Narko Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 S-a stabilit data ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 S-a stabilit data ? se pare ca nu.....astept si eu cu nerabdare sa prezint "produsul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 si io astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Dar credeti ca se mai tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Dar credeti ca se mai tine ? de ce nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianna_01z Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 de ce nu ? sa speram ca se tine... in cuda crizei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Desi intradevar,nu ne aflam intr-o situatie prea roz atat bugetarii cat mai nou...si particularii ar trebui sa se miste ceva pe la salon.Clar nu vor fi atata de multi ca si in anii precedenti dar sper ca se va tine.Chiar vreau sa merg (comportament de prunc...VREAU SA MEEEERG). Voi urmarii topicul,sper sa se vina cu vesti bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubnoroi Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Eu sunt sigur ca se va tine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Eu sunt sigur ca se va tine..... Asta e un mare +.Optimism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 De ce nu asteptati ceva oficial?De tinut sigur se va tine...data , o asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 doamne ajuta pe smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 de ce nu ? horia numara zilele pana la smaeb:)), dar nu se stie cand se tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 De ce nu asteptati ceva oficial?De tinut sigur se va tine...data , o asteptam dupa aproape juma de an de munca pe mobra mea,sper ca se tinbe...ca de nu,o prezint doar pe strazi..si ar fi mare pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 dupa aproape juma de an de munca pe mobra mea,sper ca se tinbe...ca de nu,o prezint doar pe strazi..si ar fi mare pacat din ce se intrevede slabe sanse pt SMAEB 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Ca idee, asa, credeati ca aceasta sectiune -> SMAEB 2010, a fost creata din cauza ca de fapt NU SE TINE ? Doh... cand va fi lansat oficial o sa afle toata lumea. Simplu. Pana atunci e agitatie degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Ca idee, asa, credeati ca aceasta sectiune -> SMAEB 2010, a fost creata din cauza ca de fapt NU SE TINE ? Doh... cand va fi lansat oficial o sa afle toata lumea. Simplu. Pana atunci e agitatie degeaba. Da,eu unu ma agit umpic degeaba.Asteptam ceva oficial.Probabil prin februarie chiar martie o sa aflam ceva cu certitudine.Pana atuncea,Let's hope for the best. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d4rk Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 posibil sa fie in aceeasi data cu 4tuningdays Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 se tine pentru ca este un targ cu vanzare si lumea mai vine sa cumpere de la lichidari de stoc, alea alea... deci.. semnez condica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu* Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Si eu sunt convins ca se va tine. De unde ideea asta cu criza care afecteaza targul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Si eu sunt convins ca se va tine. De unde ideea asta cu criza care afecteaza targul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Dar pentru noi de ce e asa de important daca se tine smaeb-ul sau nu? Cine vrea sa vada o motocicleta, sa stea pe ea, daca are bani de cumparat sa faca si un drive test se duce oricum la dealer si o vede. In afara de aspectul comercial in care fiecare isi prezinta produsele si incearca sa ne aduca aminte ca este si el pe undeva prin piata, nu vad Smaeb-ul ca pe un mare show care nu trebuie ratat. Poate doar ca sa mai dam o nara pe acolo, sa balim la niste gagici si cam atat. Daca nu se tine anul asta mie mi-e total indiferent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubnoroi Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Asta e un mare +.Optimism. Speranta moare ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Deci e clar ca nu prea se mai tine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Inca nu se stie nimic.... dar mai mult ca sigur se va tine la romexpo acum sa vedem daca se mai tine cu 4tunning day in aceasi perioada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Ce criza?Cati dintre voi sunteti afectati de criza?Eu unul chiar vreau sa cumpar ceva echipament de la SMAEB si nu cred ca sunt singurul.Acolo vor fi multe.Voi credeti ca SMAEB s-a facut pana acum pentru a se vinde motociclete?Eu nu..SMAEB sigur se va tine.Taceti si asteptati ceva oficial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate