ianachim Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 de, ce sa.i faci unii la manastiri altii la betii 4 nebuni mihai, manu, alex si subsemnatul bucuresti 6 .00 vineri plecare vreme ok pana in >muntii< bulgariei unde am tras o bataie cu bulgari de zapada cum am iesit din ,,,,inaltimi super vreme si asfat temp intre 4 si o alexandropoli 15.00 cazare super la 25 camera hotel f ok mancare si bautura dupa care am luat barurile la controlat intoarcere azi soareeeeee zapada a disparut de pe de drum masa la velikovo 1100 km distractie, prieteni si moto ce iti mai poti dori Mesaj completat 1 Mesaj completat 2 Mesaj completat 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Si alte cateva poze interesante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2009 4 Mesaj completat Si alte cateva poze interesante. nene fara pozede la bautura ca ma fac de caca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 pai la ce motoare au fost, trebuia sa fie tura cu handicap,,,,adica eu trebuia sa plec cu o ora inainte iar la intoaarcere, la fel la anul poate schimb motoreta si merg cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 pai la ce motoare au fost, trebuia sa fie tura cu handicap,,,,adica eu trebuia sa plec cu o ora inainte iar la intoaarcere, la fel la anul poate schimb motoreta si merg cu voi Doar o ora? Pai ianachim nu face nici pauze de baut lichide, cred ca nici 3 ore avans nu-ti ajungeau. Si oricum ar fi fost greu de combinat betia cu manastirea, daca nu cumva prindeati o serie de impartasanii repetate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2009 Doar o ora? Pai ianachim nu face nici pauze de baut lichide, cred ca nici 3 ore avans nu-ti ajungeau. Si oricum ar fi fost greu de combinat betia cu manastirea, daca nu cumva prindeati o serie de impartasanii repetate. hai man nu mai speria copilul oricum aseara clar iesea de o spovedanie la cum m.am facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Tura superba, drumuri bunicele (bune si f.b. in Gr) si trafic ioc. Doar 2 magarusi pe marginea drumului in Bg. Seara, Alexandoupoli f animat, baruletze frumoase, grecoaice cu "lipici", atmosfera mediteraneana, ce sa mai. Bine, am trecut prin aproape toate fenomenele meteorologice posibile, un pic de ceata, ploaia, lapovita, zapada p munte in bulgaria, cer perfect senin si soare cum nu ma asteptam in noiembrie, vant lateral de mergeam cu mobrele inclinate, dar astea fac plimbarea si mai frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2009 Tura superba, drumuri bunicele (bune si f.b. in Gr) si trafic ioc. Doar 2 magarusi pe marginea drumului in Bg. Seara, Alexandoupoli f animat, baruletze frumoase, grecoaice cu "lipici", atmosfera mediteraneana, ce sa mai. Bine, am trecut prin aproape toate fenomenele meteorologice posibile, un pic de ceata, ploaia, lapovita, zapada p munte in bulgaria, cer perfect senin si soare cum nu ma asteptam in noiembrie, vant lateral de mergeam cu mobrele inclinate, dar astea fac plimbarea si mai frumoasa. asa e, de a vantul ala lateral a cazut paharul in bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 asa e, de a vantul ala lateral a cazut paharul in bar da al naibi nu l-ai fi scapat plin. il linsesei rapid inainte. Bine, era cred ca al patrulea bar in care intraseram. Cred ca data viitoare o sa bem si din pahare de hatie. Probabil au fost unii care au zis ca nu e problema cu inmultit vesela la greci, de ne-au dat aia sa mancam de pe hartie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2009 Sunteti cu creierii capului, eu am paralizat de frig cand m'am dat jos din masina in muntii bulgariei, iar asta acum 2 luni...Ce matanii am mai inclinat la benzinaria aia Aegean (prima de dupa vama bulgaria=>grecia, la vreo 30km), eram pe rosu de dinainte de vama si tinusem minte de la tura anterioara din mai ca benzinaria e imediat dupa vama.. Abia astept sa bat iara drumul asta in drum spre Thassos, la primavara.. apropo acolo am alimentat la plecare spre casa si am mai bagat benzina la noi in otopeni acum pe seara frig de la 10 grade la 2 azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Inca o data mi s-a confirmat faptul ca reusita unei excursii depinde si de cei cu care calatoresti.In ciuda conditiilor atmosferice foarte grele iesirea pina in Grecia a fost super.Unul dintre cele mai frumoase momente a fost cind eu si Manuel vorbeam la statie despre cum sa adaptam viteza la zapada de pe sosea si dupa o curba ce credeti ca se intimpla.Satana in persoana, adica Ianachim,impreuna cu ajutorul sau Talpa Iadului,adica Alex,ne-au luat la tinta cu bulgari de zapada rizind de noi ca mergem prea incet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2009 Inca o data mi s-a confirmat faptul ca reusita unei excursii depinde si de cei cu care calatoresti.In ciuda conditiilor atmosferice foarte grele iesirea pina in Grecia a fost super.Unul dintre cele mai frumoase momente a fost cind eu si Manuel vorbeam la statie despre cum sa adaptam viteza la zapada de pe sosea si dupa o curba ce credeti ca se intimpla.Satana in persoana, adica Ianachim,impreuna cu ajutorul sau Talpa Iadului,adica Alex,ne-au luat la tinta cu bulgari de zapada rizind de noi ca mergem prea incet. noroc ca ai dat sticla aia de "visiki" sa ne mai incalzim in alexandropoli si ai uita ca ai vrut sa ma cumperi cu o masa in velikovo sa mergem mai incet..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Inca o data mi s-a confirmat faptul ca reusita unei excursii depinde si de cei cu care calatoresti.In ciuda conditiilor atmosferice foarte grele iesirea pina in Grecia a fost super.Unul dintre cele mai frumoase momente a fost cind eu si Manuel vorbeam la statie despre cum sa adaptam viteza la zapada de pe sosea si dupa o curba ce credeti ca se intimpla.Satana in persoana, adica Ianachim,impreuna cu ajutorul sau Talpa Iadului,adica Alex,ne-au luat la tinta cu bulgari de zapada rizind de noi ca mergem prea incet. deci ca sa inteleg: 1.dupa un drum plin de peripetii ai luat o sticla de whiski ca sa scapi de emotii 2. ce sa mai zic de grecu care a lasat niste oameni obositi de pe drum sa manance linistiti si a venit dupa 2 ore si a gasit 4 dereglati cu o masa plina de sticle goale care faceau galagie de se uitau grecii la noi si nu intelegeau nimic. 3. apoi acelasi grec linistit a zis sa ne arate o cafenea unde merge el sa se relaxze si noi l-am dus prin vreo 3 baruri si a fugit acasa zicand ca astia 4 nu sunt cu mine. 4. oricum a doua zi mi-a iesit pe nas toata seara in cei 30 de km de autostrada si vreo 80 km de sosea cu vantul acela turbat. dar trecand peste aceste neajunsuri excursia a fost super si s-a incheiat spectaculos la benzinaria OMV cand ianachim l-a intrebat pa alex de ce cumpara o harta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 pisicutza lu' Ianachim Mesaj completat Si victimele "impielitatilor" Mesaj completat duminica dimineata, in Alexandroupoli Mesaj completat "dar trecand peste aceste neajunsuri excursia a fost super si s-a incheiat spectaculos la benzinaria OMV cand ianachim l-a intrebat pa alex de ce cumpara o harta...." ca sa inteleaga oamenii despre ce e vorba: In Gr, l-am rugat pe domnu Mihai sa-mi care si mie o cutie de Tuborg soda, topcase-ul meu fiind plin de masline. Cutie care bineinteles s-a fisurat si a inundat topcase-ul omului facand praf inclusiv o harta de Bg (chiar imi pare rau d ce s-a intamplat, omu a vrut sa ma ajute). Acum, avand in vedere pagubele insemnate, eu m-am gandit sa dau in judecata compania Tuborg pt ca nu au scris explicit pe cutie "a nu se depozita in topcase pe moto care merge cu 120 km/h pe drumuri cu denivelari in Bg". Sper sa castig si sa beau bere Tuborg moka de acum inainte. Voua nu va dau ca ati facut misto d mine. Daca primesc despagubiri in Tuborg soda, le donez la pocaiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Mai baieti, foarte tare. La cat mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 da, subscriu si eu la ce a spus Lupu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2009 asa sosele si zi tot sa alergi motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 bre, ce ma bucur ca ati stat la thalassa. sper ca a fost ok. apropo, l-ati luat la baut pe nenea de la receptie? ca eu am stat la cioace cu el si vadea mare interes pentru motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2009 1. tratative puternice.... punem lanturile sau ne dam fara frane? 2. yesss.... i.am convins mergem mai departe 3. mihai...un intelept.... niciodata sa nu lasi prezerativele pe timpul noptii in topcase.... ingheata 4. cum se scot cismele astea? 5. mihai.... am facut.o si pe asta...sa merg la 0 grade 6. SOAREEEEEEEEEEE...SI 8 GRADEE 7. are cineva o penseta sa o apuc pe asta mica 8. yes....yes... l.am facut de satana in linie dreapta 9. natura vie cu motoare Mesaj completat bre, ce ma bucur ca ati stat la thalassa. sper ca a fost ok. apropo, l-ati luat la baut pe nenea de la receptie? ca eu am stat la cioace cu el si vadea mare interes pentru motociclete. mosu super hotel si parcare cred ca vara e cev ala pret acum fu doar 25 camera am de dat o bere sa traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danoprea Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Imi pare atat de cunoscuta Honda,am vandut si eu una identica,de curand........Parca si suportii de coburi sunt la fel....Mi-e dor de ea,desi am un KTM 990A super.Am batut Grecia pe Vara al meu acum vreo 3 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 in poza numaru 6 recunoc benzinaria care e la maxim 100km de alexandropoli. ce casca are domnul cu 990 adv?? Mesaj completat ps nolan cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2009 in poza numaru 6 recunoc benzinaria care e la maxim 100km de alexandropoli. ce casca are domnul cu 990 adv??Mesaj completat ps nolan cumva? nu e nolan este o comanda speciala la schubert pt KTM un prototip undeva la 1300 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 (editat) nu e nolaneste o comanda speciala la schubert pt KTM un prototip undeva la 1300 euro Faci misto sau... ? E un BMW System 6. Editat Noiembrie 8, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 (editat) E un BMW System 6. Normal... ca pana si posesorii de KTM, de ciuda ca nu au BMW, macar casca s-o aiba BMW Stiu, iar ridic in slavi BMW... recunosc, e doar mult mai scumpa, nu e cu nimic mai buna... snobism domle... Manuel, cate Nolan luai cu banii aia... si cand te candesti ca numai intercomu' e cat fo 2 Nolan... teapa frate Editat Noiembrie 8, 2009 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Normal... ca pana si posesorii de KTM, de ciuda ca nu au BMW, macar casca s-o aiba BMW Stiu, iar ridic in slavi BMW... recunosc, e doar mult mai scumpa, nu e cu nimic mai buna... snobism domle... Manuel, cate Nolan luai cu banii aia... si cand te candesti ca numai intercomu' e cat fo 2 Nolan... teapa frate cat e?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate