lil debul Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Eu am un principiu. De fapt , mai multe. Daca tre' sa stau mai mult de 10 secunde sa citesc un program de antrenament , e prea "stufos". Am vazut mai sus , enspe mii de exercitii. Greutati cam mici , fata de anii de antrenament si , in primul rind , mincare superputina. Proteinele nu rezolva nimica , in lipsa carbohidratilor. Desi am scris de n ori pe topicul asta , prefer exercitii de baza. La picioare , geno. Daca le faci cum trebuie , nu au cum sa nu dea rezultate. Indreptari pt. spatele inferior , in primul rind si nu numai. La umeri bag impins din picioare si ar merge si niste fluturari. Impins si de la ceafa si de la piept. Pt. piept , normal , impins culcat , orizontal si la 45 de grade. Pt. spate , tractiuni (de baza) si ramat orizontal si cu bara. Pt. triceps , scripete sau la paralele. La paralele eventual cu un disc legat de corp. Abdomene , se stie , zilnic , acasa. La sala , doar fiare. Am uitat ceva ? Prefer un sistem de 10-15 serii cu maxim 2 exercitii pe grupa musculara. Inapoi la baze , cum se zice. In cazul in care muschiul nu mai raspunde , ori maresc greutatea , ori mai schimb exercitiile. Ceva care imi place mult , ramatul la barbie. Cind ma satur de smuls sau pt. arderea finala a muschiului. Dezvolta trapezul. Mincare si iar mincare , pt. cine vrea masa musculara. Si forta. Succesuri. Mesaj completat Stati , ca am mai vazut ceva.5-6 antrenamente pe saptamina ?????? O sa cresti enorm.... in alta viata. 3-4 antrenamente de cite 1 ora e tot ce trebuie , pt. masa. E ca si cum ai avea 1 milion de km cu mobra... in jurul blocului , dar nici macar 100 pe sosea. Te-ai prins , nu ? Mesaj completat Hai ca sint senil , am uitat ceva http://www.tmuscle.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 exact. mincare si odihna. mai ales odihna. pune o poza eventual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 da, in mare am inteles ... e mai multa odihna, mai putine antrenamente, mai multe mancare, exercitii mai "primare". Cred ca o sa incerc ...singura de care nu o sa pot sa ma tin e aia cu mai putine zile de antrenament, cred ca a devenit un hobyy, e ca si cum nu as dormi daca nu ma duc la sala... mai greu de inteles dar e unu din putinele locuri in care chiar ma simt bine.... nu e nimeni de pe aici care sa mai bage sala la genesse in crangasi? mai puteam vb acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 upi...faci doar sala ca si sport? eu am incercat sa merg si la baschet si la fotbal si se combina de minune cu sala! numai ca...trebuie sa mananc mult mai mult si mai...rational, pt. ca in felul asta consum si extrem de multa energie! Adica...4 antrenamente pe saptamana + o data fotbal + o data baschet! Iar la sala...nu mai mult de o ora o ora si jumatate maxim maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Ia baga matale 3-4 zile de antrenament "mortal" si mai vorbim pe urma daca nu poti sa stai acasa sa te odihnesti. Ce-i mult nu-i bun (in afara de bani) si cu atitea antrenamente nu cistigi masa , tu nu ai cistigat nici macar mai multa forta. Asa ca mai bine incearca o luna si vorbim pe urma. Eu banuiesc ca o sa te simti intr-un mare fel. Vezi si tu ce exercitii alegi si cu ce greutati. Si cite repetari pe serie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 (editat) nici nu am incercat sa castig mai multa masa ci doar mai multa rezistenta fizica! asta pentru ca am facut 8 ani de baschet la club dupa care...m-am lasat brusc dar...in acelasi timp...am inceput si o viata extrem de dezordonata! acum...o iau incet incet ca sa imi revin! spre vara o sa incep si cu masa musculara dar...prima data tre sa dau drumul la oase! Oricum...cu antrenamentul de acum...am reusit sa ajung de la 76 la 78 de kilograme si...sa imi modelez destul de frumos corpul! Editat Februarie 16, 2010 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Scuze , vorbeam cu UPI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 descrie-mi un program "mortal" (dar fara saci cum faci tu, ca nu cred ca gasesc prin sala ) pe o saptamana....ai zis ca o sa incapa in cateva randuri... pe zile si devin "studentul" tau pentru o luna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Nu-mi permit sa dau sfaturi , esti mai avansat ca si mine in trasul de fiare si oricum , programul l-am expus de n ori in topicul asta. Daca faci de atitia ani sala , sigur o sa poti sa-ti faci un antrenament care sa ti se potriveasca , dupa ce citesti ce se scrie aici sau aiurea , pe net. Ce vreau sa zic este ca nu sint autorizat in nici un fel sa zic "fa ca mine ca e bine". Ca poate nu e bine ce zic , omu' nu avanseaza si dupa aia ma mai trezesc si injurat. De aia stau in patratica mea . A , ca mai arunc o vorba pe ici , pe colo , vorbesc mai mult despre ce CRED EU ca e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 (editat) oricum imi trebuie o perioada de schimbare...poate ca mintea mea s-a plafonat la anumite exercitii, am citit destul de multe dar stii fiecare are modul lui de gandire pe care ramane "locked", si apropo nu stiu sa injur prea bine... si sunt ferm convins ca o perioada de haos in exercitii mi-ar prinde bine... deci chiar te rog sa imi dai un program p.s. sper sa te fi convins Editat Februarie 16, 2010 de upi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 OK.Cu titlu informativ , cum vad eu problema. Adica , ce asi face eu. LUNI. Geno + indreptari. MARTI. Spate = tractiuni pt. incalzire , sa zicem 3-4 serii ramat orizontal - 6 serii ramat cu bara - 6 seri. Biceps= 6-7 serii cu gantere , bara , cum vrei. JOI. Piept = 2-3 serii flotari de incalzire. 6 serii impins la 45. 6 serii impins orizontal. Triceps = 6-7 serii la scripete , paralele sau cu gantere , cum vrei sau o saptamina una , alta saptamina alta , de distractie. VINERI. Umeri = smuls ca halterofilii , da' fara geno , preferatul meu. Bag 10-12 serii. SAU... impins din picioare cu bara 6 serii de la piept , 6 de la ceafa si pt. ardere totala 3-4 serii de ramat la barbie. Ar merge si vineri in locul lui marti si invers , da' mi-e lene sa mai modific. Ca numar de repetari pe serie fac pina in 10 la grupele mari (geno , indreptari , ramat) si la biceps mai bag si cite 15 , uneori , ca am impresia ca ma plafonez , nu mai fac febra. Ideea e sa mai si experimentezi. Sint mai multe retete , unii zic putine repetari + greutati mari , altii zic repetari mai multe+greutati mai mici. Da' fiindca nu toti sintem egali , de aici si enspe antrenamente diferite. Experimentarea e reteta succesului in culturism , fiecare cu ce merge pt. el mai bine. Daca am uitat ceva mai zi si tu. DA' PUNE O POZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 (editat) ca sa pun tb sa fac una, si poate mai putin imbracat si nu prea am dinastea... o sa fac una special si sa "raschetez" fata sa nu ma ma trezesc ca mi-o modeleaza vreunul pe strada pe urma . o sa pun.. bun acum niste intrebari mai "tehnice". In sala nu prea sunt mai deloc care face genul de exercitii care le spui tu ...si asa se uita la mine ca la ozn cand fac indreptari sau "thailandeze" sau ramaturi. Geno + indreptari = foarte solicitante pentru ca si la indreptari folosesti picioarele destul de mult .... sper sa rezist oricum o sa incerc.. Smulsul ala ca halterofilii nu e destul de riscant? (si mai ales se merita riscul? lucreaza bine?) ... o sa il incerc sper sa nu ma paralizez ... plus ca o sa fie destul de greu sa imi calibrez greutatile ... asta chiar o sa para "ozn" in sala asta ) ...si sincer mi se pare chiar dificile de executat te poti trezi in multe ipostaze neplacute impinsul din picioare nu e foarte riscant?? nu se poate face si la banca la bara cu frecare? oricum o sa incerc ... sper sa nu ma accidentez ... sunt exercitii foarte risky si o accidentare te tine mult pe bara... Editat Februarie 16, 2010 de upi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Daca te duci la sali de chizde , asta e , se uita la tine. Nu vreau sa te jignesc , da' acu e trendi in sali de genul. Tu nu ai nici o vina , fa ce trebuie pt. tine . Daca ai indoieli asupra integritatii coloanei vertrebale , poti sa faci impins si la aparate. Asta e un fel de program pt. oameni "puternici" , pt. "brute". Incalzeste-te temeinic. Ramatul l-am bagat cu picioarele , sint inrudite. Nu ai remarcat ca lucrezi muschii inruditi ? Spate+biceps , de exemplu. Da-i incolo pe fatalaii aia , cu aparatele lor , pt. 1 luna si vezi daca ai cistigat forta , masa sau ceva. Exercitiile din picioare imi plac pt. ca sint "realiste". dimitrie.eugen@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 caut sa cumpar o banca de impins la piept, noua sau sh (daca e sh, prefer sa fie din iasi). eu am gasit ceva pe la 400 ron pe price.ro. cred ca as gasi mai ieftin in metro sau selgros. daca stiti niste site-uri... mi-ar fi de folos. va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 caut sa cumpar o banca de impins la piept, noua sau sh (daca e sh, prefer sa fie din iasi). eu am gasit ceva pe la 400 ron pe price.ro. cred ca as gasi mai ieftin in metro sau selgros. daca stiti niste site-uri... mi-ar fi de folos. va multumesc. fa la un sudor .... iese mult mai durabila si exact cum vrei tu, alea din selgros sunt minciuna... si cred ca iesi cam la acelasi pret pate chiar mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Cu 4 bulioane iti faci ceva supervalabil. Te trezesti si fugi in primul REMAT. Alegi materiale , platesti fieru' la kilogram si fugi la prietenul tau sudor. Toti avem prieteni care sudeaza. Bei o bere , faci bancuta si mai faci si bara de tractiuni in banii aia. Cu ce bani ramin de la materiale , intrati 2 insi in coma alcoolica , te asigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 aveam deja una facuta la sudor. am fost in seara asta la metro si am gasit o banca active la 320ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 o odihna aiurea se simte la antrenament. eu de vreo saptamina nu ma prea odihnesc si simt la sala. sunt putin fara chef,si nu am acelasi randament. Mesaj completat indreptarile e number one,daca imi scuzati franceza. am tot facut cu vreo 40 de kg,cite 5-6 serii a 10 repetari,si ziceam sa nu cresc in greutate,ca deh,am descoperit acum vreo 5 ani ca am hernie inghinala..... azi m-am "enervat" si am urcat pina la 75 kg .ultima serie,4 repetari pozitie corecta de poofter. dupa am bagat 5 minute pe steper,ritm alert. problema a venit cind am trebui tsa cobor scarile la vestiar,ca imi tremurau picioarele si trebuia sa cobor treapta cu treapta ca un pensionar. am de vreo citeva zile la sala 2 frati,el 11 ,ea 13 ani. supraponderali amindoi. nu pot face nici macar 10 genuflexiuni. trist. zicea antrenoru' ca au slabit 10 kg deja. is grasi ca doua mingi medicinale. trist trist trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Mai trist este ca i-a dat la o sala de fiare , mai bine ii dadea la inot , baschet sau alte sporturi. Eu am inceput cu Judo , tot pe la 10 ani. Sau aia micii fac doar aerobice ? Ca la virsta lor , cu fiare , nu prea e normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Mai trist este ca i-a dat la o sala de fiare , mai bine ii dadea la inot , baschet sau alte sporturi. Eu am inceput cu Judo , tot pe la 10 ani. Sau aia micii fac doar aerobice ? Ca la virsta lor , cu fiare , nu prea e normal. mai mult aerobic. si cu greutati gen gantere de 500g si dinastea. oricum,pe mine ma oripileaza ideea ca ,fiumiu/ficamea sa se duca la sala sa slabeasca. eu la virsta lor eram schija,rau de tot.bagam alergari cu scunselea,cu batai cu tuburile,fotbal,tenis in spatele blocului.mai tirziu,prin a 2-a,atletism am vrut,mai tirziu fotbal,dar eram afon si mi-au dat viteza,am invatat sa inot prin a 4-a(parca),karate shotokan s.a.m.d. si nu ma impinjgeau ai mei. din potriva,erau oripilati nu cumva sa pateasca "puiul" lor ceva.bine mah..... stiu,stiu,o alta era atunci,o alta era cum. dar totusi. copii tot copii. si cei mici nu sunt dolofani,sunt grasi. e trist. si devina sunt parintii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Am avut o revelatie. Dupa 20 de minute de sac , sint terminat. Terminat cu bratele , terminat cu plaminii. Mi-e rusine de mine insumi. Sfatul meu pt. cei care vor sa slabeasca. Daca stiti si puteti , folositi un sac de box. Este exercitiul suprem. Stiam asta de mult , dar azi , mi-am adus aminte la modul dureros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Vreau sa-mi fac si eu un sac de box , nu am bani sa dau 4-500 ron pt un sac bun, am gasit ceva la Auchan la 130 ron , are 130 cm lungime , dar e foarte usor , max 5 kg , cred ca numai burete are in el , ma gandeam sa iau unul si sa il mai umplu cu ceva , dar nu stiu cat va tine. am mai vazut ceva pe net : , si ma gandeam sa fac unul din 3-4 cauciucuri prinse unul de altul ,asa deci astept ceva sfaturi cum mi-as putea face un sac . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 (editat) Salut, care imi recomanda si mie o sala ieftina si buna prin zona vitan - mall - timpuri noi??? Editat Februarie 20, 2010 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 (editat) Vreau sa-mi fac si eu un sac de box , nu am bani sa dau 4-500 ron pt un sac bun, am gasit ceva la Auchan la 130 ron , are 130 cm lungime , dar e foarte usor , max 5 kg , cred ca numai burete are in el , ma gandeam sa iau unul si sa il mai umplu cu ceva , dar nu stiu cat va tine. am mai vazut ceva pe net : , si ma gandeam sa fac unul din 3-4 cauciucuri prinse unul de altul ,asa deci astept ceva sfaturi cum mi-as putea face un sac . Sa inteleg ca ai mai dat sau nu ai mai dat la sac ? Daca nu ai mai dat , mare atentie la incheieturi. Daca nu stii sa lovesti corect , risti accidentari nasoale. Sac de 5 chile e de chizde , sau nici macar , cred ca e pentru copii intre 5 si 10 ani (daca copii dau la sac). Cel mai bine fa-ti unu' mare de tot , si lung si gros si indeasa-l foarte bine cu cirpe , dupa care il legi strins la gura. Eu am avut sac plin cu nisip si invelit in mai multe paturi vechi , totusi , nu-l recomand pt. cei cu pumni si incheieturi moi. Ala de pe net e haios , dar dezvolta mai mult rapiditate si reflex decit forta. Sacul meu e din piele , original , dar din pacate , e cam usor , maximum 50 de kile. Dar macar e umplut cu ce trebuie. Sa nu uit , manusi de sac , trebuie neaparat , desi eu am doar bandaje , depinde de duritatea oaselor. Editat Februarie 20, 2010 de lil debul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 de saptamna trecuta am inceput si eu cu sacul! sac Budo Best, 1,7 m, vreo 30 de kilograme! am facut cam 4 serii de cate 6-7 minute! am zis ca lesin langa el! ) dar este extraordinar de misto! are si cine ma invata sa dau corect si sa ma misc corect! cat despre aia mici..eu ma ingrozesc cand ii vad pe copiii de 8-12 ani! baga in ei toate rahaturile...fara pic de sport! stau toata ziua la calculator! pai...la 12 ani faceam deja de 2 ani atletism si eram numai pe podium la toate concursurile de viteza si garduri pe judet! dar dupa cum ziceati si voi, erau alte vremuri! Oare? Mesaj completat L.E. AM si eu un baietel la sala de 13 ani dar asta are deja 1,70 si este ashchie! are o determinare in el de n-am vazut asa ceva! vine in fiecare seara si face exact ce i se spune! si inca un pusti de 19 ani care acum 2 luni cand a venit prima data, avea 121 de kile la 1,8 m! acum are 107 kile si deja face piept cu 90 de kile si genoflexiuni cu 80! Baiatul asta face antrenament pana ies aburi din el! Trage de el pana nu mai poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate