Pitbulitza Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Anul viitor imi iau buletinul deci n-ai nimerit, sunt mai mica Gata, ma mut pe celalalt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel93 Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 promit ca vin numai cu pasagera , si nici nu sti cu ce regret am plecat a fosst super incercam si noi la Bucuresti *ZILELE BUCURESTIULUI * cine se ofera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Gandesti inainte sa scrii? Jet maaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Acum sa fim seriosi. Cred ca pe toti ne-a deranjat gigel cu mobra lui, inclusiv pe mine, dar ce ramane sunt amintirile frumoase. Poate isi mai aduce cineva aminte de anul trecut de Snagov cand a fost un incident asemanator. Dar cu toate astea ne-am distrat si amintirile ce raman sunt cele frumoase. Nu stiu dc cineva, peste ani de zile o sa-si mai aduca aminte de micile incidente neplacute de la intruniri. Si chiar dc da, acelea o sa ni se para comice si o sa radem cu pofta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 anul asta a fost si o bataia din cate am vazut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 anul asta a fost si o bataia din cate am vazut eu De care zici? Cea de la concertul Timpuri Noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 zic de cea de sambata, una scurta 3 contra 1 incheiata remiza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 erau conservari?? cum se poate asa ? Poze cu mireasa?? Asta-i singura mireasa pe care am vazut-o... foarte tare.... lenjria intima la cine a ramas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 sa revenim la tema topicului :P :rose: ultimele mele poze de la parada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 (editat) DMW-ul e din nou campion la poz(n)e . Felicitari inclusiv fotografei. Editat Mai 23, 2006 de slabutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 DMW-ul e din nou campion la poz(n)e . Felicitari inclusiv fotografei. stai sa vezi tone de poze cand mi-oi lua cardul de 1 GB acu am doar 32 MB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 motoRRock - partea I Duminica 14 , ultima sedinta, ultimele detalii, unele dintre premiile pt. concursuri. Joi 18, dupa o ploaie care ne face sa intarziem si sa ne intindem mult in noapte. Trike-ul vmax custom, courtesy of tomina: "Bannerul trebuie sa il punem intr-o dunga-> Asa cum suntem toti din club..." Ziua 1, momentul 1. Pentru a evita spanzuratoarea la anul, au venit fratii de la DAC (respect!) Pentru a incinge atmosfera au venit fetele de la cutty sark... Jucariile incep sa apara, lumea incepe sa se aseze...it has begun. Plecarea la parada...vazuta cu tristetea celui care trebuie sa ramana pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
av_dragoshelu Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 FELICITARI SILVER PISTONS !!! Da a fost frumos , dar era loc de multe concursuri ! Oricum Road Riders Pitesti a triumfat la majoritatea! Felicitari si noua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Multumesc Mariei care fiind atat de vigilenta nu a lasat sa intre in camping nici macar pe fratele meu care era cazat acolo de mine dar am uitat sa-i dau banderola. Super paza. Va multumim mult! Mai fratilor stiu ca mi-am luat o gramada de injuraturi si ca multi m-au inteles gresit, eu doar am vrut sa fac o treaba buna si de-asta am procedat asa...Iar daca mai e nevoie de ajutor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Alo, baiatu, bratara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Alo, baiatu, bratara!!! DECI NU ASA MAI...BRATARA ,BRATARA!!! SI MAI TARZIU MAI ZICEAM SI 3 LA 10 MII...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popeye Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Vreau sa multumesc DAC Motors ptr. tot ceea ce a facut la Motorrock III ! Si pe restu' cu niste poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 poze de la Ploiesti, ce am crezut io frumos de pus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white_raven Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 intersant.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvestru Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 ce bine am iesit si eu in pzoa aia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 (editat) +++++ Editat Mai 25, 2006 de Leviathan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Merci de poze cu Axa in plina glorie ca eu nu am apucat sa-l vad pe scena. Imi trebuie una mai de pus in rama, sa ii duc maica-mii poze cu vedeta familiei. Mai aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Merci de poze cu Axa in plina glorie ca eu nu am apucat sa-l vad pe scena. Imi trebuie una mai de pus in rama, sa ii duc maica-mii poze cu vedeta familiei. Mai aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegas001 Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Am fost, ne-am distrat pe cinste si postam !!! Dupa, am ramas blocati:!!! LA MAI MARE LA ANU'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 intersant.... nenea Axaaaa... vreu si eu un autograf... se poate pe rezervor la motoreta? imi pare rau ca nu am prins reprezentatia , dar data viitoare voi fi pe faza! felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate