Reverse Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Nu e vb de ce crezi tu Geaca de goretex am dar nu am pantaloni ma uda chiar unde nu vreau Hai poate ne vedem pe acolo... ba esti fatalau,uiti cand am venit de la vidraru pe ploaie torentiala si 15 grade afara???du`te acolo si nu mai comenta,am niste probleme personale si nu pot venii si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Nimeni nu mai vrea sa mearga de la Bistrita? In principiu vreau sa plec sambata dimineata poate pot sa la lipesc unui grup la/din Reghin sau Tg-Mures sau poate cei care vin din Moldova. Astept raspunsuri si propuneri. Poate e un pic cam tarziu dar te anunt ca o parte din baietii din Bikers Brotherhood MC Targu Mures pleaca sambata de la ora 8 dimineata din parcarea Motelului Sandoria - la iesirea din Targu Mures spre Brasov. Daca vrei te luam cu noi, cu conditia sa ajungi la ora 8. Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofitzer Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Salutare! Sambata plec din Bucuresti cu 2 amici pe la ora 7.45-8.00 de la Intrare Herastrau -Casa Presei. Cine vrea sa mai vina.. ca sa fim mai multi.. mergem usurel... Bafta!!! Si sa prindem vreme frumoasa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Sambata plecam si noi din Bucuresti de la OMV Baneasa la ora 9:00. Noi suntem cu 3 motoare si vom merge pe Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Sambata plecam si noi din Bucuresti de la OMV Baneasa la ora 9:00. Noi suntem cu 3 motoare si vom merge pe Cheia. avetzi crija ca dupa cheia shi pana in brashov majoiritatea curbelor au pitrish la geru pe jos!!! am fost noi saptamana trecuta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 S-a si cazut pe pietrisul ala care e scos de rotile tirurilor de pe margine in carosabil. Cu putina atentie merge ,soseaua e beton! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 (editat) Pana la urma am plecat la mare. Am iesit la aceeas cheltuiala si cred ca mai bine .200 de mii e mult pt. intrare. ASFALT USCAT! Editat Iunie 26, 2006 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 Vorba lunga ....scripta manet....unde sint pozele ??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 @ spire la mare nu tot 200 mii a fost intrarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 @ spire la mare nu tot 200 mii a fost intrarea? Nu de intalnirea de la mare era vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate