spider2 Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 (editat) Ieri, plecand spre Stefanesti la semaforul de la Agip am avut accident. Semaforul s-a facut galben, intruder-ul din fata a franat brusc si neavand suficienta distanta savage-ul a intrat in el. Singurul accidentat este Spire, posesorul savage-ului , care a fost operat la picior. Nu este grav neavand nimic rupt. Insa ar avea nevoie de o pereche de carje cu imprumut pentru o saptamana. Va multumesc si aveti grija. Editat Mai 7, 2006 de spider2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 e cumva vorba despre spire ?? am auzit azi ca a avut accident .... Oricine ar fi , bine ca nu e grav!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spider2 Postat Mai 7, 2006 Autor Share Postat Mai 7, 2006 e cumva vorba despre spire ?? am auzit azi ca a avut accident .... Oricine ar fi , bine ca nu e grav!! Da e Spire.Oricum o sa fie bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Am vorbit azi cu el si e ok. Motorul e la mine in curte. Spire: sa te faci bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Ce nasol Insanatosire grabnica Spire!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 bine ca e ok motociclistu' ! insanatoshire grabnica ! peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Nashpa. Sa revi cat mai curand in sha. Insanatoshire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Am o peereche de carje, dar sa vb intai cu Nicu Profesorul. In principiu se poate. Sanatate multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Bine ca nu-i nimic grav si poate revenii intr-o saptamana...pe la romani...am obesrvat ca vara tine doar 2 luni...nici alea calumea:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Am o pereche de carje dar sunt din Targoviste. Daca are cineva drum pe aici le dau fara probleme.Oricum mai am si eu o pereche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikudead Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Insanatosire grabnica lui Spire. Numai bine. Data viitoare sa ne vedem in alte conditii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 SALVE .MERSI PT URARI !! O SA MERG IN SEARA ASTA SA IAU CARJELE DE LA IRINA! ...PASTRATI DISTANTA REGULAMENTARA IN TRAFIC pt. ca altfel... ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Ia zii mataluta ce ai la picior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 O cusatura mareeee,o contuzie si ceva buseli mai mici din fericire nu s-a rupt nimic.Practic am smuls semnalizarea lui Toni cu genunchiul.Semnalizarea s-a spart si mi-a sectionat ceva muschi pana la os pe o suprafata destul de mare...Nu am voie sa merg fara carja minim 10 zile,14 zile pana scoate firele... si gheata pe umflaturi. motorului meu din cate am inteles i s-a rupt o scarita,i s-a julit rezervorul si s-a indoit pedala de frana . Cam atat am patit eu.. Toni e lovit la picior dar is contuzii numai iar pretena-mea a scapat cu niste vanatai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Sanatate multa si menajaza-te! Am vazut ca esti genul agitat care nu poate sa stea! Inca nu pot sa-mi explic cum te-ai sfasiat asa intr-un semnal. Iete de-aia nu ma despart de genunchere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Sa te refaci repede si total! ... sa te sfartece semnalizatorul in halul asta... nu m-as fi gandit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Sa te refaci repede si total! ... sa te sfartece semnalizatorul in halul asta... nu m-as fi gandit! S-a spart becul iar filamentul fiind incins (wolfram) a taiat ca laserul prin carne. Noroc ca a fost cauterizat imediat din cauza temperaturii, riscand astfel o infectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Insanatosire rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 O cusatura mareeee,o contuzie si ceva buseli mai mici din fericire nu s-a rupt nimic.Practic am smuls semnalizarea lui Toni cu genunchiul.Semnalizarea s-a spart si mi-a sectionat ceva muschi pana la os pe o suprafata destul de mare...Nu am voie sa merg fara carja minim 10 zile,14 zile pana scoate firele... si gheata pe umflaturi. motorului meu din cate am inteles i s-a rupt o scarita,i s-a julit rezervorul si s-a indoit pedala de frana . Cam atat am patit eu.. Toni e lovit la picior dar is contuzii numai iar pretena-mea a scapat cu niste vanatai.. Eu am o carja disponibila scrie-mi inapoi si atunci voi sti ca nu ai facut rost inca si vorbim chiar si azi. 0722505782 ps cred ca ne cunoastem din vv anu asta in 2 mai dar nu sunt sigur. Eu am un EN 500 M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 (editat) Eu am o carja disponibila scrie-mi inapoi si atunci voi sti ca nu ai facut rost inca si vorbim chiar si azi. 0722505782 ps cred ca ne cunoastem din vv anu asta in 2 mai dar nu sunt sigur. Eu am un EN 500 M A facut rost! Editat Mai 10, 2006 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Da ... am facut rost,multumesc tuturor pt.incurajari si ajutor! Sa ne vedem cu bine!! ASFALT USCAT SI SANATATE MAXIMA!!!! S-a spart becul iar filamentul fiind incins (wolfram) a taiat ca laserul prin carne. Noroc ca a fost cauterizat imediat din cauza temperaturii, riscand astfel o infectie. daca imi este permisa o completare... LASER FRATEEEEEE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Abea acum am vazut si eu topicul ... Mihai aiti doresc sanatate multa si sa te faci cat mai iute bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate