expres Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 nu lam facut inca.. merge si asa.. pnm is incepator trebuia sa o iau odata si odata o las asa pana ma invat eu bine pe ea sau pana o vand pai normal k merge....si eu sunth la inceputh asa ne experimentam.... ) de jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 pai normal k merge....si eu sunth la inceputh asa ne experimentam.... ) de jos nu te grabi sa o faci.. asa am facuto si eu prima oara dupa miam luato iar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunwaves Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) A trecut cineva cu yzf prin spate pe la mega image (titan ), ieri ? Editat Iunie 8, 2011 de sunwaves Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetricaIT Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Haideti baieti. Nu aveti nici o idee cum pot monta coada de la r6 pe R? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fozzy Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Are cineva idee dc nu se mai ridica yzf.ul meu pe o roata? Ieri , cand ploaua torential , am vrut sa ma ridic pe o roata , mrg a 1 , de pe loc , 7-8 mii de turatii si dai drumu la ambreaj instant. Prima oara merge, nu am sesizat nimic neinregula ca dupa cateva secunde cand vreau din nou sa nu mai vrea , ba da deloc , mrg am zis ca e ud pe jos si probabil nu mai are aderenta bla bla bla. A trecut ploaia s.a uscat pe jos , dau sa ma ridic sa vad , tot nu vrea , maxim 10 cm daca se mai ridica si chiar nu am idee dc. Are cineva vreo idee? a intrat apa pe undeva? S.a stricat ambreajul? Motorul trage la fel cred ,doar ca nu se mai ridica :-?. Daca are cineva vreo idee sa.mi zica ca azi ma duc in service cu ea , si sa stiu ce sa.l rog pe ala sa.mi verifice , orice idee ( nu idioata bineinteles). Precizez ca ieri fix inainte sa sa vina ploaia si sa ma dau eu pe o roata , un dobitoc , care din intamplare mi.e prieten , a dat cu spatele , nu m.a vazut , si s.a urcat efectiv pe roata din fata. Nu cred ca ar fi patit nimic a mea , doar a lui ca si.a spart suportul de la numar, insa roata , carena de pe roata din fata , nu par sa aiba probleme. Astept idei multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Ori ambreajul ori tu. I-ai făcut plinul ? La câtă forță au seridică mai greu cu rezervorul plin. Poate nu mai dai suficient de repede drumu la ambreaj. Eu am ambreajul tare Âşi după ce trag de mai multe ori de el nu prea mai reacționează bine degetu`. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fozzy Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 E moale ambreiajul meu , dau drumu la fel... plinu nu l.am facut e jumate rezervoru oricum ti.am spus prima oara s.a ridicat fara probleme dupa esec total, am zis ca sunt eu idiot am mai facut de 2 ori si la fel si am lasat.o balta ca ploaua, acum la fel face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Vand carene codita pentru R125, culoare originala + negru . ID: surbase06 Pret 400 RON negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonuttz Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Vezi cu ambreiajul si daca tii putin de tot mana pe el nu se cupleaza complet...si vezi cum i dai drumu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Vezi cu ambreiajul si daca tii putin de tot mana pe el nu se cupleaza complet...si vezi cum i dai drumu.. strangetil ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prophet Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Salut Doua intrebari am, daca cunoaste cineva si ma poate ajuta: 1. O scoala de soferi dotata cu R125? 2. In Bucuresti unde gasesc reprezentante/dealeri Yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Scoala nu ai cum sa faci pe R125 pentru ca e greu de manevrat printre jaloane, adica e imposibil...am incercat eu. Reprezentanta este pe Centura Bucurestiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expres Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 unde gasesc si eu leviere de frana + ambreiaj ?sau cine are si le vinde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 ba ce as iesi odata cu toti cu 125-urile de pe aici ca tare mi-e dor de vremurile de acu 2-3 ani ) bagati toti o tura inspre bucuresti vara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 ba ce as iesi odata cu toti cu 125-urile de pe aici ca tare mi-e dor de vremurile de acu 2-3 ani ) bagati toti o tura inspre bucuresti vara asta da dc nu ne intalnim mai la mijlocul drumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 da, pe la BraÂşov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expres Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 unde gasesc si eu leviere de frana + ambreiaj ?sau cine are si le vinde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 @express - ai incercat aici? http://www.motovip.ro/produse/Piese%20Motociclete/Manete.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expres Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 am gasit....mama lor de leviere...multzumesc Matei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 (editat) Nu ma cheama Matei, e Iulian. Stiam eu ca trebuie sa aleg un nickname care sa nu se confunde cu asta. Ma bucur ca am putut ajuta. Editat Iunie 14, 2011 de mateiuli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunwaves Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) Va salut baieti , cam la cati km obisnuiti sa schimbati consumabilile ? Si daca aveti idee care este diferenta intre 100/80-M17 si 130/70-M17 , nu ma refer la 100 si 130 , ci la 70/80-M17 .O zi buna , numai bine . Editat Iunie 16, 2011 de sunwaves Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Acel numar vine de la inaltimea cauciucului. 130/80 inseamnca ca anvelopa are dimensiunile: 130mm latime, 80 inaltime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Va salut baieti , cam la cati km obisnuiti sa schimbati consumabilile ? Si daca aveti idee care este diferenta intre 100/80-M17 si 130/70-M17 , nu ma refer la 100 si 130 , ci la 70/80-M17 .O zi buna , numai bine . consumabilele nu trebuiesc schimbate , merge tipla , e stas ) on: pai fiind posesor de yzf ar trebui sa detii si un manual al motocicletei , scrie acolo cand si ce sa faci la x kilometrii spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Va salut baieti , cam la cati km obisnuiti sa schimbati consumabilile ? Si daca aveti idee care este diferenta intre 100/80-M17 si 130/70-M17 , nu ma refer la 100 si 130 , ci la 70/80-M17 .O zi buna , numai bine . Salut, Uleiul ar trebui schimbat la fiecare 3 mii de km daca mergi blana si 4 mii km daca mergi mai linistit, placutele ma tin pe mine cam 8 mii de km, filtru de aer trb schimbat la 10 mii. Al doilea indice este cel de inaltime la cauciucuri, cel mai bine sta cu 60 si 70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetricaIT Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Baieti stiti cumva daca cercul posterior de la RS125 my 06 se poate monta pe R125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate