Shobolanu' Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Adevarat! Sunt un dentist ieshit din bulau, cu (cuvant urat) mica, pe care ma-sa nu l-o iubit shi care, din cauza ca am mai mult ban decat inteligentza, mi-am luat o bijuterie de 200 de kile. Imi imaginez deja vrednicul discipol al zeului Onan care sta sa scorneasca, caute shi adapteze ceva nashpa de zis despre HD shi cei care au asha ceva. Ce imi e shi cu frustratzii ashtia! In rest e numai antireclama facuta de orezari. Harley-urile sunt ca blondele; toata lumea vorbeshte (cuvant urat) despre ele dar totzi ar dori sa aiba una de calarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Personal nu prea cunosc Manowar. Dar dupa parerea mea are o melodie care suna demential dar ca mesaj e super gay. Ma refer aici la Pleasure Slave. Deorece, daca trebuie sa ii ceri unei femei sa iti fie "slave", nu se va intampla. Adica: ori o faci sa isi doreasca personal, ori te duci si o rupi in laba, fratioare! Si apropo de serialul Copii lu' Anarhie. Am vazut doar episodul pilot. Cea mai tare telenovela cu bikeri. Exact genul de serial la care exclami la sfarsitul episodului: "Bah, ma leshi!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Personal nu prea cunosc Manowar. Dar dupa parerea mea are o melodie care suna demential dar ca mesaj e super gay. Ma refer aici la Pleasure Slave. Deorece, daca trebuie sa ii ceri unei femei sa iti fie "slave", nu se va intampla. Adica: ori o faci sa isi doreasca personal, ori te duci si o rupi in laba, fratioare! Si apropo de serialul Copii lu' Anarhie. Am vazut doar episodul pilot. Cea mai tare telenovela cu bikeri. Exact genul de serial la care exclami la sfarsitul episodului: "Bah, ma leshi!" Pe undeva "copii lu' Anarhie" e telenovela, dar ce film nu e telenovela? Diferenta e ca la o telenovela chiar nu reusesti sa te uiti pana la capat la ea, ca iti rupi parul din cap ! Iar daca tie Manowar iti pare gay atunci cred-ca Britney Spears e Fecioara Maria! Vrei sa-mi zici ca asta ti se pare GAY? : http://www.youtube.com/watch?v=N_UGFLT0VMY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Iar daca tie Manowar iti pare gay atunci cred-ca Britney Spears e Fecioara Maria! Vrei sa-mi zici ca asta ti se pare GAY? : http://www.youtube.com/watch?v=N_UGFLT0VMY sorry man! dar si mie mi se par guy, si cum sunt sigur ca le sti istoria ... cel putin 5% imi vei da dreptate PS. oricum muzica lor ... mi-a bucurat tineretea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=xrUfNcDh7mM...chy/xrUfNcDh7mM Il gasiti pe torrente si uneori si pe dc++ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Ce aiureala de topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=xrUfNcDh7mM...chy/xrUfNcDh7mM Il gasiti pe torrente si uneori si pe dc++ Am toate 12 episoade, mie personal mi se pare interesant!!!Cineva zicea ca e o telenovela cu bikeri!Dar acuma fiecare cu ce ii place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) sorry man!dar si mie mi se par guy, si cum sunt sigur ca le sti istoria ... cel putin 5% imi vei da dreptate PS. oricum muzica lor ... mi-a bucurat tineretea Mai oameni buni, eu am toate albumele lor si nu au nimic de a face cu GAY! Daca ar fi fost GAY ar fi zis-o! Ce aiureala de topic... A venit iarna si topicul motociclistilor devine "fierbinte"! ! BAD ASS: Editat Noiembrie 23, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 ciopăriÂşti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 ciopăriÂşti MORE: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Eu n-am zis ca Manowar sunt gay. Eu m-am referit la o melodie. Atat. Iar despre Copii lu' Anarhie imi mentin parerea. E o telenovela de (cuvant urat). Cred ca era mai interesant daca aveau un caine care vorbeste ca in Family Guy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Eu n-am zis ca Manowar sunt gay. Eu m-am referit la o melodie. Atat. Iar despre Copii lu' Anarhie imi mentin parerea. E o telenovela de (cuvant urat). Cred ca era mai interesant daca aveau un caine care vorbeste ca in Family Guy. Oricum fiecare cu parerea lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 pe mine m-a distrat mica poveste cu "Should I buy a Harley-Davidson?"! unde mai pui ca si stiu cativa care se incadreaza fix in descriere... asa ca mi s-a parut tare sintetizarea facuta mai sus Asfalt uscat, ca acu a venit inghetul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 No Comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 No Comment stii care e faza ca daca se aduna toti chopperisti si cruiseristi din romania , nu se ajunge la aceasta cantitate de choppere si cruisere ce se vad in aceasta filmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 (editat) stii care e faza ca daca se aduna toti chopperisti si cruiseristi din romania , nu se ajunge la aceasta cantitate de choppere si cruisere ce se vad in aceasta filmare Sa stii ca ai dreptate!Nu cred ca suntem mai mult de 2000-3000! Si nici nu prea suntem uniti, sa nu mai zic ca sunt unii care vor sa renunte la genul acesta de motoare pentru alt fel! Editat Noiembrie 24, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Situatia nu e chiar atat de grava. Personal cunosc multi care au revenit la cruisere. Eu de asemenea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Situatia nu e chiar atat de grava. Personal cunosc multi care au revenit la cruisere. Eu de asemenea. Dar oricum nu suntem multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Dar oricum nu suntem multi! Hai maestre ca daca mai vi la Academie, unde ai venit cu Mircea atunci din super turul ala pe care l-ati facut, o sa vezi ceva cruisere si choppere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 (editat) Hai maestre ca daca mai vi la Academie, unde ai venit cu Mircea atunci din super turul ala pe care l-ati facut, o sa vezi ceva cruisere si choppere Chiar vreau sa vad niste poze cu cei de la Academie, daca esti amabil! Aproximativ voi cati sunteti acuma? Multumesc de copliment @Lope, pentru "tura" pe care am organizato, sper sa reusesc si la anul sa mai fac inca una! Editat Noiembrie 25, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_fender Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 http://www.metalhead.ro/Stire-Motorhead_co...ania-12779.html ..adica motorhead in romania see you all there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 http://www.metalhead.ro/Stire-Motorhead_co...ania-12779.html ..adica motorhead in romania see you all there! Oare o sa cante cu Manowar impreuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_fender Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 NU. Manowar canta in aftershock, iar motorhead chiar in timpul bestfest-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 NU.Manowar canta in aftershock, iar motorhead chiar in timpul bestfest-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 urmatoarele evenimente in Romania: Napalm Death- 12.01.2009- Bucuresti ................................................... Solar Soul Balkans Tour 2009:Samael, Keep of Kalessin- 27.01.2009 Cluj-Irish &Musi 28.01.2009 Bucuresti-Preoteasa ................................................. Sepultura: European Tour - 07.02.2009 - Sala Polivalenta ................................................... Chaos Over Europe Tour 2009:Kreator,Eluveitie,Caliban,Snapjaw,Emergency Gate - 09.02.2009 - Bucuresti ...................................................... Delusions Of Grand Tour: Circle II Circle,Manticora,Power Quest 15.05.2009 Cluj - club Fabrica 16.05.2009 Bucuresti - Preoteasa ....................................................... B'estfest : 02.07.2009-05.07.2009 - Bucuresti - Romexpo :Manowar, MotĂśrhead, HolyHell .................................................................... CHAOS FEST 2009 Bucuresti (iulie-august ? ) pana acum : ABSU, Lord Belial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate