Seba Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 hop si eu cu niste fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Bai da' ce lentila focalizata strategic. Cui dreq i trebe sa vada motoare ? Fuck'em Morala: nu va urcatyi pe R6 daca purtati ciorapi plasa ...se agata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 frate, era jenanta aia cu cizmele in patrate alb-negru ca steagu' de la finalul cursei.. s-a frecat pe masina aia de i-a luat toata vopseaua...la stanga te puteai uita la aripa din dreapta ba..asa lucea.... mah da' a facut careva poze la vehiculul ala electric cu 2 roti? ala american..? nu mai tin minte cum ii zice... ca era ascuns pe dupa niste perdele.. foarte inspirata modalitate de prezentare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 (editat) care e faza aici?era un fel de urna? ps:cea mai frumoasa poza de la smaeb. Editat Mai 9, 2006 de allias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 care e faza aici?era un fel de urna? ps:cea mai frumoasa poza de la smaeb. nu, era tombola..si toata lumea era castigatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Seba esti profesionist , am avut o zi nasoala da` acuma parca ma simt mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 hop si eu cu niste fete as fi luat si eu un fluuras de la acea donsoara... pacat ca nu am vazut-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 era de bagat sau de scos..cum era cu fluturasul? nici eu nu am intalnit-o pe "colega" motociclista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 (editat) Sa vedeti pt ce merge omu la Smaeb uite aici: Editat Mai 11, 2006 de sorcer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serbancuhonda Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 frate, era jenanta aia cu cizmele in patrate alb-negru ca steagu' de la finalul cursei.. De ce mai? Ca la curse, treci printre ele ca sa stii ca ai marcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 hop si eu cu niste fete Vroiai sa spui mai mul parti de fete decat fete:))... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Misto poze. Ceva poze cu tocuri de la SMAEB mai ai? Nu de alta dar am un prieten tinut sub papuc si vreau sa-i arat cam ce i-ar putea intra in gat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebelusa Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 am pus si eu cateva poze....nu sunt extraordinare , pt ca sunt facute cu telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 am pus si eu cateva poze....nu sunt extraordinare , pt ca sunt facute cu telefonul Te-nseli. Sunt extraordinare! gotta luv ' those girlz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebelusa Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Te-nseli. Sunt extraordinare! gotta luv ' those girlz! mersic de exemplu mie mi-a placut asta micu' (ATV-ul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 mersic de exemplu mie mi-a placut asta micu' (ATV-ul) Care ATV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebelusa Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Care ATV? eeeee , "chestia aia galbena" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 eeeee , "chestia aia galbena" Jur ca nu il vazusem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 mersic de exemplu mie mi-a placut asta micu' (ATV-ul) belea.dar poze din spate la motoarele fetelor aveti?haha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blu3 Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 fetele sunt incluse in pret?!?!?!? poze misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 fetele sunt incluse in pret?!?!?!? poze misto! la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man19403 Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Am si eu una buuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 belea.dar poze din spate la motoarele fetelor aveti?haha eu arat mai bine !!! WHO NEED WOMENS!!! belea.dar poze din spate la motoarele fetelor aveti?haha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 eu arat mai bine !!! WHO NEED WOMENS!!! TU ARATI A...PA PA GAL! pe bune! si chiar cred ca esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geckados Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 pasaricaaa.... pasaricaaa vindeeee !! Ar trebui facut un studiu... in functie de cat de "bune", frumoase is gagicile de pe la saloanele moto, cam cu cat cresc sau scad vanzarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate