daw_hanson Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Vreau sa inchiriez garaj in zona liceului Decebal ( 5) sau zona Ciresica, singur sau combinatie... Am avut in zona si "sa traiasca" dom' primar care mi l-a daramat... Astept oferte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Vreau sa inchiriez garaj in zona liceului Decebal ( 5) sau zona Ciresica, singur sau combinatie... Am avut in zona si "sa traiasca" dom' primar care mi l-a daramat... Astept oferte! Ma gandeam si eu la o combinatie cu un garaj. Eu stau in spate la scapino. Am un vecin care s-a motorizat, poate il combin si pe el. Ma interesez! Daca afli ceva da de stire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Vreau sa inchiriez garaj in zona liceului Decebal ( 5) sau zona Ciresica, singur sau combinatie... Am avut in zona si "sa traiasca" dom' primar care mi l-a daramat... Astept oferte! Deocamdata am gasit unde sa-mi tin motoru' , dar nu stiu pt cat timp. In principiu ma intereseaza si pe mine sa ma alatur voua mai ales daca e la un pretz bun. Tinem legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Empire Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Salut, astept sa-mi vina motorul in vreo saptamana si ma gandesc tare mult cum o voi proteja... Mai e cineva prin zona casa de cultura care s-ar baga sa inchiriem un garaj? cred ca pentru o persoana e cam scump, dar la 2-3 mai renteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 io ma bag orunde in oras, ieftin sa fie. daca mai are si curent este perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 io ma bag orunde in oras, ieftin sa fie. daca mai are si curent este perfect oi vrea si cu TV si microunde amu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 nu, decat cu o canapea din piele, un frigider cu cola(la doza), si 10 mizde sa-mi pazeasca motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 ai uitat de jacuzzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 ai uitat de jacuzzi! Nu vrea jacuzzi ca-i intra b(p)ulele in poponeata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Nu vrea jacuzzi ca-i intra b(p)ulele in poponeata. nu-mi intra mah nimic. crezi ca toata lumea este ca tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 nu-mi intra mah nimic. crezi ca toata lumea este ca tine? nu toata lumea, doar tu guritza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Empire Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 sa ne intoarcem la subiectul topicului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosRmin Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 salut dc mai cauti inca ma bag si eu la casa d cultura...... dc nu ai gasit inca eu am o promisiune dc nu mai cautam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Empire Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 eu inca mai caut garaj, e greu sa gasesti in zona asta... continua sa cauti si tu, poate ai mai mult timp ca mine... intr-un garaj intra lejer 4 motoare... deci mai mult de 500k n-avem cum sa dam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RALLYMAN Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 (editat) Printr-un mare noroc am gasit un garaj la 100 m de bloc, in curte la cineva ... deci e pazit, are lumina, apa, rampa ... e super ... 100 RON/luna ... dar din pacate am foarte multe de dus acolo si nici nu stiu daca accepta sa mai iau pe cineva ... daca mai ramane loc ma interesez ... zona Dacia. Editat Martie 17, 2007 de RALLYMAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Empire Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 tinand cont ca folosesc zilnic motorul... nu pot sa-l duc la 2km de casa... mai caut in continuare prin zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosRmin Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 pana la urma in ce zona stai? poate stam aproape si facem in vreun fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Empire Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 (editat) casa de cultura... Editat Martie 18, 2007 de Empire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UzZy Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Salut... Shi eu ashtept sa-mi vina motoru... Stau tot pe la casa de cultura...asha ca daca gaseshti ceva sunt interesat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktulu Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Salut... Shi eu ashtept sa-mi vina motoru... Stau tot pe la casa de cultura...asha ca daca gaseshti ceva sunt interesat... As sti eu unu mai mare, pe bdul Mamaia, nr.102-104, dar trebuie intrebat, poate mai e ceva liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UzZy Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Nu e mai Ktulule liber nimic acolo...ca ishi tzin baietzii motocicletele alea albe BMW cu girofare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX-R Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 nu e o promisiune dar daca va convine in inel 2 stiu un garaj care e liber si asi putea intreba ce si cum! daca e ok zona spuneti si intreb! mai exact este pe eliberarii in drept cu caseria astral in spatele blocurilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 nu e o promisiune dar daca va convine in inel 2 stiu un garaj care e liber si asi putea intreba ce si cum! daca e ok zona spuneti si intreb! mai exact este pe eliberarii in drept cu caseria astral in spatele blocurilor! pai ia vezi emi, poate e rentabil, ca parca m-as baga si io, dar sa nu il demoleze astia cu primaria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 care vreti sa va bagati la un garaj in tomis 3 cu 500mii pe luna... sa zica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atash Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 stie cineva un garaj sau alt loc in care sa pot tine un motor in zonele scapino, ciresica, tic-tac? daca pretul e bun l-as tine si peste iarna, dar macar cat tine sezonul, sa scap de frica disparitiei oglinzilor sau a gentilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate