cria_p Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 hai sa-ti vand un pont...am aflat eu intr-un bar pe la Alba Iulia ca cineva face masaj bine...doar ca e o mica problema ...ti-o spun pe privat. * draga mea, orice problema se rezolva. tu stii ca eu cu asta ma ocup. rezolv! astept oferte, daca ai, te rog sa pui aici. eu nu am timp de prostii. telefonul suna continuu, da' pana acum n-am primit nici o oferta serioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 gata ca m-am enervat. o sa vin la mare cu chopperul...sa vad cine va mai cara mancarea, bautura si corturile...nerecunoscatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 5, 2010 Autor Share Postat Aprilie 5, 2010 hai sa-ti vand un pont...am aflat eu intr-un bar pe la Alba Iulia ca cineva face masaj bine...doar ca e o mica problema ...ti-o spun pe privat. iar dai din casa iar am probleme cu doritorii/doritoarele de masaj la malul marii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) @cria_p: masaj stiu eu sa fac, si inca bine, dar mi-e teama ca ne imprietenim si apoi vreau si eu in excursie! @dans: deja dai din casa?? ..e clar ceva dubios aici @ianachim: in loc sa ma bestelesti in public ar trebui sa te bucuri ca ti-am resuscitat topicul Editat Aprilie 5, 2010 de RussianTiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 @cria_p: masaj stiu eu sa fac, si inca bine, dar mi-e teama ca ne imprietenim si apoi vreau si eu in excursie! @dans: deja dai din casa?? ..e clar ceva dubios aici @ianachim: in loc sa ma bestelesti in public ar trebui sa te bucuri ca ti-am resuscitat topicul cred ca ar fi bine sa vii si tu in excursie, daca stii masaj. Sunteti trei. O sa fac socoteala cati baieti suntem noi. Si nici nu l-ai cunoscut pe Mihai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 5, 2010 Autor Share Postat Aprilie 5, 2010 @cria_p: masaj stiu eu sa fac, si inca bine, dar mi-e teama ca ne imprietenim si apoi vreau si eu in excursie! @dans: deja dai din casa?? ..e clar ceva dubios aici @ianachim: in loc sa ma bestelesti in public ar trebui sa te bucuri ca ti-am resuscitat topicul stii tu cum e bestelita in public si ..elita acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 * mda, cum spuneam, numai oferte fara "acoperire". nu vreau masaj la malul marii, vreau masaj la omoplat. si, fara suparare, relatia pacient-terapeut e una serioasa si de incredere, bazata pe respect si compatibilitate maxima. nu ma incurc cu forumisti, cand e vorba de sanatatea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Mesaj completat ......1. Cria 2. Deea 3. special guest 4. Manuel 5. ianachim 6. ...very special guest 7. rfd 8. iulian...mai tarziu la cotlet lista se inchide pe 12.04 dupa care incepem sa ne atribuim sarcini de aprovizionare. Se pare ca Cria si Ianachim sunt responsabili cu vinul, tuica si palinca. E am dosit 1 sticla de jack, farfurii si pahare de plastic si am dat comanda de mici, pastrama si peste ( vreo 10 kg in total ) 4 corturi avem deja... ( multumim lui florin-v pentru unul ) hai ca nu stam asa rau daca citeste cineva primele pagini din topic si pagina asta o sa creada ca plecam cu cortul in turcia 18.04.2010 ora 19:00 Gata..am ajuns cu bine acasa, a fost o intalnire pe cinste, Sper ca sunteti si voi bine pe la casele voastre.... Foc de tabara sambata seara..s-a cantat, s-a baut...noroc cu sticla de jack. Gratarul ..minunat ..ca mi-era o foooooame dupa druuum. Azi am avut noroc de soare..toata lumea a stat sa prinda primul strat de bronz integral...adica la nudul gol... Apa foarte rece... he..he ..Ianachim a castigat si concursul: "Cea mai mica p u tza"... Pun si o poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Scuzati deranjul. Puteati face totusi precizarea ca invitatia se adreseaza doar anumitor persoane sau unui grup anume. I-ati fi scutit totusi pe unii de o pozitie penibila. Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 Scuzati deranjul. Puteati face totusi precizarea ca invitatia se adreseaza doar anumitor persoane sau unui grup anume. I-ati fi scutit totusi pe unii de o pozitie penibila. Distractie placuta! misuuuu ne bucuram sa te avem printre noi...pe forum ai dreptate a fost o neintelegere de la bun inceput ca si in viata si tara in care traim ne bucuram ca ai mai adus inca un post la topicul gastii noastre ca si societatea romana ne bazam pe multime multimea platitoare de taxe multimea care voteaza etc deci copii multumitii lui MISUU pentru inca o.5 euro adusi la gasca ups nu stiati pai sa va zic am stabilit un tarif de 0,5 euro pe postare si 0.1 eruo de vizionare cu administratorul formului iupiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Ai interpretat gresit postul meu. Nu ma cunosti, ceea ce nu iti da dreptul sa fii arogant si ironic. Nu am de gand sa intru in polemici cu tine, dar sa stii ca atitudinea asta nu iti face cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 ... deci copii multumitii lui MISUU pentru inca o.5 euro adusi la gasca ups nu stiati pai sa va zic am stabilit un tarif de 0,5 euro pe postare si 0.1 eruo de vizionare cu administratorul formului iupiiiii Care gasca mai banditule ? Pai cu banii de i-ai strans,...=794 topics x 0,5 +27001x 0,1= cca.3000 de iepuri ,..ai cumparat doar prostii: 1.vin acru de "hanburg" 6 litri, 2.motocicleta verde nevanduta de ABV 3.tuica de pufoaica ce tot dai cu iupiiiiii... hai ..scuteste-ma ..imi dau seama deja ce-o sa pretinzi in Chanakale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 Ai interpretat gresit postul meu. Nu ma cunosti, ceea ce nu iti da dreptul sa fii arogant si ironic. Nu am de gand sa intru in polemici cu tine, dar sa stii ca atitudinea asta nu iti face cinste. cu parere de rau pt tine eu nu interpretez nimic iau exact ce gasesc este exact ce ai scris tu mergi la turci? mergi la mare? NU dar de ce sa nu ne bagam in seama un pic... cinste..imi face adminu cand o sa.i tai factura ps. acum poate intelegi de ce e grupul asa ciudat si deosebit, pentru ca unii si altii se basica repede si nu ajung sa fie primiti iulian22 fie joci la 6 din 49 fie scrii pe topicul nostru tot un castig e...pentru mine Mesaj completat "Bine (sau rau) am facut ca m-am bagat in seama pe topicul despre excursia in Turcia, unde se discuta si despre iesirea la Corbu in weekend-ul 17 - 18 aprilie. Ma simt putin penibil pentru ca am parut, probabil atarnator la o petrecere privata, cu toate ca pana atunci nu era nici un indiciu in sensul asta. Intradrevar este just ce a afirmat un user acoco si anume ca plaja e libera, drept pentru care propun sa facem ceva similar, dar la Vadu, doar in masura in care exista interes si din partea voastra. Daca nu va deranjeaza, putem discuta aici detaliile, nu obligatoriu pentru aceeasi perioada. Poate facem ceva planuri comune si pentru perioada 01-02 mai. " ai vazut ca singurel ai scris ..cu bagatul in seama man plaja e mare deci e loc pentru toata lumea nu trebuie sa va duceti tocmai la vadu promitem sa nu ne prostim prea rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Chiar crezi ca am nevoie sa ma bagi tu in seama? Te consideri prea important. Ai prea multi aplaudaci si cred ca ti s-a urcat la cap. Personal te consider doar un mascarici si chiar nu imi doresc sa te cunosc. Deja ti-am acordat prea multa atentie. Sa ai o viata frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Aprig e regele cu pretendatorii la alaiul sau catre Inalta Poarta . Multi voinici si-au rupt paloshele in lupta cu el . In zadar lovesc calarii in armura-i lucitoare , cand se-nfige-n ei odata , ii arunca hat in zare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 Aprig e regele cu pretendatorii la alaiul sau catre Inalta Poarta . Multi voinici si-au rupt paloshele in lupta cu el . In zadar lovesc calarii in armura-i lucitoare , cand se-nfige-n ei odata , ii arunca hat in zare . draga menestrel pentru al.tau penel eu m.am simtit laudat si.n c..r pupat///pardon aplaudat deci o bere cat poti duce ps. acum nu te superi si tu de al meu limbaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Deja mai e o gasca de offroad-eri. Noi cica suntem tot in grupul vostru dar plecam de dimineata pe offroad si ne vedem seara pe plaja: Manuel KTM Plescoi Rulz Robbie Delta x Rotila eu personal vin cu: soric, pastrama de oaie, ..........plescoi of course. Acum problema e ca si cu voi si fara voi noi tot venim, vorba brotacului, plaja e libera pt toata lumea... see ya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 Chiar crezi ca am nevoie sa ma bagi tu in seama? Te consideri prea important. Ai prea multi aplaudaci si cred ca ti s-a urcat la cap. Personal te consider doar un mascarici si chiar nu imi doresc sa te cunosc. Deja ti-am acordat prea multa atentie. Sa ai o viata frumoasa! precum iti spuneam nu EU te.am bagat in seama ci tu ai intrat pe.al meu topic de ...plimbat dar stai linistit ca nici nu ma gandesc in agenda sa te trec si cu tine sa petrec asfalt uscat si nu uita matineu la teatru masca sambata si duminica Mesaj completat Chiar crezi ca am nevoie sa ma bagi tu in seama? Te consideri prea important. Ai prea multi aplaudaci si cred ca ti s-a urcat la cap. Personal te consider doar un mascarici si chiar nu imi doresc sa te cunosc. Deja ti-am acordat prea multa atentie. Sa ai o viata frumoasa! precum iti spuneam nu EU te.am bagat in seama ci tu ai intrat pe.al meu topic de ...plimbat dar stai linistit ca nici nu ma gandesc in agenda sa te trec si cu tine sa petrec asfalt uscat si nu uita matineu la teatru masca sambata si duminica Mesaj completat Deja mai e o gasca de offroad-eri.Noi cica suntem tot in grupul vostru dar plecam de dimineata pe offroad si ne vedem seara pe plaja: Manuel KTM Plescoi Rulz Robbie Delta x Rotila eu personal vin cu: soric, pastrama de oaie, ..........plescoi of course. Acum problema e ca si cu voi si fara voi noi tot venim, vorba brotacului, plaja e libera pt toata lumea... see ya! ma tu ai auzit de tuica de la olteni si zici ca te dai bine cu niste carnati pe langa mine sa dai toiul pe gat sanatosi sa fim si la malul marii sa barfim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Deja mai e o gasca de offroad-eri.Noi cica suntem tot in grupul vostru dar plecam de dimineata pe offroad si ne vedem seara pe plaja: Manuel KTM Plescoi Rulz Robbie Delta x Rotila eu personal vin cu: soric, pastrama de oaie, ..........plescoi of course. Acum problema e ca si cu voi si fara voi noi tot venim, vorba brotacului, plaja e libera pt toata lumea... see ya! Manuel are "caprita" sa se dea pe pe "offrodel"? Ma faceti gelos, ca eu am doar "vaca mare" si nu merge pe nisip. Ai grija cu plescoii pe plaja, ca sunt cam afumati si provoaca greturi, mai ales luati cu "jack" (Clinceni) si "jaquelina" (munchen). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Deja mai e o gasca de offroad-eri.Noi cica suntem tot in grupul vostru dar plecam de dimineata pe offroad si ne vedem seara pe plaja: Manuel KTM Plescoi Rulz Robbie Delta x Rotila eu personal vin cu: soric, pastrama de oaie, ..........plescoi of course. Acum problema e ca si cu voi si fara voi noi tot venim, vorba brotacului, plaja e libera pt toata lumea... see ya! discutia a fost ca noi mergem intai si ne campam, lasam pe mihai_varadero cu fetele sa faca gratarul si in timpul asta noi facem cateva ture pe acolo. oricum sa pregatesti si vreo 3 baxuri de feteasca sau sarba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 discutia a fost ca noi mergem intai si ne campam, lasam pe mihai_varadero cu fetele sa faca gratarul si in timpul asta noi facem cateva ture pe acolo.oricum sa pregatesti si vreo 3 baxuri de feteasca sau sarba! Stau si eu cu tataie_varadero...si cu fetele..sa le ajut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Stau si eu cu tataie_varadero...si cu fetele..sa le ajut ... bine te lasam si pe tine si pe brotac sa va pazeasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Stau si eu cu tataie_varadero...si cu fetele..sa le ajut ... iulian 22 citez de la tataie varadero mesaj ca o data cu piciorul si.a scrantit si mintea.... pardon mana "prietene ai belit.o , alege.ti dimensiunea alicelor ce le vrei in poponeata" Editat Aprilie 6, 2010 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 iulian 22citez de la tataie varadero mesaj ca o data cu piciorul si.a scrantit si mintea.... pardon mana "prietene ai belit.o , alege.ti dimensiunea alicelor ce le vrei in poponeata" asa da, noi ne bazam pe tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) * vad ca dupa o lipsa de jumatate de zi, topicul asta a luat-o razna si cred ca cineva trebuie sa ia o masura. sau mai multe. ce vad? pai cam asa: - un domn baga batul pe aici prin gard, doar-doar o sa intarate cainele si-o sa sara vecinii de pe ulita cu batele sa potoleasca potaia, care latra, dar nu musca. cainele de data asta a preferat sa ia batul in gura si sa se joace cu el, adica il doare-n cot ca domnul bagator de seama are chef de harjoneala. e un caine intelept, doar ca-i dus cu capul uneori. - alti domni fac scenarii despre ofertele de turism de la malul Marii Negre, ar vrea sa aiba all inclusiv (masa, casa, bautura si ce s-o mai putea), dar nu vor bilet, vor doar sa vina cu caprele si sa fie "easy rideri" pe plaja. mne, vrei pachet, plateste, domnu'. ca aici nu suntem la Salvation Army. - domnul de la Ploiesti are viziuni, e mult inaintea noastra, cum s-ar spune, adica citeste in cafea, nisip, astre si cacareze de capre. ne-a "vizionat" chiar si in costumul lui Adam, desi eu - stie toata lumea - sunt friguroasa si nu cred ca dau jos echipamentul de pe mine, pana nu-s 25 de grade la umbra. - mai e un domn, ...unul care se ocupa cu dans(urile) cred, probabil face figuratie la emisiunea aia (stiti voi care). pe el cine l-a invitat la mare? il cunoaste cineva? eu l-as lua, dar trebuie sa spuna mai intai cat jack poate sa duca. altfel ma tem pentru viata lui. pare un domn sensibil. - domnul zis si "tataie" e un personaj misterios, apare-dispare! eu nu stiu ce-i cu el, ...unde e el acuma? ce bea, ce mananca, cate picioare are si ...de ce? va rog sa-i transmiteti salutari si sa-i faceti o poza cand il vedeti. eu nu merg cu omul invizibil la Corbul. nu de alta, dar am mai vazut filmul asta, iar cartea a fost mai buna... - domnul acela din spate, inalt, cu o motocicleta alba si cu tobe puternice face programul la toata lumea, vad. e un fel de leader, nu? adica pune femeile la cratita, barbatii cu caprele la pascut (sau muls), iar batranii sa pazeasca satul de invadatori. hm, eu am drept de vot si, prin urmare, votez impotriva! eu pot sa faca ce face el, el de ce n-ar face ce fac eu?! l.e. unde e blonda? Editat Aprilie 6, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate