Dan Rosca Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Un izopren, un cort de 2 persoane si 2 saltele gonflabile iti dau imprumut daca doresti. Nu ne cunoastem dar sunt sigur ca nu o sa fugi cu ele. Normal ca nu o sa fug cu ele. Multumesc pentru ajutor , am sa am nevoie de ele pentru mers in week-end-ul din 18-19 aprilie , este ok ? Dan Mesaj completat Normal ca nu o sa fug cu ele.Multumesc pentru ajutor , am sa am nevoie de ele pentru mers in week-end-ul din 17-18 aprilie , este ok ? Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Cu mare placere, suna-ma cand doresti sa le iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) actualizez ca vad ca astora le e lene 1. Cria 2. Deea 3. special guest 4. Manuel 5. ianachim 6. ...very special guest 7. rfd de la iulian inca nu avem nici o confirmare lista este posibil sa continue cu 4 prieteni dragi mie: billy, raluca, sorin, simona - 2 motoare, o masina si Bushon, un catel simpatic. Cria ii stie si o sa va placa de ei garantat. So...cine se mai inscrie? Momentan prognoza pentru we 17-18 arata senzational. Sper sa nu se schimbe decat in bine. Editat Aprilie 5, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 actualizez .........Bushon, un catel .....o sa va placa .... garantat.. Wow..se papa catel ....la gratar ?...nu trebuie sa lipsesc... ...vin mai tarziu...sa-mi pastrati si mie un cotlet ..ceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) Wow..se papa catel ....la gratar ?...nu trebuie sa lipsesc......vin mai tarziu...sa-mi pastrati si mie un cotlet ..ceva ! tzaca esti! 1. Cria 2. Deea 3. special guest 4. Manuel 5. ianachim 6. ...very special guest 7. rfd 8. iulian...mai tarziu la cotlet lista se inchide pe 12.04 dupa care incepem sa ne atribuim sarcini de aprovizionare. Se pare ca Cria si Ianachim sunt responsabili cu vinul, tuica si palinca. E am dosit 1 sticla de jack, farfurii si pahare de plastic si am dat comanda de mici, pastrama si peste ( vreo 10 kg in total ) 4 corturi avem deja... ( multumim lui florin-v pentru unul ) hai ca nu stam asa rau daca citeste cineva primele pagini din topic si pagina asta o sa creada ca plecam cu cortul in turcia Editat Aprilie 5, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Daca vremea e buna, suntem mai multi interesati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 * bey, in Turcia mai merge cineva? ...sau plec singura? voua va arde de plaja, iar eu nu mai prididesc sa strang suruburile(!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 5, 2010 Autor Share Postat Aprilie 5, 2010 asa cum v.am obisnuit o sa va spun direct si clar DISCUTIA SI GASCA CE MERGE LA MARE ESTE PRIVATA PLAJA ESTE LA LIBER ASTA NU INSEMNA O SA MA BAG IN VORBA CU PERS NECUNOSCUTE DECI SA CLARIFICAM LISTA ESTE INCHISA IAR GASCA STRANSA DECI CEI CARE VOR SA MERGA LA MARE DISTRACTIE PLACUTA CRIA SI DEEA CAND VA MANANCA ....SCARPINATI.VA IN PUII MEI PE PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) stf...de aia te iubim noi pe tine ianachim are dreptate...lista e deschise dar pentru gasca de turcia...si cred ca tocmai s-a inchis Editat Aprilie 5, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 asa cum v.am obisnuit o sa va spun direct si clar .... CRIA SI DEEA CAND VA MANANCA ....SCARPINATI.VA IN PUII MEI PE PM * alooo! ce-ai, bre, cu mine!? eu am prea multe maini, de fapt, adica nu stiu ce si unde sa scaprin, ca mancarimi nu am. le tin asa in sus, e bine? ..sa fie pregatite, daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 5, 2010 Autor Share Postat Aprilie 5, 2010 1. Cria 2. Deea 3. special guest 4. Manuel 5. ianachim 6. ...very special guest 7. iulian22 8. mihai varadero 9 alex bmw restul intra doar pe baza de recomandari sau CV trimis pe pm ps. oricine mai adauga la lista asta nume, fara acordul meu, este rugat sa.i ia si sa mearga cu ei separat merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 1. Cria2. Deea 3. special guest 4. Manuel 5. ianachim 6. ...very special guest 7. iulian22 8. mihai varadero 9 alex bmw restul intra doar pe baza de recomandari sau CV trimis pe pm ps. oricine mai adauga la lista asta nume, fara acordul meu, este rugat sa.i ia si sa mearga cu ei separat merci Cv-ul sa fie in romana sau in engleza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 1. Cria2. Deea 3. special guest 4. Manuel 5. ianachim 6. ...very special guest 7. iulian22 8. mihai varadero 9 alex bmw restul intra doar pe baza de recomandari sau CV trimis pe pm ps. oricine mai adauga la lista asta nume, fara acordul meu, este rugat sa.i ia si sa mearga cu ei separat merci Sa nu ma intelegeti gresit, deoarece nici la mare nu vreau sa merg inainte de luna iunie si nici in Turcia nu vreau sa va deranjez... Din moment ce sunteti un grup compact, format din persoane care deja va stiti bine, de ce nu va intelegeti direct intre voi si postati pe un forum public, lasand falsa impresie ca sunteti in cautare de companie? Repet, nu ma intereseaza sa particip, dar e ca si cum v-as scrie ca mi-am dat intalnire cu vreo tipa bine si astept ajutoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 5, 2010 Autor Share Postat Aprilie 5, 2010 Cv-ul sa fie in romana sau in engleza ? imi pare rau dar in cazul tau sincer .....NU AI TRECUT TESTUL poate data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) Neintelegerea s-a iscat din cauza mea...imi fac mea culpa. Trebuia sa fiu putin mai clara. Intai a fost ideea lui ianachim de a pleca in turcia...pe urma au ramas cativa oameni dornici sa plece si s-a inchis grupul. In mare vorbim intre noi...naiba stie cine ar avea rabdare si nervi sa citeasca atatea offtopicuri si aberatii. Plecarea la mare e un fel de demo...altfel, cum a zis si el...e o plaja libera. Acum serios, daca vrei sa te simti bine doua zile, sa faci baie in p_tza goala sau sa te faci muci...vrei sa stii cu cine o faci si nu vrei sa-ti strice altcineva distractia E un forum de cateva mii de oameni, nu inseamna ca nu sunt toti ok, dar nu toti suntem compatibili. Si iulian nu intra pe mess Cria era in Germania Eu intru pe mess din an in paste Ianachim e mai mereu pe mess pe mobil de ce n-am putea comunica pe topicul asta? imi cer scuze daca am dezinformat...dar sunt femeie si sunt blonda Editat Aprilie 5, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 5, 2010 Autor Share Postat Aprilie 5, 2010 Neintelegerea s-a iscat din cauza mea...imi fac mea culpa.Trebuia sa fiu putin mai clara. Intai a fost ideea lui ianachim de a pleca in turcia...pe urma au ramas cativa oameni dornici sa plece si s-a inchis grupul. In mare vorbim intre noi...naiba stie cine ar avea rabdare si nervi sa citeasca atatea offtopicuri si aberatii. Plecarea la mare e un fel de demo...altfel, cum a zis si el...e o plaja libera. Acum serios, daca vrei sa te simti bine doua zile, sa faci baie in p_tza goala sau sa te faci muci...vrei sa stii cu cine o faci si nu vrei sa-ti strice altcineva distractia E un forum de cateva mii de oameni, nu inseamna ca nu sunt toti ok, dar nu toti suntem compatibili. Si iulian nu intra pe mess Cria era in Germania Eu intru pe mess din an in paste Ianachim e mai mereu pe mess pe mobil de ce n-am putea comunica pe topicul asta? imi cer scuze daca am dezinformat...dar sunt femeie si sunt blonda ok de 5 ori ave maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Neintelegerea s-a iscat din cauza mea...imi fac mea culpa.Trebuia sa fiu putin mai clara. Intai a fost ideea lui ianachim de a pleca in turcia...pe urma au ramas cativa oameni dornici sa plece si s-a inchis grupul. In mare vorbim intre noi...naiba stie cine ar avea rabdare si nervi sa citeasca atatea offtopicuri si aberatii. Plecarea la mare e un fel de demo...altfel, cum a zis si el...e o plaja libera. Acum serios, daca vrei sa te simti bine doua zile, sa faci baie in p_tza goala sau sa te faci muci...vrei sa stii cu cine o faci si nu vrei sa-ti strice altcineva distractia E un forum de cateva mii de oameni, nu inseamna ca nu sunt toti ok, dar nu toti suntem compatibili. Si iulian nu intra pe mess Cria era in Germania Eu intru pe mess din an in paste Ianachim e mai mereu pe mess pe mobil de ce n-am putea comunica pe topicul asta? imi cer scuze daca am dezinformat...dar sunt femeie si sunt blonda OK, raspuns cu mult bun simt, nu mai comentez. Se termina pauza la "Prietenii tai", nu va mai retin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) multumesc de intelegere textex ok de 5 ori ave maria ceva mai simplu n-ai gasit? nu as putea sa-mi spal pacatele altfel? Editat Aprilie 5, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 ok de 5 ori ave maria * si sa stea pe coji de nuca o juma' de ora. plus 50 de flotari si 100 de genoflexiuni. eu o iert, ca o iubesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 vezi, de aia nu-mi plac mie femeile...sunt mult mai sadice decat barbatii un barbat nu ar strica niciodata genunchii unei femei tinand-o pe coji de nuca si eu te iubesc...esti a doua femeie care imi zice ca ma iubeste anul asta...incep sa-mi pun anumite intrebari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 5, 2010 Autor Share Postat Aprilie 5, 2010 vezi, de aia nu-mi plac mie femeile...sunt mult mai sadice decat barbatii un barbat nu ar strica niciodata genunchii unei femei tinand-o pe coji de nuca si eu te iubesc...esti a doua femeie care imi zice ca ma iubeste anul asta...incep sa-mi pun anumite intrebari pot sa vin si eu sa ma uit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 ia nu te mai baga tu intre mine si cria, da? iar am fost blonda...naiba m-a pus sa deschid gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 vezi, de aia nu-mi plac mie femeile...sunt mult mai sadice decat barbatii un barbat nu ar strica niciodata genunchii unei femei tinand-o pe coji de nuca si eu te iubesc...esti a doua femeie care imi zice ca ma iubeste anul asta...incep sa-mi pun anumite intrebari * vrei sa ma port ca un barbat si sa aplic varianta B? stii ca pot. eu zic ca genunchii se dreg, blondo. ...varianta B te avantajeaza pe moment, dar lasa urme mai adanci. ok, ok, cine e prima? eu te iubesc dezinteresat (acum nu mai am motorul la tine, da?) si neconditionat. adica nu vreau nimic de la tine, daca nu vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 stai ca m-ai pierdut...zi care e varianta B si ma mai gandesc pe care o aleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 stai ca m-ai pierdut...zi care e varianta B si ma mai gandesc pe care o aleg * asta e o varianta mai intima. raspund doar privat. ideea e ca ...trebuie sa te pregatesti ptr. Turcia, asta e destinatia finala. eu doar te ajut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate