CUXI Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Posta redactiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 .....era deja incarcata intr-o remorca cu fiare vechi si culmea este ca avea si o palma de benzina "rinceda" in ea, traversam un satuc prin germanica cind am zarit-o, brusc am oprit cele 12 roti pe mijlocul drumului si m-am dat jos,Cind m-a vazut neamtul s-a cam speriat si cred ca mi-a dat-o de frica ...caci nu a vrut nimic pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 26, 2015 Autor Share Postat Iunie 26, 2015 Ramase de la Fritzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Am un vecin care are o cască nemțească din a doua conflagrație mondială. Este vorba doar de metal, fără nici un fel de harnașament. Are două crăpături pe lateral, simetrice, stînga/dreapta către față. Voi încerca să-i fac niște poze. Omul vrea s-o vîndă, dar nu știe ce valoare are. După ce-o pozez vă voi ruga să m-ajutați s-o evaluez. Dacă este vreunul interesat deja, doar din ce v-am povestit fără poze, anunțați-mă! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Am un vecin care are o cască nemțească din a doua conflagrație mondială. Este vorba doar de metal, fără nici un fel de harnașament. Are două crăpături pe lateral, simetrice, stînga/dreapta către față. Voi încerca să-i fac niște poze. Omul vrea s-o vîndă, dar nu știe ce valoare are. După ce-o pozez vă voi ruga să m-ajutați s-o evaluez. Dacă este vreunul interesat deja, doar din ce v-am povestit fără poze, anunțați-mă! Toate bune! Inspira te si tu de aici http://www.german-helmets.com/ ... iar apoi pretul il face marele Bay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 vechituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Cat de veche e pisica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Iata ce am gasit prin targul de vechituri. Cartea tehnica a "bicicletei cu atas"! Oare or fi circulat candva prin Bucuresti asemenea biciclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Iata ce am gasit prin targul de vechituri. Cartea tehnica a "bicicletei cu atas"! Oare or fi circulat candva prin Bucuresti asemenea biciclete? Undeva prin Prahova , 2011 ( construit pentru a cara unelte la gradina/livada ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Am un vecin care are o cască nemțească din a doua conflagrație mondială. Este vorba doar de metal, fără nici un fel de harnașament. Are două crăpături pe lateral, simetrice, stînga/dreapta către față. Voi încerca să-i fac niște poze. Omul vrea s-o vîndă, dar nu știe ce valoare are. După ce-o pozez vă voi ruga să m-ajutați s-o evaluez. Dacă este vreunul interesat deja, doar din ce v-am povestit fără poze, anunțați-mă! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 150-200 lei. Pare revopsita si asta nu e un lucru bun, pe langa crapaturi... Cu 400 lei se vindea acum 2 saptamani una SS reconditionata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Roti de tanc panther in Bucuresti in zona academiei militare din pacate doar atat a mai ramas din tanc. Sa speram ca nu dispar cu ocazia vreunei renovari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Pai cum dispar si diverse exponate de la Muzeul Militar... am fost acum cativa ani pe acolo si era dezolant, totul era diferit fata de acum 20-25 ani, multe exponate lipsa, nimeni in muzeu, 0 camere... ce sa mai, sa tot bagi mana si sa-ti iei sabia medievala acasa ) Nu mai zic de tancurile din curte, daca te urci in ele te iei cu mainile de cap, au chelit tot interiorul. Dar cum de au aparut bancile astea "custom"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Rotile au aparut acolo cel mai probabil in anii 50. Dupa razboi armata romana a avut in dotare 5 tancuri panther plus alte tipuri de blindate germane.Acestea au fost casate in anii 50 fiind inlocuite cu tehnica ruseasca. Cineva de la armata a avut ideea sa reutilizaze rotile in parc. Asa erau timpurile si mentalitatile epocii. Asta au gasit fratii nostrii basarabeni in Prut in vara asta : http://www.redescoperaistoria.ro/2015/09/14/semisenilat-german-din-timpul-celui-de-al-doilea-razboi-mondial-descoperit-in-republica-moldova-galerie-foto-video/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 150-200 lei. Pare revopsita si asta nu e un lucru bun, pe langa crapaturi... Cu 400 lei se vindea acum 2 saptamani una SS reconditionata M-am uitat iarăși la cască. Nu pare revopsită. Pozele sînt făcute cu un telefon slab, deci nu reflectă întocmai realitatea, deci nici nu infirm ipoteza revopsirii. Oricum, nu cred că contează dacă vreun posibil cumpărător o ia pentru recondiționare. Vecinul meu spune că dacă primește 200 de lei este mulțumit. Deci, casca este de vînzare cu 200 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Vechituri de prin pod... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Am si eu lanterna modelul acela. Am intrebat aici dar nu mi s-a raspuns mare lucru. Cunosti mai multe detalii ? De prin ce an e, la ce a fost folosita, ori scopul fabricarii ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sly06 Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 (editat) pare lanternă folosită de controlorii cfr pe vremea lui ceașcă,când nu prea era lumină în vagoane era ceva model mai vechi și cu un soi de dinam,fără baterii Editat Octombrie 4, 2015 de Sly06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 Seringa aia mi-a servit cateva momente de groaza in copilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucatalin Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 Pegasul meu cu 5 viteze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Octombrie 31, 2015 Share Postat Octombrie 31, 2015 E cineva amator de un curs de limba franceza pe discuri de vinil? Link: /index.php?/topic/732729-pentru-amatorii-de-antichtati-vand-curs-de-limba-franceza-pe-discuri-de-vinil/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 (editat) Cine stie ce model e ? Editat Noiembrie 4, 2015 de calutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2015 Pare a fi Carpati-ul C1. Nu-l lasa acolo, daca nu-l vrei tu, scoate-l la lumina si vinde-l cuiva care si-l doreste, sa nu ajunga la fier vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 C2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Cine stie ce model e ? salut motoreta este un carpati C1 si daca e posibil sunt eu interesat de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate