Sari la conținut

Ce Machete De Motociclete Aveti?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Deci nu vreti sa-mi raspundeti cat costa o mecheta... :ok:

Pai depinde si de Scara ..Cele 1:18 sunt in jur de 10 Ron dar sunt mai micutze,Cele 1:12 sunt mai mari si sunt in jur de 30-40ron. Sper sa nu ma fi incurcat la scara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

GSXR 600 si 750 K7, Ducati Xerox, RSV Mille factory , toate sc 1:12

post-243-1193931180_thumb.jpg

post-243-1193931194_thumb.jpg

post-243-1193931215_thumb.jpg

post-243-1193931670_thumb.jpg

Link spre comentariu

Eu am doar o Hayabusa, pentru inceput. Deh, sunt incepator, era necesara o Hayabusa :cheers: Acum caut un R1.

post-18773-1194100419_thumb.jpg

Editat de adidas00
Link spre comentariu

Doamne ce am mai cotrobait !...stiam de existenta unui TDM in colectia 1:18 ( care este impachetata, din lipsa temporara de spatiu).

Din pacate este modelul mai nou.

PS scuze pt calitatea foto ...la repezeala cu telefonul :cheers:

post-243-1194101836_thumb.jpg

Link spre comentariu

eu atata am ,nu prea m-am dedicat pt machete ,dar nu se stie poate peste un an?

care e treaba cu "manualul motociclistului" l-am dibuit pe raft ,da-mi si mie un pm pls cu autorul

Editat de bikerboy-iuliano
Link spre comentariu

Foarte tare frate, tu chiar ai un "altar" acasa... :cheers:

:cheers:multam fain :)

QUOTE(lakopeter @ Oct 31 2007, 05:23 PM)

eu atata am ,nu prea m-am dedicat pt machete ,dar nu se stie poate peste un an?

care e treaba cu "manualul motociclistului" l-am dibuit pe raft ,da-mi si mie un pm pls cu autorul

cartea a fost scoasa in 1957 de editura tehnica autorul cartii este ing.George Al. Mayer.cartea e veche dar sant informatii tehnice care ar prinde bine la multi dintre noi ! :moto:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Am si eu fratilor vreo 16 machete de motoare printre care si un scuter, toate la scara 1:18

Multe le-am luat din italia cam la 4-8 euro bucata.restul de prin Peco-urile noastre autohtone.

Ma pssioneaza mai mult modelele enduro. am doar un suzuki de 250 un yamaha de 250 un honda CR 250, un kawa KLR 450 si un KTM LC4. daca are cineva enduro sunt dispus sa dau la schimb din cele sport. (am aproape toate modelele). :)

Apropo, stie cineva daca exista si machete de ATV-uri??????????? :hug:

Link spre comentariu

post-532-1196194866_thumb.jpg de la stanga la dreapta: CBR 600 F4, Ducati Fila 999 F05, Mv AGUSTA F 1000

post-532-1196195055_thumb.jpg Honda CBR 600 RR (2oo3 - 2oo4), Honda RCV 211 (2oo3)

post-532-1196195145_thumb.jpg Ducati 999 R, MiG 29, Honda RCV 212 (2oo5), Honda CBR 600 F4 Sport (2oo1-2oo2)

post-532-1196195604_thumb.jpg Marca: Felis silvestris silvestris, Nume: Limbutza; Fabricatie: Sepembrie 2oo7; (nu e macketa)

Link spre comentariu

Am si eu fratilor vreo 16 machete de motoare printre care si un scuter, toate la scara 1:18

Multe le-am luat din italia cam la 4-8 euro bucata.restul de prin Peco-urile noastre autohtone.

Ma pssioneaza mai mult modelele enduro. am doar un suzuki de 250 un yamaha de 250 un honda CR 250, un kawa KLR 450 si un KTM LC4. daca are cineva enduro sunt dispus sa dau la schimb din cele sport. (am aproape toate modelele). :finger:

Apropo, stie cineva daca exista si machete de ATV-uri??????????? :baldy:

M-am interesat si exista si machete de ATV-uri se gasesc la 9 euro pe comanda speciala din Ungaria. :baldy:

Link spre comentariu

daca stiti vreun site romanesc de unde as putea cumpara nu ezitati sa mi-l spuneti!! la petrom-u din orasu meu nu au deloc machete..of..Where can i find a Kawasaki 636? :finger:

Editat de dmc
Link spre comentariu