentru "altele" Asfalt uscat hornetisti... In cazul asta mai raspunde si tu la telefon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Eu de exemplu nu am fost in constitutiei de la inceputul anului pentru ca joi aveam laboratoare pana tarziu, dar pe urma am inteles ca nici nu se prea aduna lumea. Eu as fi dispus sa vin, mai stai la o vorba, mai vezi cine si ce si-a mai schimbat la motor, etc Bagam o intalnire in Constitutiei la 20:00 in joia asta? Incepem o lista de prezenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 In cazul asta mai raspunde si tu la telefon.... mii de scuze man... eram la sala si telefonul in vestiar pe silent si am uitat de el cand am plecat, si am vazut apelul de la tine seara foarte tarziu.... cat despre constitutiei, la 8 seara este ok. mai vin si cbr-isti, una, alta.... dar cel mai bine ar fi sa anuntam si pe celalalt topic, sa vina ..... lumeaaaa, zic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Salut eu am tot avut probleme cu motorul si n-am mai iesit aproape deloc nici 1000 de km n-am facut anu asta. Cum a fost la Bacau pe Selena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Salut eu am tot avut probleme cu motorul si n-am mai iesit aproape deloc nici 1000 de km n-am facut anu asta. Cum a fost la Bacau pe Selena? n-a fost:P Sa inteleg ca gata, a murit topicul asta??? Eu vreau sa va mai aud baieti si fete... chiar imi placeau discutiile noastre. Aaaa... si militez in continuare pentru un pahar de vorba in "sanul" grupului, reluarea intalnirilor de la constitutiei... si altele (eu sunt mai ales pentru "altele" Asfalt uscat hornetisti... aproape mort..de plictiseala....topicul tu ce intelegi oare prin "altele"?ca mine sa gandesti,zici? mort si ingropat topicul....scurta viata a avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Megahertz Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 OK....dar de intalnit va mai intalniti joia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Mai vine lumea...dar nu multi.....personal joia viitoare nu vin din motive estetice ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 (editat) Acesta este defapt topicul de discutii/intalniri al posesorilor de hornet. Celalalt topic ar trebui lasat doar pentru chestii tehnice, modificari, probleme legate de motocicleta. Editat Martie 16, 2014 de TM96UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Daca tot a fost dezgropat mi-ar face placere sa vad ca actuala generatie de hornetisti mai organizeaza intalniri pentru pasionatii acestui model. In afara intalnirilor saptamanale de la Constitutiei , noi -"veteranii hornetisti" ne-am organizat in vreo 7 randuri parca in intalniri"nationale". As fifoarte fericit sa mai vad asemenea entuziasm .... Asfalt uscat tuturor si bazaiala placuta in 2014 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Daca tot a fost dezgropat mi-ar face placere sa vad ca actuala generatie de hornetisti mai organizeaza intalniri pentru pasionatii acestui model. In afara intalnirilor saptamanale de la Constitutiei , noi -"veteranii hornetisti" ne-am organizat in vreo 7 randuri parca in intalniri"nationale". As fifoarte fericit sa mai vad asemenea entuziasm .... Asfalt uscat tuturor si bazaiala placuta in 2014 ! Haha,ce dor mi-a fost de acest topic.dupa ani uite ca reapare,personal sper sa se "ridice la nivelul asteptarilor",si sa nu fie doar la nivel de adunari micute si indepartate ci sa se refaca un mare stup national:) un sezon cat mai activ si lipsit de incidente va doresc:) Gata..."mult" a tinut:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Daca tot a fost dezgropat mi-ar face placere sa vad ca actuala generatie de hornetisti mai organizeaza intalniri pentru pasionatii acestui model. In afara intalnirilor saptamanale de la Constitutiei , noi -"veteranii hornetisti" ne-am organizat in vreo 7 randuri parca in intalniri"nationale". As fifoarte fericit sa mai vad asemenea entuziasm .... Asfalt uscat tuturor si bazaiala placuta in 2014 ! Mai exista acea intalnire saptamanala a hornetistilor din piata Constitutiei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Haha...ce mult a durat pana a uitat lumea din nou de acest topic.si ce hotarati erau unii sa puna tara la cale de o intrunire serioasa.pacat ca e doar gura de lume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate