free Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 (editat) stie cineva ceva de intrunirea de la Breaza!cum este la Hunedoara, a mai fost cineva? luati ca referinta predealul de weekendul trecut sa-mi pot face o idee daca ati mai fost. La Hunedoara , dupa mine este una dintre cele mai frumoase intalniri din Romania . ** Nu este o intalnire foarte mare , zic eu in jur la 1.000 - 1.500 oameni , dar este o intalnire unde te intalnesti doar cu oameni de treba , toti foarte prietenosi si primitori , si am observat ca pe unii i-am vazut la alte intalniri dadu-se in spectacol , dar spre mirarea mea la Hunedoara erau cuminti . ** Poate organizatorii au impus niste reguli de la inceput , iar cei care au venit , au invatat sa le respecte. Este un loc unde esthi primiti cu caldura , esthi imbiat cu tot felul la poarta ,cand ajungi , si un lucru care mi-se pare important , cand pleci , nu pleci ca de la casa pustie , tot timpul a stat cineva la poarta sa ma salute , sa dea man cu mine , sa ne spuna drum bun . ** Peisaje mirifice , dupa cum spunea colega mai sus , o zona mai rustica , in stanga si dreapta ai padure , iar prin mijlocul curge un rau ,unde te poti scalda , sau chiar poti bea apa ( am baut eu si nu am patit nimka ) . ** Nu am avut probleme noapte , sa nu putem dormii , nimeni nu a ambalat motocicletele , au fost vreo 2 - 3 tentative dar anihilate putin . ** Preturile la bauturi si mancare foarte ok , chiar unele ieftine in comparatie cu alte mari festivaluri din Romania , unde mi-sa parut extrem de scump si comparabil cu Austria . Si cand te gandesti ca sunt doar o mana de oameni , care isi dau tot interesul , ca cei ce vin la acea intalnire sa se simta minunat . BAFTA in contiuare organizatorilor , si sa ne revedem cu bine !!! Editat Iulie 28, 2010 de free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Dat ffind faptul ca sunt unul dintre organizatori [...] ... Sa ne vedem cu bine pletosu' ala de Seba tine si anu' asta "carnetelu" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 pletosu' ala de Seba tine si anu' asta "carnetelu" ? Probabil ca nu va lipsi de la intrunire...dar nu stiu sigur nimik.In legatura cu carnetelul vedem atunci cine il tine ..oricum corectitudinea e la toti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.farcus Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Dat fiind faptul ca sunt unul dintre organizatori pun cateva linkuri cu intrunirile de anii trecuti Sa ne vedem cu bine Ma primiti si cu masina ...? As veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Ma primiti si cu masina ...? As veni si eu Bineinteles...primim pe oricine...avem o zona rezervata unde se poate intra si cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 tot la Zetea? Locatia e nesigura pentru ca momentan lacul Zetea e foarte plin, unde e scena acolo e apa, deci poti sa-ti inchipui cat de mare e apa daca ai mai fost pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) Locatia e nesigura pentru ca momentan lacul Zetea e foarte plin, unde e scena acolo e apa, deci poti sa-ti inchipui cat de mare e apa daca ai mai fost pe acolo! Acum citesc prin ziare ca intrunirea va fi la Lupeni, intre Odorhei-Sovata. Din nefericire la baraj e mlastina. Lupeni se afla la 13 km de Odorhei. http://www.daimlermc.ro Pe google earth http://maps.google.com/maps?hl=ro&ll=4...83333,25.216667 Editat Iulie 30, 2010 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izyryder Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Acum citesc prin ziare ca intrunirea va fi la Lupeni, intre Odorhei-Sovata. Din nefericire la baraj e mlastina. Lupeni se afla la 13 km de Odorhei. http://www.daimlermc.ro Pe google earth http://maps.google.com/maps?hl=ro&ll=4...83333,25.216667 mersi mult de informatii! ne vedem la lupeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geoopsy Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 stie cineva ceva de intrunirea de la Breaza! ...Din pacate , nu se mai tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 ...Din pacate , nu se mai tine... Din pacate, anul acesta nu mai putem tine intalnirea la Breaza! Dar...o sa facem tot posibilul ca la anul sa tinem si cea de-a 5a editie! Va multumesc pentru intelegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Din pacate, anul acesta nu mai putem tine intalnirea la Breaza! Dar...o sa facem tot posibilul ca la anul sa tinem si cea de-a 5a editie! Va multumesc pentru intelegere! Stefane, ai facut de unul singur 4 ani la rand ceea ce multi nu au reusit avand in spate "o armata". Ai toata admiratia mea si daca la anul va fi mai bine nu pot decat sa ma bucur si sa fiu acolo. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbikers Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 In perioada 21-22 august 2010 intrunire moto Locatie: Rm. Sarat - Popas Balta Alba (pe drumul DN 2, Rm.Sarat - Braila la 22 km de Rm. Sarat) Organizatori .Motociclistii din RM SARAT si BANDITBIKERS RM SARAT INTRARE LIBERA Locatia dispune de: CAMPING (casute cu 3 locuri si baie proprie ) loc de CAMPARE pentru corturi intr-o padurice din complex CAMERE in motel. Pe langa jocuri, va stau la dispozitie o piscina, o balta cu namol terapeutic si balta de pescuit. Pentru Detalii Nicu Baciu 0745750744, Iulica 0764660469, Razvan 0766244973 www.haindedemotor.ro sau http://banditbikers.wordpress.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_BV Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 la Brasov se mai tine ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 sibiul? are cineva idee cand va fi? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Sal, 27-29 august 2010 intrunire moto MMC Biker's Party III Organizator Meses Moto Club http://www.mesesmotoclub.ro/ Locatie Baile Boghis Salaj http://www.baileboghis.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 27-29 August Heavy Riders Bike Fest III Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meehigh Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Merg pe 2 roti de aproximativ 3 ani si inca nu am reusit sa intr si eu intr-un grup(nici nu ma-am strsduit prea tare)...dak exista cineva care vrea sa ma includa si pe mine in grupul lui astept un mesaj ...ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piciulix Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 salutare bikerii cine imi poate spune si mie pe unde-s locatiile la urmatoarele intruniri?SEPTEMBRIE - 3-5 septembrie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: * Organizator: - 18-20 septembrie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: * Organizator: - 25-27 septembrie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: * Organizator: numai bine si...asfalt uscat tuturor Mesaj completat s-ar parea ca nu se sie de nici o locatie urmatoarele weekend-uri... atunci plimbari doar pe langa casa numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 10-12 septembrie la RâÂşnov, Kronstad Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 10-12 septembrie la RâÂşnov, Kronstad Bikers Mai multe detalii ai cumva? le: am gasit, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piciulix Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 10-12 septembrie la RâÂşnov, Kronstad Bikers dar pe 3-5 sept? nu stii nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 vreo adunare de mai mult de 5 motociclete pe undeva in weekendul 3-5 sptembrie? as veni si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piciulix Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 vreo adunare de mai mult de 5 motociclete pe undeva in weekendul 3-5 sptembrie? as veni si eu ! mda.sincer si eu as vrea o intrunire mai bogata pe aces weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 (editat) ba da, la Sofia @ petrisor: încercăm să reedităm ekipa de la Zetea O Covasna, un Comandău, eventual o GhimeÂş-Palanka sau LepÂşa, vedem Mesaj completat o propunere last-minute pt 3-5 septembrie: /index.php?showtopic=576258 Editat Septembrie 1, 2010 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Cand se tine anul acesta INTALNIREA CLUBURILOR MOTO DIN ROMANIA , pt a se stabili programul intalnirilor pe 2011 ?? RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate