k_davre Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 mi-au dat lacrimile cand am citit pe forum nu pot sa zic decat sa se odihnesca in pace el a fost omu cara m-a plimbat prima dat cu motoru avea o jawa cu ceva ani in urma ,si m-am hotarat sa imi iau motor am baut impreuna la intruniri ,la mare si acum..................................nu mai e dar el va traii tot timpul printre noi si va avea grija de noi de acolo de sus adio amice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 R.I.P.!! Sincere condoleanțe familiei, prietenilor, tuturor celor care l-au cunoscut!! Am lacrimi în ochi!! Dumnezeu sâ-l odihnească în pace Âşi să-l lase să aibă grijă de noi de acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 @mihai.grizzly: daca se poate face, desi durerea este imensa, nu ezita ... presa .. ceva articole prin ziare posturile mari de tv, daca ar fi posibilitati preces ... sunt convins ca s-ar gasi sprijin si in alte persoane ... in ritmul asta daca nu se face nimic or sa urmeze si altii .. si nu doar motociclisti ... tara asta e ca o tarf.a ramasa fara clienti ... iertare pentru off topic dar e strigator la cer ce se intampla .... Dumnezeu sa-l ierte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Dumnezeu sa-l ierte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manollo Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca...pe motocicleta lui. Sa-i creasca aripi pentru o vesnicie.Pacat OMULE ca te-ai dus, dar poate-ti va fi mai bine. Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 ingrozitor. e d zeu sa- l aiba in paza acolo sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Nu l-am cunoscut, dar il stiam din vedere de pe la intruniri... si il vedeam mereu cu un zambet larg pe buze, plin de viata si cu alura de om cu adevarat fericit! Asa e legea vietii.... te ia cand esti pe coama valului, atunci cand esti un OM adevarat! Dumnezeu sa te odihneasca in pace frate! P.S. Se confirma inca o data faptul ca cei bai buni dintre noi pleaca devereme.... A se vedea Radu Radoaie cu 7 saptamani in urma, Andy Sabau acum 6 ani.... Dan Orlando..... ce pacat ca lista e lunga! Paziti-va fratilor oasele, ca inainte sa fim motociclisti suntem oameni.... suntem frati, suntem tati, fii.... si e pacat de ce ramane dupa noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 o sa ne fie dor de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pucky Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Este pacat de ceea ce se intampla in tara asta de rahat. Este trist ca probabil totul a fost peceput, de niste "GUNOAIE" de oameni ( vezi politie salvare)care traiesc din banii pe care noi ii platim la stat, ca "inca un nebun decedat". Nu este adevrat! Era un prieten, un om, un copil. A gresit , a platit, dar macar sa dovedim ca suntem oameni si nu gunoaie. Suntem fara scapare! Imi este rusine de tara in care traiesc si de oamenii care ne inconjoara si mai grav de cei pe care ii platim sa ne apere si sa ne salveze. Cata, sa-ti fie tarana usoara! Sunt ferm convins ca unde te-ai dus este mult mai bine! PS: Pt Mihai. Grizzly. Nu-i lasa in pace! Fa ceea ce stii tu ca trebuie facut. Noi avem puterea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 16, 2006 Admin Share Postat Iunie 16, 2006 Dumnezeu sa-l ierte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Baieti, Cata a plecat spre casa, azi dimineata la ora 12 impreuna cu familia lui. Ne-am strans o gasca destul de mare in Brasov, care vom merge maine la Baia Mare, inmormantarea va alea loc duminica in satul bunicilor lui Chiuzbaia,la 15 km de Baia Mare, un loc frumos pe care Cata il iubea foarte mult, nu stiu exact ora . Va multumim pentru mesajele voastre. Sa aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 RIP. Cand veniti in Baia Mare? Merg si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altar_dk Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 (editat) ...ce sa spun..il stiam pe Cata destul de bine ...am stat de multe ori la povesti pe Sitei si uneori la CP3 Memo..(CP3 de acu' 2 ani)...un om extraordinar,o pierdere enorma...nu am mai fost in apele mele de cind am auzit ...din pacate sunt peste hotare...dar condoleante familiei, prietenilor din BV (de pe colina si de pe sitei) si prietenilor din toata tara. R.I.P. Cata ai fost un OM ADEVARAT,un PRIETEN ADEVARAT...si ai sa fii mereu cu noi in gindurile noastre,in gindurile tuturor celor care te-au cunoscut Dumnezeu sa il ierte Editat Iunie 16, 2006 de altar_dk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 (editat) RIP. Cand veniti in Baia Mare? Merg si eu. Noi plecam maine la 12 sau 1. din bv ajungem pe seara. Inmormantarea este duminica in chiusbaia dar nu stiu exact ora. o sa mai intru pe forum sa vedem cum facem, daca pot de acolo din baia mare De 1 mai De 1 mai Editat Iunie 16, 2006 de Morphine Child Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
txs Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Inmormantarea este de la 3 la 15 km de Baia Mare. "Death makes angels of us all!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Dumnezeu sa-l ierte... (speram ca ajungem maine la Baia mare)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 (editat) tot timpul cu zambetul pe buze...o sa ne pazeasca de sus Editat Iunie 17, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 inmormantarea este azi la ora 12 in chiuzbaia. sper sa ajung si eu anu asta am fost deja la mai multe inmormantari decat baute asta e ............nu ne putem ferii de soarta sper sa ajung si eu la inmormantare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate