LOTRU Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Iar va intruniti iar frecati la motoarele alea iar le pocniti toata noaptea , rusine ! Mai ganditi-va si la ceilalti ,lumea vine sa se odihneasca . Acum serios , ce trupe vor zbiera pe scena ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Da chiar ! Ce trupe vor zbiera?:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 din pacate situatia financiar anu s-o rezolvat deci voi veni in conserva n calare, dar in schimb am sa tin o "unealta" in brate acolo ep scena. sa ne vedem sanatosi si aveti grija pe drum ca la ia fiecare intrunire se intampla cate o grozavie. sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 din pacate situatia financiar anu s-o rezolvat deci voi veni in conserva n calare, dar in schimb am sa tin o "unealta" in brate acolo ep scena. sa ne vedem sanatosi si aveti grija pe drum ca la ia fiecare intrunire se intampla cate o grozavie. sanatate Daca nu ma insel esti din coleg de trupa cu Kelu Viraj ... o sa trebuiasca sa luati voi legatura cu Karmina, eu am vorbit cu ea in seara asta, si parea interesata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 BETON!!! Era cit pe ce sa mor de oftica! DAR SE TINEEEEEEEEEE!!!!!!!! FAGARASUL E PE VOI!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 well yap. a vorbit kelu si s-a rezolvat. acum sa speram ca nu apar probleme de "lot" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 well yap. a vorbit kelu si s-a rezolvat. acum sa speram ca nu apar probleme de "lot" Foarte tare Daca nu va vine vocalu, gasim noi pe cineva Eventual imi dati mie sa beau vro 10 beri si cant eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 O sa fie si plimbari asa pe timis sau ceva de genu? Ca io vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Foarte tare Daca nu va vine vocalu, gasim noi pe cineva Eventual imi dati mie sa beau vro 10 beri si cant eu po sa particip si eu la zbieraturi..asta o fac asa, benevol, pentru Kelu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 O sa fie si plimbari asa pe timis sau ceva de genu? Ca io vin Aproape sigur o sa se plimbe enduritii pe Timis.. spre Poiana Brasov prin munti, du-te cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 any news ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 any news ? sun-o pe karmina :banana: ca altfel nu obtzinem nici o "news"!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 ok,ok, sun maine...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Mah Oaca tu ai stat aici pe topic si ai pandit pana ti-a raspuns cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 nu, am primit link de la DMW ..... . Happy now ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Nope. Are we there yet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Are we there yet? Follow me, I know a shortcut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Pacasac mersi pt sfat!! Dar am vb deja cu baieti de varsta mea si o sa merg cu ei!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Mah Oaca tu ai stat aici pe topic si ai pandit pana ti-a raspuns cineva? nu i-am dat nici un link BRASHOV HERE WE COME!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Canta IRIS sau nu? Ca daca da, vin si eu! Tre' oricum sa vorbim cine pleaca din Bucuresti si in ce formatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Tre' oricum sa vorbim cine pleaca din Bucuresti si in ce formatie... Ne iei si pe noi donshoara?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 De ce nu? Dar atentie, daca nu canta Iris nu stiu daca apar... Organizatorii ar trebui sa stie pana acum cine canta, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 De ce nu? Dar atentie, daca nu canta Iris nu stiu daca apar... Organizatorii ar trebui sa stie pana acum cine canta, nu? Pai si noi ce facem,de unde o sa stim in ce formatie si care mergem din Bucuresti ?!? @organizatorii : ajutati'ne ca ramanem in Bucuresti,va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newbraveworld_99 Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 De la Bistrita cine merge la Bv la intalnire? Rog pe cei care merg sa imi trimita si mie locatia si data plecarii ca sa ma pot alatura grupului. Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate