dans Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 tu n.ai somn? sau ai copii mici?sa te trezesti cu noaptea in cap cu gandul la bautura!?..... Ai vazut ce poza are acum Plescoi si cum se uita de jos in sus la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 tu n.ai somn? sau ai copii mici?sa te trezesti cu noaptea in cap cu gandul la bautura!?..... * e vina mea, sefu' am facut voodoo azi-noapte (ce fac motociclistele cand nu dorm! ) si din greseala am scos papusa ptr. plescoi, in loc sa o scot p-ailalta... bun, la deea n-avem TV pe terasa, deci ori ne uitam la meci (la Alter Ego), ori ne uitam la avioane (la Clinceni). o zi buna, domnilor! si mai ales o zi buna noua, blondei si mie. stie ea de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) * e vina mea, sefu'am facut voodoo azi-noapte (ce fac motociclistele cand nu dorm! ) si din greseala am scos papusa ptr. plescoi, in loc sa o scot p-ailalta... bun, la deea n-avem TV pe terasa, deci ori ne uitam la meci (la Alter Ego), ori ne uitam la avioane (la Clinceni). o zi buna, domnilor! si mai ales o zi buna noua, blondei si mie. stie ea de ce... atunci plescoi, la ora 19.30 la alter ego? se poate face gratar si acolo? Editat Aprilie 22, 2010 de manuel_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Neatza all! Din pacate terasa mea e semiamenajata asa ca televizor nu am inca acolo. Dati un semn daca se poate face gratarul in alter ego ca sa decongelez si sa condimentez pulpele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Am vorbit la Alter Ego. Ne asteapta pe la 7, 7 jumate. Ne fac baietii si gratar. Trebuie sa ducem carnea si un sac de carbuni. Mi-au zis ca ar fi bine sa ducem materialele un pic mai devreme (pe la 6 ma gandesc eu). Vom sta tot in separeul din dreapta, au televizor si Manuel se poate uita la meci. So...ne vedem diseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 * am facut piata. salata e "on me" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) Sper sa reusesc si eu sa apar dar nu promit. Pulpele au ajuns la cria, taiate si condimentate ( prin amabilitatea unui curier rapid pe 2 roti, nu dau nume ). Nu am mai apucat sa fac si mujdeiul dar asa puteti sa va pupati daca e gol . Btw: ce meci e? ps: eu stau cu ochii pe topic, vreau sa prind postul 1000 Editat Aprilie 22, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Sper sa reusesc si eu sa apar dar nu promit. Pulpele au ajuns la cria, taiate si condimentate ( prin amabilitatea unui curier rapid pe 2 roti, nu dau nume ). Nu am mai apucat sa fac si mujdeiul dar asa puteti sa va pupati daca e gol . Btw: ce meci e? ps: eu stau cu ochii pe topic, vreau sa prind postul 1000 atletico madrid-liverpool poate poti sa vii, ne.ar face placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) * si noua ne-ar face placere sa vii, blondo hai sa strigam toti ca la Vali (Corbu): deeeeeeeeeea! l.e. bey, ti-am luat capsuni, nu se poate sa nu vii! l.l.e. vezi ca am ramas singure pe topic, ha' pa la mine! Editat Aprilie 22, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 atletico madrid-liverpool poate poti sa vii, ne.ar face placere! si cine trebuie sa bata? * si noua ne-ar face placere sa vii, blondo hai sa strigam toti ca la Vali (Corbu): deeeeeeeeeea! l.e. bey, ti-am luat capsuni, nu se poate sa nu vii! l.l.e. vezi ca am ramas singure pe topic, ha' pa la mine! vreau capsuni, vreau capsuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 si cine trebuie sa bata? Liverpool desigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 mie imi place mai mult spania...am voie sa tin cu madrid? pariuri ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 si cine trebuie sa bata? vreau capsuni, vreau capsuni Atletico Madrid! hai Juanito! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Atletico Madrid! hai Juanito! asa girl!!!!!!!!!!!!!! habar n-am cine e asta dar te cred pe cuvant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 incercam sa ajungem si noi , ps capsunarii , n-au nici o sansa in fata la " red`s " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Atletico Madrid! hai Juanito! ..fotbal ?...BLEAH..mai bine ma uit la desene animate..cu o tzuica langa mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) In sfarsit un barbat cu care sunt si eu de acord dar putem face pariuri de pe margine cat timp ei beau si mananca gratar uitandu-se la meci. eu zic ca bate madrid...cica ar fi favoriti... tu ce zici? Btw, serviciul meu e la 2 minute de Romexpo...nu veniti maine sa-mi faceti o vizita? Stam ca motociclistii la o tigara in fata portii, aduc si cafea Editat Aprilie 22, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 cat timp ei beau si mananca gratar uitandu-se la meci. Btw, serviciul meu e la 2 minute de Romexpo...nu veniti maine sa-mi faceti o vizita? Stam ca motociclistii la o tigara in fata portii, aduc si cafea vulpea cu strugurii ... multumim de pulpe ( de pui , magarilor ) , au fost super bune , multumim grataragiului de schimb am vazut ca esti pe lista de mititei , asa ca vino tu la romexpo , ca mahomed la munte , sau invers , cum vrei ne vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Btw, serviciul meu e la 2 minute de Romexpo...nu veniti maine sa-mi faceti o vizita? Stam ca motociclistii la o tigara in fata portii, aduc si cafea deea, aici dydy are dreptate! mai bine vii tu, decat sa ne plimbam cu micii si cu berile pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Glumeam bai, doar nu vrei sa-mi stric reputatia la munca aparand cu o gasca de motociclisti satanisti Cine a invins aseara? Cumva madrid? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 ... Cine a invins aseara? Cumva madrid? * da, Madrid. si cu mine sa stii ca am sa vin la Romexpo cu tramvaiul. acum am tramvai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 * da, Madrid saptamana viitoare o sa castige liverpool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 sa stii ca am sa vin la Romexpo cu tramvaiul. acum am tramvai! Nu e chiar motocicleta dar e mai bun ca chopperul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 ...fost azi la intalnire ..la Romexspo.. ...mancat mici cu vopsea galbena (mustar) d-aia de se marcheaza drumurile.. ...vizitat diverse standuri...cu echipa... CEA MAI FAZA TARE: ..la un moment dat,un bun prieten (mai in varsta, mai tataie asa)...vede o bunaciune de tanti...organizatoare..cu piercing in nasuc..poate si-n alta parte..deh.. Intra in vorba cu ea : -Nu va suparati, stiti cumva unde este standtul t*yota ? -Da..cum sa nu..mergeti....bla,.bla.. Eu, fiind pe'aproape..pun botu' ca fraieru' si ma bag in vorba : -cum bre nene Mi*ai..vezi ca am trecut de ..stand... Mihai:-sa va fac prezentarile: -prietenul meu..Gogu ea (cucoana MILF) -incantata ! eu -buna.. ..ziua...ce..faceti...partz..partz...rateuri ..alea..alea... - - - - -- - - -- -- -- - - Trebuie sa fiu (mult) mai atent cu tataie langa mine... ..Te face din vorbe...si din mers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 din arhiva secreta cu o saptamana inainte de plecare! pompi sa stii ca dupa 7 luni chiar vom pleca! o sa-mi fie dor de plescoi dar il am pe ianachim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate