alexcbr80 Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Acum 5 min. o prietena din Cta mi-a spus ca i-a murit un prieten, Adi il chema, intr-un accident de motor Nu stie nimic... doar atat mi-a spus ca o sunat-o un prieten si i-a dat cutremuratoarea veste... nici macar ce motor avea nu stie... doar ca era vitezana... nu stie nimeni mai multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dami3n Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 (editat) Astazi am primit si eu un telefon ca la capatul statiunii Mamaia a fost un accident in care un tip si tipa din spatele lui au murit . Motocicleta era neagra cu alb din ceea ce mi-a spus prietenul meu . In incident a fost implicata si o dacie care era rasturnata . Mi-am sunat prietenii si nu stiau nimic . Am trecut si eu pe acolo acum 2 ore insa nu mai era decat o bara de masina pe asfalt. Eu unul nu ucnosc decat un singur Adrian si acela are motocicleta pe bara in acest moment . Editat Iunie 4, 2006 de dami3n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
renegatu'wannabe Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 A fost la stiri,cred ca e vb de un Audi A6 si o dacie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dami3n Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Sper sa fii fost doar o incurcatura ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Iunie 4, 2006 Autor Share Postat Iunie 4, 2006 Sper sa fii fost doar o incurcatura ... Si eu am vazut la stiri...dar alt accident...era un politist motociclistul...a ratat o curba...si a intrat intr-o masina de pe contrasens intr-o masina si din pacate a murit pe loc R.I.P....la stiri zicea ca se grabea acasa sa isi duca fam. la bazin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 ce? s a mai dus unul dintre noi ?adica 2 ? RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Si eu am vazut la Tv cum ca ar fi ratat o curba si a intrat intr-o masina motociclistul venea de la Pucioasa R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Ceeeeee ,au murit 2 motociclisti?!?!??! Doamneeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amorcito Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 r.i.p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 L a constanta?? va rog dati amanunte care stiti, am un prieten bun acolo si ii intra casuta vocala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Eu am auzit de un ACCIDENT INTRE CONSERVE, nimic de nici o motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 (editat) ieri, la stiri (cel putin la PROTV, unde m-am uitat eu), au fost date vreo 3 accidente: unu cu o dacie in vitrina unui magazin auto, unu la mamaia cu 2 masini si unu mortal cu un motociclist politist care se grabea spre casa pe o vitezana, din cate am vazut. Deci doar unu singur cu motociclist implicat, si ala, din pacate, mortal. Condoleante familiei si prietenilor. Later edit: e vb de accidentul pe care l-au vazut la tv si alexcbr80 si Costy_Clipcea Editat Iunie 5, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gombocka Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Din cate am vazut eu la stiri: un politist se grabea acasa pe o vitezana rosie ca sa-si duca nevasta si copilul nu-stiu-unde, a ratat o curba din cele multe de pe serpentinele de langa sighisoara, rezultatul: moarte pe loc. Accidentul din C-ta, trebuie sa fie altceva!!!!! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 deci un politist din pucioasa care se afla intr-un audi rosu a ratat o curba din mamaia si a lovit o prietena de motociclist care s-a suit intr-o dacie pe care a rasturnat-o (de nervi) in sighisoara... nasol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 deci un politist din pucioasa care se afla intr-un audi rosu a ratat o curba din mamaia si a lovit o prietena de motociclist care s-a suit intr-o dacie pe care a rasturnat-o (de nervi) in sighisoara... nasol... da si eu m-am pierdut pe drum. n-am inteles cate accidente au fost si unde. fratilor decideti-va. oricum cert e ca pana la urma a murit un motociclist. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Se pare ca pana la urma, din pacate, numarul de motociclisti ramane constant... Imi pare rau pentru deznodamant. Vorbele sunt de prisos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreisamoil Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 deci un politist din pucioasa care se afla intr-un audi rosu a ratat o curba din mamaia si a lovit o prietena de motociclist care s-a suit intr-o dacie pe care a rasturnat-o (de nervi) in sighisoara... nasol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Cam confuze posturile astea ? Pana la urma ce motociclist a murit si ce motocicleta avea ? Dumnezeu sa-l ierte ! (mai pe romaneste) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate