Reaper Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 sa nu mai vb ca mi`as dori si un calendar : Poate in Decembrie te rezolv de calendar.Tine-mi pumnii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Poate in Decembrie te rezolv de calendar.Tine-mi pumnii hauzi maaaaaaaaaaaa nici nu ai sa iti dai seama cat am sa te iubesc pt treaba asta iti dai seama ca e o gluma cu iubi dar cred ca am sa iti fiu mai mult decat recunoscator :X sa nu mai vb de DRINK --- Mesaj completat în 29 Oct 2007 15:23 -------------Mai fratilor sa vezi si sa nu crezi uite cam care cum sta treaba ...ma pot "lauda" ca , colectia mea de machete a mai crescut cu 2 bucatzele si numesc bucatzele pt ca sunt machete replica ROSSI in fine dar nu aici vroaim eu sa ajung la laudat ...de fapt as vrea sa laud pe altcineva si tot odata sa ii mumtumesc din tot sufletul pt gestul care la facut... Intr`o zi (saptamana trecuta) ma plangeam ca un ratat pe forum ca vreau si eu machete cu ROSII ca nu am gasit.. bla bla bla si ca imi doresc atat de mult si bla bla bla ....si a doua zi primesc un PM de la o fata ....ELIZA (necunoscuta pot spune din partea mea ) in care spune ceva de genul mai copil daca tot iti doresti lucrul asta atata de mult iti voi face eu un cadou lasa`mi te rog frumos adresa si ceea ce iti doresti vei avea,va dati seama ca primul lucru in mintea mea am crezut ca e vre`o caterinca are cineva chef de vrajeala de aia seaca si isi incearca norocul cu mine si am zis eu ma hai sa itru in joc totul s`a intamplat cam pe joi vineri sfarsitul saptamanii ,parca vineri primesc Pm de la Eliza si imi spune ca MACHETA a fost pusa la posta si ca urmeaza sa o primesc ....va datzi seama si banuiesc ca stitizi si voi vorba aia : "potzi sa crezi pana nu vezi " si in continuare am crezut ca tot o gluma e ....dar trece wechend si vine luni ajung acasa de la scarbiciu si cand colo ce credetzi ca gasesc acasa un colet de la Cluj,expeditor Eliza,mai sa fie nu imi vine sa cred, zic eu : fata nu a glumit...deschid nerabdator si cand colo ce gasesc alte 2 pacehete,iar am zis mai sa fie parca era vb de o macheta nu de 2 ...fara sa le desfac din hartaia de cadou le iau pe am2 si le zdruncin la ureche ...nimik...va datzi seama ca imi pierd nerabradea si le desfac incep cu pachet mare normal si ce gasesc acolo YAMAHA lu ROSSIIIIIIIIIIIII va datzi seama nu imi venea sa cred desfac si al doilea pachet si gasesc o a 2 a macheta HONDA RPESOL de 500 de cmm de pe vremea cand ROSSI era taticul lor la clasa asta si motoarele in 2 timpi ...si uite asa pot spune ca mi`am facut un noua prietena, care are aceias pasiune si pot spune un suflet mai mult decat mare.Inca odata vreau sa ii mutumesc din tot sufletul Elizei pt cadoul facut ,pt gestul care putini l`ar fi facut unui necunoscut cum am fost eu milioane de multumiriiiiiiiiiiii EEEEe si acum pozne ca m`am laudat destul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 (editat) Elizaaaaaaa! Vreau si eu o Hayabusa rosie si un FZ6-Fazer negru si mai vreau........... Foarte tare, o fata cu suflet mare! Mica mea colectie: Honda CBR 1100 XX-Blackbird; Suzuki GSX-R 1000; Harley Davidson ?. Editat Octombrie 29, 2007 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Elizaaaaaaa! Vreau si eu o Hayabusa rosie si un FZ6-Fazer negru si mai vreau........... Foarte tare, o fata cu suflet mare! Tre sa recunosti ca gestul conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Ai dreaq abuzati de slabicunile femeilor ... Ai dreaq gigoloi Ps : Vreau si eu o poza macar cu tine la bustul gol sa faca pishu pe machetele lor de copii mici Huzi am Robot ...te oftici ? Iete cam asa sta treaba pe la mine pa acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 (editat) pfff, a dat si-n mine boala machetelor am inceput cu o mini Ducati Desmosedici (Alice), era rosie si mumoasa si singurica in raft, nu m-am putut abtine si-am primit-o cadou la implinirea a trei zile de ... ... pe urmatoarele le vanez singura. Am pus ochii pe cateva modele deja PiEs: poze pun dupa ce mai aduna, momentan sade singura si glorioasa pe birou e mini-vedeta agentiei Editat Octombrie 29, 2007 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantherabiker Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 salut.....eu am o yamaha valentino rossi limited edition...o suzuki gsxr si o honda cbr 6oo cmc.....si kt de kurand o sa mai apara in kolectie cel putin ink 20 de modele ptr k sunt 'ahtiat' dupa motoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Bah, m-ati inebunit voi pe mine... Gata, azi ma duc si-mi iau vreo 20 de machete... E zi de salar... Apropo' cat dreaq e o jucarica d-asta ? Sarumana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 colectia mea......... si in plus au mai aparut doua .. un ducati 748 galben si un Honda nr 750 rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Deci nu vreti sa-mi raspundeti cat costa o mecheta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 30, 2007 Autor Share Postat Octombrie 30, 2007 Deci nu vreti sa-mi raspundeti cat costa o mecheta... Pai depinde si de Scara ..Cele 1:18 sunt in jur de 10 Ron dar sunt mai micutze,Cele 1:12 sunt mai mari si sunt in jur de 30-40ron. Sper sa nu ma fi incurcat la scara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Aham, pai nu-s deloc scumpe... Multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 eu atata am ,nu prea m-am dedicat pt machete ,dar nu se stie poate peste un an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Foarte tare frate, tu chiar ai un "altar" acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Deci nu vreti sa-mi raspundeti cat costa o mecheta... Pai eu am dat 20ron pe asta,Yamaha M1,mi-o doream de mult timp.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 GSXR 600 si 750 K7, Ducati Xerox, RSV Mille factory , toate sc 1:12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 o maketa de yamha tdm model pana in 95 cel cu faruri rounde are cineva? nu cred ca cagasesti asa o jucarie sincer nu vezi ca la moda sunt acumsuper spoartele "P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 (editat) Eu am doar o Hayabusa, pentru inceput. Deh, sunt incepator, era necesara o Hayabusa Acum caut un R1. Editat Noiembrie 3, 2007 de adidas00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Doamne ce am mai cotrobait !...stiam de existenta unui TDM in colectia 1:18 ( care este impachetata, din lipsa temporara de spatiu). Din pacate este modelul mai nou. PS scuze pt calitatea foto ...la repezeala cu telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 (editat) eu atata am ,nu prea m-am dedicat pt machete ,dar nu se stie poate peste un an? care e treaba cu "manualul motociclistului" l-am dibuit pe raft ,da-mi si mie un pm pls cu autorul Editat Noiembrie 3, 2007 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Foarte tare frate, tu chiar ai un "altar" acasa... :cheers:multam fain QUOTE(lakopeter @ Oct 31 2007, 05:23 PM) eu atata am ,nu prea m-am dedicat pt machete ,dar nu se stie poate peste un an? care e treaba cu "manualul motociclistului" l-am dibuit pe raft ,da-mi si mie un pm pls cu autorul cartea a fost scoasa in 1957 de editura tehnica autorul cartii este ing.George Al. Mayer.cartea e veche dar sant informatii tehnice care ar prinde bine la multi dintre noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wollf Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Am si eu fratilor vreo 16 machete de motoare printre care si un scuter, toate la scara 1:18 Multe le-am luat din italia cam la 4-8 euro bucata.restul de prin Peco-urile noastre autohtone. Ma pssioneaza mai mult modelele enduro. am doar un suzuki de 250 un yamaha de 250 un honda CR 250, un kawa KLR 450 si un KTM LC4. daca are cineva enduro sunt dispus sa dau la schimb din cele sport. (am aproape toate modelele). Apropo, stie cineva daca exista si machete de ATV-uri??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2007 s-a mai adaugat in colectia mea un Kawasaki Zx10-R verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 eu nu cred ca aveti machetele ce le laudati fara poze dovediti! sa ne facem ciuda unul la altul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2007 eu nu cred ca aveti machetele ce le laudati fara poze dovediti! sa ne facem ciuda unul la altul... ok uite aici poza, nu este la calitate buna este facuta in graba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate