FLAMINGO Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Bah, m-ati inebunit voi pe mine... Gata, azi ma duc si-mi iau vreo 20 de machete... E zi de salar... Apropo' cat dreaq e o jucarica d-asta ? Sarumana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 colectia mea......... si in plus au mai aparut doua .. un ducati 748 galben si un Honda nr 750 rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Deci nu vreti sa-mi raspundeti cat costa o mecheta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 30, 2007 Autor Share Postat Octombrie 30, 2007 Deci nu vreti sa-mi raspundeti cat costa o mecheta... Pai depinde si de Scara ..Cele 1:18 sunt in jur de 10 Ron dar sunt mai micutze,Cele 1:12 sunt mai mari si sunt in jur de 30-40ron. Sper sa nu ma fi incurcat la scara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Aham, pai nu-s deloc scumpe... Multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 eu atata am ,nu prea m-am dedicat pt machete ,dar nu se stie poate peste un an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Foarte tare frate, tu chiar ai un "altar" acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Deci nu vreti sa-mi raspundeti cat costa o mecheta... Pai eu am dat 20ron pe asta,Yamaha M1,mi-o doream de mult timp.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 GSXR 600 si 750 K7, Ducati Xerox, RSV Mille factory , toate sc 1:12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 o maketa de yamha tdm model pana in 95 cel cu faruri rounde are cineva? nu cred ca cagasesti asa o jucarie sincer nu vezi ca la moda sunt acumsuper spoartele "P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 (editat) Eu am doar o Hayabusa, pentru inceput. Deh, sunt incepator, era necesara o Hayabusa Acum caut un R1. Editat Noiembrie 3, 2007 de adidas00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Doamne ce am mai cotrobait !...stiam de existenta unui TDM in colectia 1:18 ( care este impachetata, din lipsa temporara de spatiu). Din pacate este modelul mai nou. PS scuze pt calitatea foto ...la repezeala cu telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 (editat) eu atata am ,nu prea m-am dedicat pt machete ,dar nu se stie poate peste un an? care e treaba cu "manualul motociclistului" l-am dibuit pe raft ,da-mi si mie un pm pls cu autorul Editat Noiembrie 3, 2007 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Foarte tare frate, tu chiar ai un "altar" acasa... :cheers:multam fain QUOTE(lakopeter @ Oct 31 2007, 05:23 PM) eu atata am ,nu prea m-am dedicat pt machete ,dar nu se stie poate peste un an? care e treaba cu "manualul motociclistului" l-am dibuit pe raft ,da-mi si mie un pm pls cu autorul cartea a fost scoasa in 1957 de editura tehnica autorul cartii este ing.George Al. Mayer.cartea e veche dar sant informatii tehnice care ar prinde bine la multi dintre noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wollf Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Am si eu fratilor vreo 16 machete de motoare printre care si un scuter, toate la scara 1:18 Multe le-am luat din italia cam la 4-8 euro bucata.restul de prin Peco-urile noastre autohtone. Ma pssioneaza mai mult modelele enduro. am doar un suzuki de 250 un yamaha de 250 un honda CR 250, un kawa KLR 450 si un KTM LC4. daca are cineva enduro sunt dispus sa dau la schimb din cele sport. (am aproape toate modelele). Apropo, stie cineva daca exista si machete de ATV-uri??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2007 s-a mai adaugat in colectia mea un Kawasaki Zx10-R verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 eu nu cred ca aveti machetele ce le laudati fara poze dovediti! sa ne facem ciuda unul la altul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2007 eu nu cred ca aveti machetele ce le laudati fara poze dovediti! sa ne facem ciuda unul la altul... ok uite aici poza, nu este la calitate buna este facuta in graba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Kam astea ar fi`...Un custom pt copii sub 3 ani si un kawa ninja zx-7r primit (ca) cadou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmc Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Facuta cadou de catre prietena mea (motoru ala mic e de la pufuleti cu surprize:D il pastrez de 3 ani,pana cand voi reusi sa imi iau si eu propriul motor adevarat:D) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Prea tarziu am dat... da ce spuneti de machetele ce se gasesc la benzinarii am vazut o groaza de modele Or fi pe marci si pe tipuri ia ca ma interesez si imi fac o parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
davinci_aerox Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 as vrea si eu s imi cumpar niste machete ...de unde as putea s cumpar unele?cam al ce preturi sunt?si sunt gata fakute sau trebuie ansamblate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 de la stanga la dreapta: CBR 600 F4, Ducati Fila 999 F05, Mv AGUSTA F 1000 Honda CBR 600 RR (2oo3 - 2oo4), Honda RCV 211 (2oo3) Ducati 999 R, MiG 29, Honda RCV 212 (2oo5), Honda CBR 600 F4 Sport (2oo1-2oo2) Marca: Felis silvestris silvestris, Nume: Limbutza; Fabricatie: Sepembrie 2oo7; (nu e macketa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Am si eu fratilor vreo 16 machete de motoare printre care si un scuter, toate la scara 1:18 Multe le-am luat din italia cam la 4-8 euro bucata.restul de prin Peco-urile noastre autohtone. Ma pssioneaza mai mult modelele enduro. am doar un suzuki de 250 un yamaha de 250 un honda CR 250, un kawa KLR 450 si un KTM LC4. daca are cineva enduro sunt dispus sa dau la schimb din cele sport. (am aproape toate modelele). Apropo, stie cineva daca exista si machete de ATV-uri??????????? M-am interesat si exista si machete de ATV-uri se gasesc la 9 euro pe comanda speciala din Ungaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmc Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 (editat) daca stiti vreun site romanesc de unde as putea cumpara nu ezitati sa mi-l spuneti!! la petrom-u din orasu meu nu au deloc machete..of..Where can i find a Kawasaki 636? Editat Noiembrie 28, 2007 de dmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate