a_deea Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 (editat) Sighisoara suna mult prea bine ...de data asta zic ca vreau...cine stie...poate ma iei ...si e putin pana la Targu Mures, e pacat sa pierzi curbele alea. Fac cinste cu gulas si somloi. Editat Februarie 23, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Sighisoara suna mult prea bine ...si e putin pana la Targu Mures, e pacat sa pierzi curbele alea. Fac cinste cu gulas si somloi. * pick me! pick meee!! ...pick meeeeeeeee!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 23, 2010 Autor Share Postat Februarie 23, 2010 @deea- oh, da, asta imi scapase, 1-0 pt tine. @cria - fata, te as lua dar..vezi tu, eu incerc cu motorul nu cu avionul . Apropo, vezi ca bateria ta trebuie data jos si ..iubita un pic. Ca altfel o sa cam impingi la turci . Cum pana mea, una mai " intrega " decat alta :-P. sau mia departe sau mai aproape. ok, eu merg pe 2 roti si am chef sa ma dau.ma rog, asa, batraneste cum stiu eu. Soare sa fie Revenind on topic - Tassos ? offtopic - ma lamureste rog cineva de ce nu pot deschide topic ? am incercat de 2 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 @cria - fata, te as lua dar..vezi tu, eu incerc cu motorul nu cu avionul . Apropo, vezi ca bateria ta trebuie data jos si ..iubita un pic. Ca altfel o sa cam impingi la turci . mne, eu nu ma iubesc cu bateriile, prefer fiintele. da tu poti incerca. in fond, poate ai mai mult noroc! uite, iti dau o sansa: Zbratorul (are nume de barbat, dar suflet de femeie ). daca te primeste Deea, eu te las sa-l dai jos bateria... offtopic - ma lamureste rog cineva de ce nu pot deschide topic ? am incercat de 2 ori nu te va lamuri nimeni, bre, fa o petitie on-line si eu semnez! P.S. off la off-topic: despre greci nu am nimic sa-ti zic, dar daca vrei ...poti veni in Turcia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 1. Forumul are buba..de ce, nu stiu! Poate stie un admin. Din pacate nu putem deschide topic sa intrebam. Incearca PM. 2. Cum nu e chiar vreme de xx, cred ca ma pot tine dupa varadero. One day trip ore two days? more info? 3. Motorul Criei a tors frumos sambata deci bateria pare ok. Daca vrei sa o reconditionezi, stii unde o gasesti. Azi, de exemplu, e marti. 4. ontopic: nici eu nu vin in grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 off topic - ce e aia"somloi", ca vreau si io. suna de-mi curge in gura. on topic am fost in Thassos. o fost fain. super plaja, oameni simpatici care m-au pus la munca, dar care seara mi-au dat peste si palme peste spate..am si cantat impreuna, desi... am mai primit si o jumate' de caracatita sa o fac la mine, unde eram cazat a doua zi la 3 jumate eram pe dig, sa plec iar frumos, tare frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 motorul meu a iernat afara sub o copertina. azi scot prelata de pe el si ii incarc bateria. daca dum nu ploua vreau sa ies, poate si sambata. nu se pot deschide topicuri la sectiunea asta, la altele merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 offtopic - de ce nu pot dechide un nou topic ? cum spuneam ,as da o tura pe la Sighisoara la festivalul de blues . acum on topic pentru Thassos,sunt " amatori " ? Scuze ca ma bag si io in discutie. Cand e festivalul ? Sunt la 35 de km distanta, dar habar n-am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 24, 2010 Autor Share Postat Februarie 24, 2010 Scuze ca ma bag si io in discutie. Cand e festivalul ? Sunt la 35 de km distanta, dar habar n-am. salut sper sa fie voie cu link-uri http://www.blues-festival.ro/noutati_sighi...es_festival.htm btw. o cazare prin zona ? idei, ceva ? ce am vazut pe site m-a dat pe spate, ala e buget de Thassos So, 1. Thassos- cine merge? 2. Sighisoara - idem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Daca am zis asa imi cer scuze dar cred ca eram obosit putin.Cert este ca din Giurgiu am plecat direct la Bistrita adica incavreo 430 km pe noapte si ploaie nonstop. Nu recomand nimanui Distractie faina ! Off-topic: Pai nu cred ca ai nici un motiv sa-ti ceri scuze. Eu nu am avut reportofon la mine asa ca probabil am exagerat si tu ai spus masina nu conserva. In rest pe topic acolo se discuta daca se poate merge din Romania in Thassos intr-o zi, si eu am zis ca depinde in functie de distanta si de ce experienta ai si de ce motor ai, si ca la o extrema exista exemplul tau de motociclist expertimentat si pe motor potent si constrans de situatie sa faca 1300km intr-o zi si la cealalta extrema exemplul meu din acel moment ca incepator si cu motor mic cu 800km de mers din/pana in Bucuresti in doua zile. Care ar fi problema, ca te laud ca tu poti sa faci drumul pana la Bistrita intr-o zi si eu nu pot sa-l fac pana la Bucuresti decat in doua zile ? On-topic: Se pare ca din cauza crizei grecii au innebunit: fac aproape continuu greve, blocheaza granita, intrerup mersul avioanelor, etc. Poate ca ar fi mai bine sa mergem in Grecia anul viitor, ca nu am statura si educatia sa ma bat cu agricultori care blocheaza granita greco-bulgara. Asa ca incape ceva bulgareala in loc de Grecia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Ceva Bulgareste in loc de Grecia...cred ca ar fi de luat in calcul o iesire de paste in zona muntoasa din sud, in Rodopi. Dar sa nu anticipam. Pana la Paste mai e vreme. Daca e de Thassos... unde mergem pana la urma? I'm very in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 27, 2010 Autor Share Postat Februarie 27, 2010 Ceva Bulgareste in loc de Grecia...cred ca ar fi de luat in calcul o iesire de paste in zona muntoasa din sud, in Rodopi. Dar sa nu anticipam. Pana la Paste mai e vreme. Daca e de Thassos... unde mergem pana la urma? I'm very in Asa cum am spus mai sus - ma orientez pe zona de proximitate - Manastirea Sf Arhangel Mihai. Din pacate nu prea sunt orasele pe acolo ce zici de potos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 33/noapte dubla in potos pe plaja http://www.vacation.gr/showhotel.php?hotel...p;show=overview Mesaj completat aici au oferta de paste 28/pers dar e alt standard http://www.hotelpotos.com/ Mesaj completat la preturile astea ce sa mai negociezi? am sa rezerv in avans nu stiu inca unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 27, 2010 Autor Share Postat Februarie 27, 2010 sa tra doru,multuemsc am "Trecut " si eu pe acolo ( ma refer ca si info ) din pacate in afara de niste amici care au fost interesati nu am cum sa pot negocia cat de cat pana nu am un nr concret de participanti. in mare eu ma agit pentru undeva la 25- 35 e /dubla. Ce pana mea, e an de criza la ei :-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 pai daca va adunati cativa puteti inchiria toata spelunca aluia de vinde cu 33/noapte dubla. Mesaj completat voi cand plecati? eu am sa plec vineri daca pot daca nu sambata la 4-5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 27, 2010 Autor Share Postat Februarie 27, 2010 stai ca te am pierdut 1. aia ti se pare spelunca ? 2, tu mergi ? unde ? cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 (editat) 1. trebuie sa pleci de la premiza ca in poze intotdeauna arata de 2 ori mai bine decat in realitate. cu toate astea in grecia insa nu am gasit jeg nici la cazari ieftine, mai jeg e in austria/germania. 2. ti-am spus, incerc sa plec vineri 2 apr daca nu reusesc plec sambata f devreme. merg cu masina, imi iau familia. p.s. cu criza la greci e de lenesi ce sunt. daca am fost 6-7 ani la rand am avut de-a face cu fel de fel. sunt niste putori, nu le place munca. traiesc din ce le da cel de sus sau din chestii de unde se poate obtine profit mare cu investitie minima, ca evreii. se scoala la 9-10, fumeaza 100 de tigari, beau 15 cafele, pe la 12 se intreaba ce au de facut in ziua respectiva. institutia de baza in grecia e taverna, unde isi petrec mare parte din timp. e foarte placut de vacanta sau la pensie. am vrut acum vreo 5 ani sa iau o casuta acolo, prin halkidikki dar au niste taxe de te ucid. Editat Februarie 27, 2010 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 nici eu nu puteam sa descriu grecii mai bine, niste puturosi..... dar valorifica tot ce au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 nici eu nu puteam sa descriu grecii mai bine, niste puturosi..... dar valorifica tot ce au. ...dar sunt pe o distractie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 true true si mai sunt si foarte biker friendly... in2saptamani cat am stat ultima oara acolo, am fost singurul cu casca in cap.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 27, 2010 Autor Share Postat Februarie 27, 2010 am inteles Doru, sorry , cred ca nu citisem prea atent. ei, o sa fie aglomeratie in thassos atunci cred ca incerc sa o iau pe un drum nou , cum spuneam sa ne vedem sanatosi, mai buni si mai toleranti, cu noi si cu ceilalati, de Paste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 sa tra doru,multuemscam "Trecut " si eu pe acolo ( ma refer ca si info ) din pacate in afara de niste amici care au fost interesati nu am cum sa pot negocia cat de cat pana nu am un nr concret de participanti. in mare eu ma agit pentru undeva la 25- 35 e /dubla. Ce pana mea, e an de criza la ei :-P Potos prezinta avantajul ca e cel mai aproape de Theologos (locul cu cea mai ieftina mancare pe care am prins-o eu acolo) dar dezavantajul ca ai de facut cam jumatate din turul insulei (94km cred) de la ferry. Cand vrei sa ajungem la locul faptei: vineri sau sambata? Cate nopti vrei sa stam? Eu as opta pentru ceva de genul 3-4 (plus 2 in Bulgaria, ca nu o sa fac peste 800km intr-o zi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 28, 2010 Autor Share Postat Februarie 28, 2010 Potos prezinta avantajul ca e cel mai aproape de Theologos (locul cu cea mai ieftina mancare pe care am prins-o eu acolo) dar dezavantajul ca ai de facut cam jumatate din turul insulei (94km cred) de la ferry.Cand vrei sa ajungem la locul faptei: vineri sau sambata? Cate nopti vrei sa stam? Eu as opta pentru ceva de genul 3-4 (plus 2 in Bulgaria, ca nu o sa fac peste 800km intr-o zi). stai un pic- faci o confuzie.Toata insula are cam 100 deci pana acolo..max 50 desi cred ca s mai putini sper sa nu deranjeze, EU am ALES sa MERG la Manastirea AIA de Paste. Asta NU O SCHIMB In ce priveste drumul, hia nu fii carcotas - au deschis aia inca o granita asa ca poti sa l faci cu noi in acceasi zi ( pleci un pic mai devreme..nu i bai ) Estimez 4 zile ( sambata, duminica - full pe insula ) si vineri, luni - de drum . Ba poate ca ma ambitionez si plec de joi. Nu stiu de acum sigur. Depinde si de anturaj . Respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 http://www.sejurgrecia.ro/thassos/sate-de-...-in-thassos.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 stai un pic- faci o confuzie.Toata insula are cam 100 deci pana acolo..max 50 desi cred ca s mai putini sper sa nu deranjeze, EU am ALES sa MERG la Manastirea AIA de Paste. Asta NU O SCHIMB In ce priveste drumul, hia nu fii carcotas - au deschis aia inca o granita asa ca poti sa l faci cu noi in acceasi zi ( pleci un pic mai devreme..nu i bai ) Estimez 4 zile ( sambata, duminica - full pe insula ) si vineri, luni - de drum . Ba poate ca ma ambitionez si plec de joi. Nu stiu de acum sigur. Depinde si de anturaj . Respecte Probabil m-am exprimat gresit, 94 sau 96km e tot turul insulei asa ca din oraselul Thassos pana acolo ai de facut sub 50km prin partea vestica. Granita unde? Daca trecem peste munte mergem mai repede decat pe drum expres pe cursul unui rau? Eu cred ca o sa-mi rezerv dreptul de a dormi o noapte pe la Stara Zagora sau Kazanlak sau asa ceva oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate