ro nin Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 (editat) stai linistit @pomo, le cumpara si cu 10000! dar nu pe asta! am si eu una cu tot cu cadru pedale etc! dar nici aia nu e buna! pe ei ii intereseaza o serie limitata care a avut placa de la baza masinii dintr-un metal pretios! unii zic ca platina altii ca aur! de aia se inghesuie, nu numai nemtii, sa le cumpere! Ăepe clasice:varianta "scrisorii nigeriene" Âşi "maÂşinile de cusut pereche" de valoare inestimabilă on topic Editat Martie 24, 2012 de ro nin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 stai linistit @pomo, le cumpara si cu 10000! dar nu pe asta! am si eu una cu tot cu cadru pedale etc! dar nici aia nu e buna! pe ei ii intereseaza o serie limitata care a avut placa de la baza masinii dintr-un metal pretios! unii zic ca platina altii ca aur! de aia se inghesuie, nu numai nemtii, sa le cumpere! Scuze de offtopic, dar nu e asa cum se aude, de fapt este o inselatorie destul de veche cu masinile de cusut, vezi http://www.gazetadebistrita.ro/citeste/2115-bratul-mafiei-masinilor-de-cusut-taiat . Printre altele pot spune ca si eu am o masina Singer veche, de prin 1935 parca, si cand am sunat la astia cu anunturile de gen mi-au bagat fix povestea din articolul din link. Mare atentie la neatentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Scuze de offtopic, dar nu e asa cum se aude, de fapt este o inselatorie destul de veche cu masinile de cusut, vezi http://www.gazetadebistrita.ro/citeste/2115-bratul-mafiei-masinilor-de-cusut-taiat . Printre altele pot spune ca si eu am o masina Singer veche, de prin 1935 parca, si cand am sunat la astia cu anunturile de gen mi-au bagat fix povestea din articolul din link. Mare atentie la neatentie. foarte tare! totusi daca vii cu o serie ante 1900 in stare buna iti iei banii! on topic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 (editat) Am si eu o masina de cusut Singer un pic mai veche decat cele cu seriile care incep cu litere.... si mai batranica decat primele serii care sunt trecute pe situl de la singer - 611.000 to 913.999 An : 1871 . Oricum masinile astea de cusut erau facute calumea , a mea spre exemplu si acuma functioneaza perfect si e in familie de 4 generatii Editat Martie 25, 2012 de Fishy86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Frumoasa jucarie mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 http://www.sewshop.com/docs/SINGER_Y_nos.pdf 1 aug 1922 35000 de bucati fabricate! Aici mai la sursa spune 1929. A mea e cu 2 ani mai veche :-) http://www.singerco.com/support/machine-serial-numbers/single-letter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 M-a pus cineva pe jar cu o motocicleta cu atas FOARTE veche , nmeteasca , cu roti din fier cu tepi sau ceva de genu' , fara cauciuc , vazuta de el la un mos in curte , pe la tara. Ori sint cel mai mare fraer ca il cred , ori am dat de o comoara. Cica scrie pe ea ceva cu Umlaut si mai are si un scharfes S . Chiar nimeni nu are idee despre ce vorbesc ???? Vreau sa ma duc sa vad "scula" , dar sint cam 150 km si nu vreau sa risc. 150+150 = 300. E cam mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Daca nu risti, sigur nu castigi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Pai daca nu te risti sa te duci,lasa pe altcineva sa se duca.Daca te mai gandesti mult posibil sa ajunga la fiare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 (editat) Acum doi ani făcând curățenie într-o magazie la bunici am găsit lângă un două cuțite de măcelărie pe care maică-mea, născută în '60, zice că sunt de la bunicul ei, cu siguranță au peste 50 de ani. Atașez și două poze cu ele. În vârf au ascuțiș dublu. Acum stau cuminți pe balcon și își așteaptă pradă pentru Paște. Editat Martie 27, 2012 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) Am luat-o pentru a o face cadou cuiva, lucru care nu s-a mai intamplat. Vreau doar sa fac curat in garaj. Scopul nu este unul comercial. Daca am dat-o in bara postand anunturii comerciale aici, imi cer scuze si va rog sa stergeti. Altundeva nu am stiut unde ar fi mai potrivit. 80 de lei + taxe. PM sau 0765.42.66.15, va rog. Editat Martie 29, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Pai daca nu te risti sa te duci,lasa pe altcineva sa se duca.Daca te mai gandesti mult posibil sa ajunga la fiare. Nu , nu ajunge la fiare , mosul e fanatic , nu vinde. Nu , nu-l las pe altul sa se duca , ca n-am frati pe forum. Apropo , tu cine esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Pe mine nu ma intereseaza fierul, poate sunt altii care i-si doresc asa ceva.Eu le am pe ale mele. Apropo,sunt cine vreau eu sa fiu:"Un haiduc modern" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 30, 2012 Autor Share Postat Martie 30, 2012 Nu , nu ajunge la fiare , mosul e fanatic , nu vinde. Nu , nu-l las pe altul sa se duca , ca n-am frati pe forum. Apropo , tu cine esti ? Scrie la el in username cine, cica il cheama Florin Vlad. Si e baiat de treaba. Sa-l intrebam cine i-o fi eliberat CI-ul? Oricum, nu uita sa te duci dupa motocicleta, 300 de km....Icisa, colt cu Madrid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Iaca si de la mine una (mai veche, nefunctionala) si o tava de arama. a mea e cu totul si functionala dupa serie e din 1921 K118 cica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Scrie la el in username cine, cica il cheama Florin Vlad. Si e baiat de treaba. Sa-l intrebam cine i-o fi eliberat CI-ul? Oricum, nu uita sa te duci dupa motocicleta, 300 de km....Icisa, colt cu Madrid. Mai , dar ce sa fie cu chestia de care ziceam ???? Poate exista asa ceva , s-au fabricat mobre cu roti din fier ? NU stiu ce sa zic , oricum o sa ma duc in concediu. MOsul nu vinde , e fanatic sau totul poate fi un mare fis si m-a mintit ala' care mi-a povestit de dracovenia aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 mai am si eu doua vechituri mai am si eu doua vechituri apropo ceasul se vinde 60ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Mai , dar ce sa fie cu chestia de care ziceam ???? Poate exista asa ceva , s-au fabricat mobre cu roti din fier ? NU stiu ce sa zic , oricum o sa ma duc in concediu. MOsul nu vinde , e fanatic sau totul poate fi un mare fis si m-a mintit ala' care mi-a povestit de dracovenia aia. S-ar putea sa dai de vreun IJ cu atas. Astfel de moto am vazut eu acum vreo 8-9 ani. Motocicleta cu atas era folosita la arat pe camp. A venit caldura. Incaleca pe 2 roti si da o fuga pana acolo. Ai doar de castigat din asta, de 2 ori (iti satisfaci curiozitatea si faci si o plimbare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Salve! Nea Spirica are,niciodata nu va ramane fara marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 S-ar putea sa dai de vreun IJ cu atas. Astfel de moto am vazut eu acum vreo 8-9 ani. Motocicleta cu atas era folosita la arat pe camp. A venit caldura. Incaleca pe 2 roti si da o fuga pana acolo. Ai doar de castigat din asta, de 2 ori (iti satisfaci curiozitatea si faci si o plimbare). haidi frate , ce IJ cu atas ???? Daca citesti mai bine scrie ceva de scharfes s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 (editat) sal mai am si eu doua vechituri apropo ceasul se vinde 60ron. sal ma intereseaza ceasul ti-am trimis mesaj Salve! Nea Spirica are,niciodata nu va ramane fara marfa. marfa sa fie ca ebay-ul este darnic si abia asteapta nemtii sa sara cu euroii baga-i mare Editat Aprilie 1, 2012 de jack0088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Bicicleta Colombe 1921 , cu cateva piese schimbate dar marea majoritatea pieselor sunt originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 am si eu o bicicleta Opel... insa emblema i'a fost furata,,,,,fac o poza in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Bicicleta Colombe 1921 , cu cateva piese schimbate dar marea majoritatea pieselor sunt originale Ceva asemanator am si eu, cu tije la frane, cum se cheama... nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Mai am de montat manetele de frana . In poze nu sunt montate. Franele fata/spate sunt marca philips si prind pe buza interioara de la janta E interesanta si merge foarte bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate