Lucian. Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Am si eu o Honda CBR 1100 XX si as vrea sa schimb cu ceva supersport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Am si eu o Honda CBR 1100 XX si as vrea sa schimb cu ceva supersport Vad ca esti din Brasov , vezi ca au adus acum la Real ceva modele noi ss-uri . Sunt 20-25 lei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Hallo, sa scartai si eu pe aici , Harley Davidson Electra Glide 1998, Suzuki Bandit, si un model de Cross de Lego + o intreaga sleahta de machete de masini salutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Hallo, sa scartai si eu pe aici , Harley Davidson Electra Glide 1998, Suzuki Bandit, si un model de Cross de Lego + o intreaga sleahta de machete de masini salutam Aici e cu poze. La fel si pentru masini. /index.php?/topic/78976-machete-auto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vale46 Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 (editat) Salut! Sunt nou pe aici. Colectia mea... ce am reusit sa strang pana acum.. . Editat Septembrie 17, 2011 de Vale46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Uite un enduro ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Uite un enduro ! ce scara e? 1:18? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Nein ! 1:9 . Furca si amortizor spate functionale , cric central cu arculet . Mai am un enduro si mai mare ca acesta , o sa pun poza si cu el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vale46 Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 mno.. frumos da' numa spiduri? Cam da, sunt foarte pasionat de MotoGP. Ultima achizitie : Honda RC211V -Marco Melandri 2006 #42. Suzuki GSX-R600 -Maisto #43 Ducati GP 10 - Nicky Hayden Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 (editat) SE vinde 2 machete moto scara 1:18 metal +plastic la 40 ron ambele sau 25 ron bucata!! YM: paul_vxi Editat Septembrie 28, 2011 de slim_daddy40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 SE vinde 2 machete moto scara 1:18 metal +plastic la 40 ron ambele sau 25 ron bucata!! YM: paul_vxi se vindE ma? prostia nu dispare in timp, din cate vad.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 se vindE ma? prostia nu dispare in timp, din cate vad.. da corectule am observat 'greseala' si din comoditate nu am mai modificat-o ! ms de atentie acum ai stomacul mai plin banuiesc anuntul este valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 da corectule am observat 'greseala' si din comoditate nu am mai modificat-o ! ms de atentie acum ai stomacul mai plin banuiesc anuntul este valabil cu comoditatea de genu' ala, te faci de rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vale46 Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 #44 Yamaha M1 - Jorge Lorenzo 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Sal! Am si eu o intrebare la colectionari impatimiti si cu experienta. Ce parere aveti de noua colectie Masini de Legenda? Mi-am luat azi Dacia 1300. A fost 12 RON. Dar na... de acuma o sa coste 24 RON bucata. Daca te abonezi primesti si urmatoarele 2 al 12 Ron, un breloc si o vitrina in care sa le pui. Ce ziceti merita ca si calitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Sal! Am si eu o intrebare la colectionari impatimiti si cu experienta. Ce parere aveti de noua colectie Masini de Legenda? Mi-am luat azi Dacia 1300. A fost 12 RON. Dar na... de acuma o sa coste 24 RON bucata. Daca te abonezi primesti si urmatoarele 2 al 12 Ron, un breloc si o vitrina in care sa le pui. Ce ziceti merita ca si calitate? vitrina aia probabil face toti banii..nu mi'ar strica una. Ce marime sunt machetele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Scara 1:43. Acuma se gaseste la orice chiosc de reviste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 aveti grija sa le verificati ca eu am cumparat-o si are 3 defecte dacia mea 1300 (nu am un stop spate,oglinda interioara este stramba in ultimul hal,roata spate -dreapta- este descentrat caucicul de pe ea) am nimerit cel mai tare rebut de la deagostini!!! verificati inainte sa cumparati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Scara 1:43. Acuma se gaseste la orice chiosc de reviste. da..am vazut, is micute tare..probabil ca nici vitrina aia nu e vreo imensintate? dar nu am inteles..se ofera ca un premiu, sau vor fi disponibile pt orice cumparator / colectionar interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 pai......aia e. copie fidela a unei dacii (glumesc desigur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Sal! Am si eu o intrebare la colectionari impatimiti si cu experienta. Ce parere aveti de noua colectie Masini de Legenda? Mi-am luat azi Dacia 1300. A fost 12 RON. Dar na... de acuma o sa coste 24 RON bucata. Daca te abonezi primesti si urmatoarele 2 al 12 Ron, un breloc si o vitrina in care sa le pui. Ce ziceti merita ca si calitate? Eu cred ca merita, mi-am luat deja dacia 1300..Nu vreau sa iau toata colectia, mai sunt vreo 4 bucati pe care le doresc, printre care si ARO.. Sunt multumit de calitate/pret.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Cagiva V-Raptor 1000 Mai am cateva machete, dar asta e momentan favorita mea... nah.. ca sa nu se supere modelu' ala 1 la 1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Cagiva V-Raptor 1000 Mai am cateva machete, dar asta e momentan favorita mea... nah.. ca sa nu se supere modelu' ala 1 la 1... ala micu' al meu a plecat in prima zi la cresa cu un BMW100 si s-a intor su Ducati 1098 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 se vor vinde 2 machete moto scara 1:18 metal +plastic la 40 ron ambele sau 25 ron bucata!! YM: paul_vxi S-AU VANDUT NU MAI DATI MESAJE!!! MS Mai adaug pt doritori inca 2 machete MOTO/BIKE cu precizarea ca doresc sa le vand pe ambele la pachet este vb de kawasaki vn 2000 scala 1/18(impecabila fara zgarieturi sau vopsea mata/sarita nota 10/10 nu mai am cutia) si bicicleta street rate in cutie (cu mentiunea ca (a avut un accident in urma careia a suferit o mica reparatie) estetic arata de nota 10/10 functionalitate 9/10 ..........ghidon mobil+lant mobil ce antreneaza roata prin prinion . ps rotile sunt negre si cauciucuri reale nu sunt din plastic!! scala bicicletei cred ca este 1:12 deoarece este dubla ca marime in comparatie cu motocicleta . pret 50 ron ambele preferabil pt buc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Am si eu cateva de vanzare: Ducati - Paul Smart 1000LE-Gri-Maisto-15 lei Ducati GT 1000-Rosu + Negru Maisto-15 lei Honda Steed 600-Negru + Rosu-Welly-20 lei Kawasaki Z 1000-Negru-Maisto-15 lei Kawasaki ZX12R-Negru-Maisto-15 lei Triumph Daytona 955i-Gri-Burago-15 lei Triumph Sprint RS 955i-Albastru inchis-Maisto-18 lei Yamaha M1 - Valentino Rossi 2006-Galben + Albastru #46-New Ray-20 lei Yamaha TZ250M - 1994 -Albastru + Alb-Welly-20 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate