Bikerz Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 (editat) Ce credeti ca s`a intamplat cu bikeru` din poza de mai jos ? PS: Astept pareri ) Articol luat de pe Xtreme Bikerz Editat Mai 30, 2006 de Bikerz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 what gows up must come down Nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 (editat) Cred ca a cazut si l-a durut, nu-i asa? Editat Mai 30, 2006 de Ion54 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 ...he,he ,cade in apa ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Aterizeaza pe motor si mai da o tura de control. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ach Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Cred ca si-au dat seama toti cei din public ca nenea ala nu e Batman! (din ciclul "Ba berbecule.... Ti-am zis ma ca-i popa?! Tu nimic... Batman, Batman") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 what gows up must come down Nasol a trait?? eu as indrazni sa spun ca a prins moto din nou de coarne si a aterizat cu bine pe planeta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bikerz Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 Din fericirie a supravietuit caderii.. A fost spitalizat 3 saptamani, si inca 4 saptmani acasa imobilizat la pat Dar din pacate am pierdut un tovaras din echipa... ( S`a apucat de ATV-uri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 tare oricum, eu n-as avea curaj prefer cu parapanta la inaltimea aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 [Edit: message removed by user.] Ar trebui sa lasati userii sa-si stearga mesajele redundante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 i'm sure he's ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ach Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Ma gandesc ca senzatia pe care o ai acolo, sus, in aer, cand zbori, este superba, neasemuita, dar, in acelasi timp, riscurile sunt imense. Anul trecut la Ciolpani ma uitam la pustanii care sareau 2 metri si ma gandeam ce nasol trebuie sa fie la aterizare cand pur si simplu vedeai ca le "culiseaza" gatul de la impact.... Probabil ca e si aterizarea asta facuta cum trebuie o arta pe care ajungi sa o stapanesti cu timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bikerz Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 Nu este cine stie ce...eu dupa 4 luni facea jumps de 5-6 metri... Incepi sa te obisnuiesti,apoi nu te mai lasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 E ca si cum m-as arunca de pe bloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 (editat) kamikaze-ul cred ca a scapat pt cateva secunde cormanul din maini, in rest...poate traieste Editat Mai 30, 2006 de Buggy12000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Super saritura,aterizarea mai grea Eu cred ca unii nu citesc toate posturile ca ar fi citit mai sus ca e ok dupa 3 saptamani de spital plus 1 luna stat acasa in pat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slick Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 N-a patit nimik mah va spun eu ! A baut Red Bull inainte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 N-a patit nimik mah va spun eu ! A baut Red Bull inainte ! Mda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 A avut bulan omul k a cazut pe teren moale, dupa cum se vede in poza, si a cazut pe spate sau in picioare , cred. K dak se rasucea in aer si cadea in cap........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate