ioneld Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Un Pegas model 2020 care se desface in doua bucati in stare destul de buna si originala . Este de vanzare ...pret 250 lei... daca este cineva interesat sa il adauge la colectia de vechituri si nunumai ...relatii 0740376555 sau aici PM , este in stare de functionare . Dai banu doar si te dai cu Pegasu ca in anii "80 traind senzatii din copilarie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Salve! Am iesit un pic pe traseu,desi ploaia statea sa inceapa. Trecusem de zeci de ori pe langa acest semn de circulatie,fara sa-l bag in seama. Cazanul,imi zice o doamna,e captura din WW2. Despre cadrul de remoscuta IF8,cu siguranta din WW2,nu stie ce sa-mi zica. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 (editat) Va arat si eu o vechitura. Editat Mai 21, 2012 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 (editat) Un utilaj vechi. Editat Mai 21, 2012 de cristi74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Salve! Niste roti WW2,prinse sub o magazie. La una din ele,ce pare o roata de tanc,se vede lovitura teribila primita in lupta. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Buna ziua. A gasit bunicul meu nu stiu exact pe unde, o bucata dintr-o roata. Nu am idee de la ce provine, dar pare interesanta, cat de cat. Cunoaste cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Salve! Azi am iesit un pic sa verific ce mai e din WW2 prin frumoasele noastre sate. Acest cadru e de la o bucatarie de campanie. Cazanul nu mai e,rotile la fel. Stand stramb si judecand drept nu este nici un motiv pentru care acest utilaj a fost abandonat,ajungand in ograda la nea spirica. Oare frica sau moartea sa fi fost de vina? Niciodata nu vom sti. Daca chibzuiesc bine pot spune ca rotile originale ar fi la vreo 70 de kilometri departare,la alt mos. Cazanul,care era de inox,nu stiu unde e. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 O oglinda retrovizoare de plafon, de la un autoturism foarte vechi (fosila!), care poate intereseaza pe cineva. Nu este sparta, lovita, deformata, ciobita...doar murdara! Pretul ei este modic, 20 lei plus transport. Daca nu se vinde, ramine in colectie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 O oglinda retrovizoare de plafon, de la un autoturism foarte vechi (fosila!), care poate intereseaza pe cineva. Nu este sparta, lovita, deformata, ciobita...doar murdara! Pretul ei este modic, 20 lei plus transport. Daca nu se vinde, ramine in colectie! salut!consider-o vanduta si pune-o deoparte!cred ca vine bine pe octavia mea din 57!multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 skiuri de lemn fabricate in republica populara romana la arad.lungime cam 190cm.un ski e crapat in varf cam 15cm.pret 220lei.tel:0762 679 952 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 salut!consider-o vanduta si pune-o deoparte!cred ca vine bine pe octavia mea din 57!multumesc! Considera deja ca-ti apartine, iar pretul pentru tine este...ai ghicit, un suc rece! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Salve! Un butoias italian .Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Salve! Un butoias italian .Numai bine! mama butoiul poate avea legatura cu mica grupa de piloti italeni (3 Macchi de vanatoare +trimotor CANT de transport) ce a stat o vreme pe langa grupul 7 vanatoare romanesc in campania Odessei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Salve! O parte din scutul de protectie al mitralierei MG 34 de pe Stug . Se vede aceeasi lucratura ca la bucatica de Stug de la controlul trapei,pusa mai inainte. Stug-ul a fost in coltul gradinii la om. Comunistii l-au taiat bucati,coform legilor vremii. Totusi,omul zice ca motorul Maybach V12 e prin zona. Baiatul,de vreo 45 de ani,il contrazice. Batranul sustine ca stie ce spune,motorul e acolo. Numai bine! O bucatica de senila WW2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 gasita la fier vechi, in stare foarte buna as zice, made in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Salve! De la un Stug,din partea superioara...Se vad urme de gloante. Numai bine! Salve! De la un Stug,din partea superioara...Se vad urme de gloante. Numai bine! Si un culbutoras de la un motor american. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titi Hornet Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 cateva vechituri de prin casa sin una din garaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Salve! O volanta de Lanz,55 H.P. In WW2 Lanz-urile mai trageau cate un tun dupa ele. Si azi fac la fel pe la intrunirilor WW2. E greu de explicat cum motorul acestui tractor era semi-diesel iar tancurile nemtesti contemporane aveau motoare pe benzina.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 interesant,simone poti sa faci un documentar la cate cunostinte ai bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 interesant,simone poti sa faci un documentar la cate cunostinte ai bravo Domnul Adrian ne imbogateste si noua cultura generala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Salve! O carticica si o cheie vechi. Multumesc pentru aprecieri,meritul principal e al oamenilor simpli de prin sate in fata carora imi scot palaria. Numai bine! O roata Sdkfz si o cutie Wehrmacht. Salve! O carticica si o cheie vechi. Multumesc pentru aprecieri,meritul principal e al oamenilor simpli de prin sate in fata carora imi scot palaria. Numai bine! O roata Sdkfz si o cutie Wehrmacht. O cutie maricica(140 cm lungime),tot WW2. Sa fi fost pusa pe vreo osie cu roti? Nu au fost posibilitati de a o intoarce ,probabil am fi aflat mai multe. Roata motrica,galet si un fragment senila RSO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 cheia aia imi face cu ochiu zice ca vrea la mine in garaj,,,,,,,,,,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Salve! Tabla ruginita e de pe vestita bucatarie mobila de campanie WW2. Butucul e din aceeasi perioada. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 bine mai Adriane,,,,,,, te faci ca nu vezi cheia aia cum ma striga? abia asteapta sa ajunga in garajul meu,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 ce ziceti de ASTA??? e ca 9! o vinde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate