viorel_dumitru Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Lanterna nu e chiar asa veche. Stiu ca avea si tatal meu una inainte de 89. Functiona cu o baterie de 4,5 V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Inca mai am bucata aceasta de fier si tot nu am aflat din ce corp provine. Am mai postat-o cu vreo 20 de pagini in urma dar nu mi-a raspuns nimeni ... Pare a fi o bucata de roata de utilaj agricol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 8, 2014 Autor Share Postat Septembrie 8, 2014 Ceas de buzunar Tavannes, achizitionat de Armata Romana in anii 40 pentru dotarea ofiterilor. Au fost comandate 2200 de bucati, in prezent nu cred ca mai sunt mai mult de 50. Nicu Gherghin de la Petrosani, invartitor serios de roata de BMW clasic si in viitorul apropriat de Zundapp, are ceasul cu seria 1. Al meu e 766. » Post actualizat in 08 Sep 2014 12:55Si trebuie sa-i multumesc lui FlorinVlad pentru pont. De asemenea, sotia mea ii multumeste calduros pentru gaura din bugetul familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Un ceas exact ca acesta am si eu dar este stricat. A apartinut bunicului meu. Ciudat e ca bunicul meu nu a fost ofiter, ci a fost sanitar pe front. Cum ajung la tara o sa ii fac o poza. Poate fi reparat undeva? Editat Septembrie 8, 2014 de viorel_dumitru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 8, 2014 Autor Share Postat Septembrie 8, 2014 Reparatia este costisitoare pentru ca nu se mai gasesc piese. Discutam pe PM, sa nu poluam topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Mai sunt detinatori de astfel de ceasuri. Informatiile despre reparatia "gadget"-ului sunt folositoare oricarui pasionat de ceasuri. Deci.....ar fi folositoare inclusiv pe topic-ul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Daca mai stiti vreun ceas ca al lui mihai_prd de vanzare da-ti de stire, sunt interesat si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twingoo Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 O scurta recenzie a acestui ceas, facuta de Catalin Buzdugan (Mihai, probabil tu il cunosti, este coleg de seriviciu cu tata si iti poate da mai multe informatii daca ai nevoie) Pentru toti cei pasionati puteti citi si alte informatii interesante pe site-ul domnului Buzdugan: http://www.ceasuripentruromania.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 9, 2014 Autor Share Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Daca mai stiti vreun ceas ca al lui mihai_prd de vanzare da-ti de stire, sunt interesat si eu. Salut. Pe ebay.de este unul la vanzare. De asemenea, pe okazii.ro este unul la vanzare, din pacate incomplet si cred ca si umblat in el. » Post actualizat in 09 Sep 2014 15:05 O scurta recenzie a acestui ceas, facuta de Catalin Buzdugan (Mihai, probabil tu il cunosti, este coleg de seriviciu cu tata si iti poate da mai multe informatii daca ai nevoie) Pentru toti cei pasionati puteti citi si alte informatii interesante pe site-ul domnului Buzdugan: http://www.ceasuripentruromania.ro/ Siteul dlui Buzdugan este genial, ajuta orice profan in ceasuri romanesti sa inteleaga despre ce e vorba. Trebuie sa-i multumesc dlui Buzdugan si pentru informatiile legate de porcaria asta din poza. » Post actualizat in 09 Sep 2014 15:08 Mai sunt detinatori de astfel de ceasuri. Informatiile despre reparatia "gadget"-ului sunt folositoare oricarui pasionat de ceasuri. Deci.....ar fi folositoare inclusiv pe topic-ul asta. Lolo, baga informatii despre detinatori, Catalin Buzdugan, proprietarul siteului de mai sus, actualizeaza in permanenta lista. Sunt niste ceasuri f. frumoase, iar inscriptia in romana m-a dat pe spate. Editat Septembrie 9, 2014 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Mersi, frumos ceas ai achizitionat. Editat Septembrie 9, 2014 de Clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 Vechituri din dotarea moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Cateva vechituri achizitionate in ultima vreme . Aragaz Primus fabricat Rusia , functional , spirtiera noua Metaloglobus Bucuresti ,doua castroane din aluminiu de servit ciorba in fostele cantine din fabricile comuniste , o lampa sudura pe benzina , recipient din alama pentru uns diverse facut artizanal si un cap de lampa veche care functiona pe carbid la fel confectionat din alama . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 castroane de-alea am cumparat prin 91-92 dintr-un magazin cu articole de camping, deci nu-s musai comuniste. De fapt as zice ca nu-s deloc, le stiu pe cele comuniste, ca le-am prins "la lucru" in armata, erau din otel cromat, nu aluminiu (aluminiul era prohibit pe atunci) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Un mod de a recicla doua viniluri vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 » Post actualizat in 04 Oct 2014 15:10 » Post actualizat in 04 Oct 2014 15:13Trei "vechituri" diferite... Va invit sa aflati "povestea" lor. Veti vedea ca merita "deranjul"... » Post actualizat in 04 Oct 2014 15:32Mai ales in privinta "stelelor"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Pai hai, spune-ne povestea lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Interesant utilajul. Poti da mai multe detalii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 (editat) EST MODUS IN REBUS... 1. Indiciu pentru primul "OZN" din fotografie: A fost si in dotarea armatei romane in "Al doilea"... 2. Marcaj zburator. A fot fabricat initial alb pe albastru... a ajuns pomana rosu pe alb... 3. Semn imparatesc antisovietic... Succes la "dezlagari"... Editat Octombrie 5, 2014 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 Utilajul pe senile pare a fi un NSU Kettenkrad. Casca nu stiu, probabil ceva de prin China ... Ar fi mai interesant sa povestesti cum ai dat de ele, cum ai hotarat sa scoti gorila din balta, cum ai organizat actiunea, etc decat povestea lor ca si obiecte istorice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 EST MODUS IN REBUS... 1. Indiciu pentru primul "OZN" din fotografie: A fost si in dotarea armatei romane in "Al doilea"... 2. Marcaj zburator. A fot fabricat initial alb pe albastru... a ajuns pomana rosu pe alb... 3. Semn imparatesc antisovietic... Succes la "dezlagari"... 1. ceva utilaj folosit in al 2 lea rezbel cazut la datorie. 2.utilaj american dat rusilor de pomana 3.cascheta de ofiter rus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 Ne interesa povestea fiecaruia, cu detalii... 1. senilat mic german, dar nu pare sa fie Kettenkrad 2. avion sovietic? dar vad si ceva albastru pe langa insemn, revopsit peste altul poate? 3. casca sovietica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 (editat) Domnilor, "Interesul vostru duminical" aratat "vechiturilor" in cimilituri"... ma onoreaza si ma bucura! Uneori sunteti foarte aproape de rezolvare, alteori, vezi "casca sovietica"... foarte departe! Reluati rationamentul cu ajutorul "unchiului gogu"... si atentie maxima la "explicatiile" foto... Succes! EST MODUS IN REBUS... Semne si indicii! 1. Indiciu pentru primul... A fost condus si in armata romana in "Al doilea"... 2. "Marcaj" fabricat initial alb pe albastru... "Sarpe aerian" ... ajuns pomana rosu pe alb... 3. Semn imparatesc antisovietic... Editat Octombrie 5, 2014 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 (editat) Domnilor, "Interesul vostru duminical" aratat "vechiturilor" in cimilituri"... ma onoreaza si ma bucura! Uneori sunteti foarte aproape de rezolvare, alteori, vezi "casca sovietica"... foarte departe! Reluati rationamentul cu ajutorul "unchiului gogu"... si atentie maxima la "explicatiile" foto... Succes! EST MODUS IN REBUS... Semne si indicii! 1. Indiciu pentru primul... A fost condus si in armata romana in "Al doilea"... 2. "Marcaj" fabricat initial alb pe albastru... "Sarpe aerian" ... ajuns pomana rosu pe alb... 3. Semn imparatesc antisovietic... 1. SdKfz 250 2. P-39 3. Casca japoneza 1 si 2 au fost gasite de fapt in Rusia Editat Octombrie 5, 2014 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 de ultimile 2 poze sunt ferm convins ca sunt de provinienta US Army ,iar in prima poza un transportor blindat din dotarea armatei germane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 (editat) 1. SdKfz 250 2. P-39 airacobra 3. Casca japoneza cu felicitari! Editat Octombrie 5, 2014 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate