Sari la conținut

FEMEI = dezastru pe sosea si in parcari!


lilken
 Share

Postări Recomandate

@march, sezi cuminte baiatu, ca nu ai o intuitie prea buna(sau poate ai o intuitie foarte buna, dar in cazul asta te-a parasit temporar). Feminismul e "so last Tuesday", iar misoginii (ca tine, no offence) "so today"? Esti sigur ca nu acuzi pe altul de ceea ce esti tu? Competitia care are scopul de a demonstra altuia ca esti mai bun ca el.....este un lucru teribil de pueril, nu crezi? Esti sigur ca imi creste mie tensiunea? Daca citeai bine ce-am scris vedeai ca nu (am scris mai sus ce se intampla cand iti creste tensiunea, deci e foarte logic sa nu permit cresterea tensiunii mele vreodata, indiferent de miza sau subiect)! Eu nu ma mai enervez demult, in nici o situatie....cu atat mai putin la un topic de genul asta.Ai ajuns tu la concluzia ca daca scriu mult sunt nervoasa?Si probabil dupa parerea ta cand sunt foarte fericita tac, nu? Pana una alta singurul care e mai nervos pe aici esti tu, judecand dupa cuvintele folosite. Daca ma uit pe paginile anterioare mai vad membrii care folosesc cuvinte de genul "mu1sta".... Aleko, nu stiam ca stii sa injuri! :crack: Pisica blanda zgarie rau, nu?:ok:

 

 

Am facut o selectie de fraze din acest topic. Si imaginati-va ce-ar fi iesit daca faceam din tot forumul! :crack: Fiecare decide singur ce categorie ii este mai aproape de suflet,nu?

 

 

-"FEMEILE LA VOLAN = MOARTE SIGURA"

-"E ceva de speriat cat de tampite si de incompetente pot fi unele la volan"

-"FEMEILE NAR TREBUI SA AIBE CARNET"

-"o capra proasta si mu1sta"

-"CE #$%^ MEa cauta femeile incopetente la volan?"

-"Eu ieri era sa intru intr-o idioata care mi-a dat impresia ca m-a vazut

speriata se holba ca o vaca in timp ce pasagera din dreapta ei radea cu gura pana la urechi (dobitoaca, ca daca intram, intram direct in ea si ea)Ce m-a enervat foarte tare a fost rasul (cuvant urat) al pasagerei si moaka idioata care o avea

-"examenul de carnet pentru femei ar trebui conceput deosebit de cel pentru barbati"

-"@Pantera si Katy, fiecare ar trebui sa se limiteze la lucrurile pe care este capabil sa le faca(hint: macare)"

-"BAH DA ALTA TREABA NU AVETI?MA REFER LA FOMEI.IMPUSCATI-VA CA ATI FACE TRAIUL BARBATILOR MAI USOR.SI ASA MULTE EXISTATI DE POMANA.PARDON,NU DE POMANA,DOAR SA FACETI DRACI BARBATILOR."

 

--------------------------

 

-"Esti super haios... ai numarat vre-o datashi catzi barbatzi erau sa dea peste tine?"

cred ca nici barbatii nu ar trebui sa aiba carnet dupa regula asta..."

"porculetz nu baga toate femeile in aceeasi oala ca sunt destule care conduc chiar mai bine decat barbatii"

-"eu zic ca cel putin 70% din cei care conduc nu ar trebui sa aiba carnet. (inclusiv porculetz) "

-"Femeile nu sunt constructiv mai putin dotate sa conduca, dar au deseori experienta mai putina pe sosea, pentru ca au cate un macho pe aproape care nu le lasa sa conduca decat in zile de baute. Parerea mea. Am vazut in ultima vreme suficiente femei care conduc beton. Deobicei sunt femei de cariera, care mana masina toata ziua pentru a-si face treaba. A, sa nu uit, stiu vreo doua trei profesioniste, soferite de microbuze sau chiar de camioane, bateti-le p'alea la condus daca va tin bracinarii.

IPMan, am cetit un banc misto: Zice-se ca femeile de fapt apreciaza gresit distantele pentru ca de tinere sunt invatate ca un anumit obiect ar avea 25 cm, dar rareori are

Personal chiar sunt convins de ceea ce am scris mai sus, asa ca sper ca pana la sfarsitul anului, pentru ca implineste 18 ani, fata mea sa aiba si A si B."

-"Atentia distributiva exista si stiu ca e mult mai dezvoltata la femei.Gandeste-te la femei care gatesc si cu un ochi sunt la copii cu o ureche la televizor sa asculte stirile de la ora 5. "

-"Bine inseamna sa croseteze vitejeste si sa se vare peste tot cu mare arta sau sa se intoarca intregi de fiecare data ?"

-"Nu am atacat o persoana anume si nici nu sint misogin, si chiar am cunoscut femei care conduc bine, la fel ca si barbati care nu stiu sa conduca. Nu e nici o suparare, si nici misoginism."

 

 

 

Nu cred ca mai am rabdarea sa mai pun vreun post (decat daca mai zice cineva ceva foarte interesant)...pt ca m-am plictisit groaznic de rau de acest subiect. Si de multe ori trebuie sa repet aceleasi chestii, si mi s-a acrit. Oricum, banuiesc ca nimeni nu se astepta sa se ajunga la vreo concluzie aici/acum, nu? :)

ps: @LILKEN: ce ai mai facut? ai mai auzit ceva de aia pana la urma? sa ne tii la curent,pt ca dupa cum vezi, in lipsa amanuntelor.... o luam pe aratura; facem putin enduro :crack:

"daca nu se rezolva prin politie, o sa-i intentez proces civil sau penal daca nu se rezolva cu civil. Daca nu se rezolva nici cum, mai exista varianta "cheama un prieten"."......... :cheers: mi-ai placut la ultima varianta.

Editat de aadaa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 92
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

incepe sa devina stereotip la mine: po sa casc?? :cheers: :ok: :)

 

 

discutzii inutile!!! am inceput sa ma plictisesc serios prin zona!!! nu am citit decat primele 5 replyuri da cred ca asha e tot topicul!! a venit caldura, ieshitzi la plimbare cu motoru, cu femeia prin parc etc.

 

unii dintre cei ce scriu nici macar nu au condus vreo mashina in viatza lor!!

90% din cretinii care nu se uita in oglinda cand schimba benzile sunt barbatzi!!!

shi io fac multzi km pe zi :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca mai am rabdarea sa mai pun vreun post (decat daca mai zice cineva ceva foarte interesant)...pt ca m-am plictisit groaznic de rau de acest subiect. Si de multe ori trebuie sa repet aceleasi chestii, si mi s-a acrit. Oricum, banuiesc ca nimeni nu se astepta sa se ajunga la vreo concluzie aici/acum, nu? smile.gif

 

 

 

NU, concluzia pe care nu o vezi, din cauza ca ai prea multe oglinzi in zona, este foarte clara.

 

NU suntem misogini daca relatam un fapt concret;

 

NU te mai victimiza... hai ca m-am plictisit si eu groaznic si deja e polemica.

 

 

BTW la faza cu atentiza distributiva la cratita, radio si copil...

 

-femeia casnica nu are masina decat de calcat si spalat;

-femeia din ziua de azi nu mai sta cu ochiul la cratitza si cand striga ala micu` ca ii este foame ii mai "prepara" o felie de delma si i-o arunca pe fereastra;

-femeia din ziua de azi este moderna: fumeaza, bea cafea, sta la barfa pe holul blocului si se uita la telenovele.... aaa si mai sta pe forum de motociclism si se victimizeaza :ok: ....

 

Orice neintelegere cu barbatul o determina sa il catalogheze drept misogin (noi intre noi "barbatii" cand nu ne intelegem o rezolvam repede :crack: ), dar ce se intampla cand..... "care este termenul feminin al cuvantului misogin, dar raportat la sexul opus, adica sa urasca barbatzii ?" :cheers:

 

WTF, nu exista? :)

 

Iubesc femeia care ishi vede de inclinatiile ei si daca intradevar are talent in condus atunci n-am nimic cu ea dar aadaa "draga" te poftesc la masa facuta de mine :crack: si s-ar putea sa patesti ce patim noi barbatii in trafic atunci cand cineva fie barbat, fie femeie vrea sa faca ceva mai mult deacat ii este permis de natura.

 

sa ai pofta :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aadaa, tu ti-ai "furat-o" rau de la cineva , nu?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e ma cred ca exageram. Io cel putin am exagerat cu procentul covarsitor al tutelor, nu si cu existenta lor in numar mare:kick: . De altfel conosc multe conducatoare ok din punctul meu de vedere si am vazut pe sosele unele maestre, fara sa puna in pericol pe nimeni.

Cred ca trebuie pornit din scoala.

Daca poti lua permisul de conducere cu 100-300coco, dupa ce ai picat condusul de 3 ori, din motive evidente, atunci esti pericol. Sau dupa ani de zile de condus inca faci greseli de incepator asta spune multe.

Exemplu:

mergeam alaltaieri cu 60 la ora :ok: in comuna Chitila in drum spre Targoviste dupa pod, sosea cu 4 benzi. Masina din fata o ia la dreapta pe drum secundar de tara. Tot din dreapta, in timp ce ala vira, scoate botul una de 50 de ani cu Dacie si, fara sa aiba vizibilitate, ca-i bloca ala privirea, iese usor si taie drumul in unghi drept. Dar o face atat de tacticos si fara griji...Franez in disperare pana la 0, noroc cu franele Brembo si suspensii bune.Asta n-are treaba isi continua drumul in sens invers, spre Bucuresti. Evident, o urmaresc si o fac sa opreasca blocandu-o. N-apuc sa-i spun ce prostie a facut si scarba spune: Asta e zona de mers cu 40 la ora...Cucoana nu te-ai asigurat deloc si nu aveai prioritate. Intram fix in usa asta si muream amandoi. :cheers:

Poate s-a emotionat destul si lasa volanul in grija altuia/alteia. Desi nu cred. :)

Si aici e vorba de o mare lipsa de caracter, cum e cazul cu daramatul motorului, cu Citroenul rosu de mai demult. Acu 4 zile a reusit unul sa ma dea usor pe jos, defapt am racait crashbarul, era usor in drepata fata nu s-a mai asigurat si a schimbat sensul brusc. Am franat instant pana am pus motorul pe o parte. DAR: S-a dat repede jos, m-a intrebat: ai patit ceva, a patit motorul ceva, si io nu am mai zis nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Orice neintelegere cu barbatul o determina sa il catalogheze drept misogin (noi intre noi "barbatii" cand nu ne intelegem o rezolvam repede boxe.gif ), dar ce se intampla cand..... "care este termenul feminin al cuvantului misogin, dar raportat la sexul opus, adica sa urasca barbatzii ?"

 

MISANDRA.

Si chiar exista destule.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok acum daca tot am descoperit cuvantul "MISANDRA" sa-mi continui ideea :crack:

 

Ce sa intapla cand MISANDRELE astea frustrate nu mai au loc de noi pe strada?

 

Repet, iubesc femeia asha cum este ea: firava, sensibila, gingasa, iubitoare (o floare)... cum ii sta bine unei femei si asta ma face sa ma simt barbat dar atunci cand o femeie incepe sa sa se creada barbat.... :cheers:

 

Acum sa-mi spuna si mie o femeie ce legatura are sofatul cu trasaturile exemplificate mai sus? sofatul de jeepane, masini cu multi cai putere, si chiar moto? :crack:

Nu sunt impotriva total dar sa fim seriosi o femeie in trafic cu un JEEP este pericol public. :)

 

Eu daca vad ca nu am inclinatii sa devin pilot de F1 pai nu mai insist :crack: sau nu ma pricep la gatit sau la cumparaturi (piata) etc.

 

 

:crack: aadaa, kali.... dupa ce mancam pot sa va dau o tura :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa nu generalizam.

O femeie poate fi firava, sensibila, gingasa, iubitoare dar poate sa si conduca bine, sa faca o pana, si sa bata un cui.

Nu toate sunt antitalent sau ale dracului asa cum nici toti barbatii nu sunt magari sau foarte priceputi.

Cert e ca am observat si eu, ca in traficul din Bucuresti, mai repede te lasa un barbat sa te bagi, decat o femeie.

Dar asta poate pentru ca sunt eu blonda, cine stie?!

Si nu e neaparat vorba de nepriceperea femeilor la condus.

Asa sunt ele mai rautacioase, ce sa le faci?! Si asta o spun in special femeile...

 

Totusi, recunoasteti si voi ca nu va mai doriti o iubita care sa stea acasa, sa gateasca, sa spele, sa faca copii si atat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Errr....

Scuze dacă mă bag şi eu în discuţia asta, dar ce legatură are toată treaba asta cu secţiunea "Accidente"? :cheers:

 

A, da! M-am prins. Tot thread-ul ăsta este un accident... :ok:

 

Hai terminaţi cu certurile. Sincer nu îşi au locul într-o comunitate care se vrea a fi unită.

Da, am vazut femei care la volan sau în şa dau clasă multor bărbaţi. Şi da, am văzut bărbaţi care confundă pedala de acceleraţie cu frâna! Orice pădure are uscăturile ei, mai multe, mai puţine, nu sunt eu în măsură să spun câte sunt în fiecare "tabără".

 

De ce vă certaţi în legătură cu cine este mai bun?? Avem oare, noi bărbaţii, ceva de pierdut? Credeţi că femeile ne vor depăşi şi că vom pierde ... ceva? Ce avem de pierdut...? Dacă e să ne depăşească în unele chestii... Lasă-le frate! Bravo lor! E exact ca în economie. Dacă există concurenţă atunci ambele companii vor produce lucruri mai bune d.p.d.v. calitativ dar şi puţin mai accesibile d.p.d.v. financiar... Există oare un concurent mai bun şi mai îndârjit decât o femeie?

 

O femeie poate fi firava, sensibila, gingasa, iubitoare dar poate sa si conduca bine, sa faca o pana, si sa bata un cui.

Ai dreptate. Dar să nu generalizăm.

 

Ştiu că mulţi îmi vor sări în cap, şi sincer să fiu nu au decât să o facă... Eu unul propun ca un administrator să închidă topicul ăsta....

 

Apropo... Ştiaţi că unii din cei mai buni bucătari din lume sunt bărbaţi ?

 

Asfalt uscat...

Editat de xtx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asta ma tot gandesc si io!!!! CE #$%^ MEa cauta femeile incopetente la volan?

mai ales alea invarsta (de vreo 40-60ani) :) :cheers: :ok:

 

mai fraiere sunt femei in varsta care conduc mai bine decat barbatii si asta deoarece sunt mai prudente.

problema e cu nou-venitele. asa ca ciocu' mic.

 

 

 

ps: exista si exceptii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu sunt impotriva total dar sa fim seriosi o femeie in trafic cu un JEEP este pericol public. :cheers:

 

 

 

Eu chiar conduc un jeep, destul de mare, si nu am nici o problema in trafic. Stai jos :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Soferitele proste pe care le-am vazut pe sosea sunt cam stereotipe:

Puicute vopsite, imbracate dupa ultima moda, pline de bijuterii, la volanul unor masini cat mai iesite din comun. Conduc prost pentru ca taticul sau amantul sau sotul (whatever) le-a cumparat carnetul asa cum le-a cumparat masina.

Tre' facuta diferenta intre femei in trafic si parasute la volan!

:cheers: :ok:

 

@katy: nu cred ca am inteles ce vrei sa spui.

 

nu s-a mai aflat nimic de soferita? ce s-a mai intamplat?

Editat de Vishco
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: :ok:

 

@katy: nu cred ca am inteles ce vrei sa spui.

 

nu s-a mai aflat nimic de soferita? ce s-a mai intamplat?

II raspundeam lui Dracushorul care spunea ca femeile la volanul unui jeep sunt periculoase, iar eu conduc un Chevrolet Tahoe si nu par deloc periculoasa :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Repet, iubesc femeia asha cum este ea: firava, sensibila, gingasa, iubitoare (o floare)... cum ii sta bine unei femei

 

 

 

-Aici e cheia. Cand vei folosi niste adjective mai potrivite pt a caracteriza femeia, atunci nu o sa mai fii misogin. (nu zic ca acele cuvinte folosite nu se potrivesc. ba da. dar altele sunt principalele. "Sensibil, gingas, iubitor"-astea ar trebui sa se potriveasca si unui barbat sau nu?)

-ai pus gatitul pe seama femeii! dar nu voi ziceati ca cei mai buni bucatari sunt barbatii? :) (va cam contraziceti, nu?)

-o femeie la volan (sau pe motor) nu este gingasa si iubitoare? Ti-e teama ca daca sotia ta isi ia carnet nu te mai iubeste? Eu cred ca tot o sa te iubeasca, tu nu crezi?

-misandra=repulsie fata de barbati. Eu am repulsie fata de misogini! E o mica mare diferenta. (daca nu exista misogini, nu am repulsie fata de nimeni :cheers: exista sau nu?)

-"aadaa, kali.... dupa ce mancam pot sa va dau o tura" ------ Ce ne gatesti? :ok:

 

SUBSCRIU!!! :

 

"Eu unul propun ca un administrator să închidă topicul ăsta....

"Scuze dacă mă bag Âşi eu în discuția asta, dar ce legatură are toată treaba asta cu secțiunea "Accidente"?"

"Hai terminați cu certurile. Sincer nu îÂşi au locul într-o comunitate care se vrea a fi unită. "

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

II raspundeam lui Dracushorul care spunea ca femeile la volanul unui jeep sunt periculoase, iar eu conduc un Chevrolet Tahoe si nu par deloc periculoasa :ok:

 

 

si eu sunt un bucatar de nota zece :cheers:

 

dar mai bine sa lasam pe altii sa ne laude :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa reactiile de pana acum presupun ca nu esti insurat (daca da, previziunile mele tre'sa fie in curs de implinire).

De la viitoarea nevasta o sa te astepti sa aiba o slujba, sa gateasca, sa spele, sa faca curatenie, sa creasca copiii, , sa nu te cicaleasca, sa te lase liber ca pasarea cerului, sa se bucure pentru hobbiurile tale si sa-si lase propriile preocupari deoparte, si in tot acest timp sa fie gingasa, iubitoare, sa te faca sa te simti barbat... Si presupun ca in caz ca o sa vrea sa faca scoala de soferi, fie vei divorta instantaneu, fie o vei omora si o vei ingropa in capatul curtii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: 2secunde; mai vreau sa zic ceva inainte sa se inchida topicu... :)

"firava, sensibila, gingasa, iubitoare (o floare)" ................ O floare firava si gingasa se rupe sau nu se rupe sub greutatea grijii copiilor, treburilor(mancare, spalat,calcat,curat), intretinerii ei, a sotului,a copiilor, a casei,un eventual serviciu,un eventual sot bataus, eventuale probleme financiare, probleme fizice si fiziologice? Se rupe sau nu? Daca nu, inseamna ca floarea respectiva trebuie ca e fff puternica si rezistenta, nu? Hopaaaa.... am mai gasit 2 adjective pe care sa le adaugam la caracterizarea facuta de Dracushorul: "puternica" si "rezistenta". Sa vedem, mai gasiti si altele?

of of of.... trebuie sa va iau asa usor, ca la scoala! :crack:

:ok: ciao!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: 2secunde; mai vreau sa zic ceva inainte sa se inchida topicu... :crack:

"firava, sensibila, gingasa, iubitoare (o floare)" ................ O floare firava si gingasa se rupe sau nu se rupe sub greutatea grijii copiilor, treburilor(mancare, spalat,calcat,curat), intretinerii ei, a sotului,a copiilor, a casei,un eventual serviciu,un eventual sot bataus, eventuale probleme financiare, probleme fizice si fiziologice? Se rupe sau nu? Daca nu, inseamna ca floarea respectiva trebuie ca e fff puternica si rezistenta, nu? Hopaaaa.... am mai gasit 2 adjective pe care sa le adaugam la caracterizarea facuta de Dracushorul: "puternica" si "rezistenta". Sa vedem, mai gasiti si altele?

of of of.... trebuie sa va iau asa usor, ca la scoala! :crack:

:crack: ciao!

 

Bai femeia barbat :) , esti o tzatza cu gura mare care ai avut deceptii in dragoste

NU am caracterizat nici o femeie, am evidentiat catava din trasaturile unei femei adevarate.

Intrdadevar nu contest faptul ca sunt si femei cu mustata si muschi pe ele dar nu ma atrag :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. lilken ce-ai mai facut cu militia si tipa care ti-a trantit motorul? Ai reusit sa rezolvi?

2. Faceti si voi va rog un topic separat in alt thread (motociclisti in timpul liber) si discutati acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai femeia barbat :) , esti o tzatza cu gura mare care ai avut deceptii in dragoste -ti se pare, mai dragule!

NU am caracterizat nici o femeie, am evidentiat catava din trasaturile unei femei adevarate.

Intrdadevar nu contest faptul ca sunt si femei cu mustata si muschi pe ele dar nu ma atrag :ok:

 

 

 

care-i tzatza? uita-te la limbajul meu si uita-te si la al tau! :crack:

Jesuuus.... you must be really :cheers: ! Sau or fi hormonii de vina! Cati ani ai puiule?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...