black_fender Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Salutare! eu-->Victor: acu locuiesc in bucuresti, ca invat aici, dar moto o sa aiba numere de bacau ca nu-s rezident in bucuresti, deci sigur o sa ne vedem vreodata la stadion. el--> marauder vz 800 (eu sunt din bacau, fireste, prelungirea bradului colt cu venus ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onuta Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 (editat) eee lasa ca inveti repede!!!!!toti am fost la inceput !asa ca fruntea sus!!!!!!!!!!! Am inceput..si mia zis instuctorul ff mirat ca ma descurc ff bn pt prima oara si mai ales ca sunt fata Editat Mai 18, 2008 de onuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Am inceput..si mia zis instuctorul ff mirat ca ma descurc ff bn pt prima oara si mai ales ca sunt fata te stim.... tre sa pui si o poza cu tine ca nu se putea altfel:)) "cf? bn u? ft bn si yo! in rest cmf? nik.... stau. bn... haidi pa." ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 te stim.... tre sa pui si o poza cu tine ca nu se putea altfel:)) "cf? bn u? ft bn si yo! in rest cmf? nik.... stau. bn... haidi pa." ) bey...da..."matale" esti smecher pe aici in ultima vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 bey...da..."matale" esti smecher pe aici in ultima vreme glumesc si eu frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onuta Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlueVD Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Nume: Iscu Carnet: in 24 de zile... Viitoru' "bebe" GSX R600 K8; Ma mai dau cu: Husqvarna TE450 (prin padure unde nu intreaba plutonierul capsuna de permis) Cam intr-o luna juma' sper sa putem da noroc la stadion (doamne-ajuta cu leasign-ul)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 glumesc si eu frate "eu sunt unul din baietii cu fireblade de care ti-a zis mata sa te feresti" invata, frate, sa conduci, ca sa nu mai trebuiasca sa ne ferim de tine pe strada! voi astia cu firebladuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 "eu sunt unul din baietii cu fireblade de care ti-a zis mata sa te feresti" invata, frate, sa conduci, ca sa nu mai trebuiasca sa ne ferim de tine pe strada! voi astia cu firebladuri... asta a fost tare! p.s.: erau toate piesele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 ce tare e faza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 p.s.: erau toate piesele? o fo' toate. raman dator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 p.s.: erau toate piesele? o fo' toate. raman dator! never !!!!!!!!! noroace multe!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Imi cer scuze...am si eu o intrebare pe care nu am stiut unde sa o postez ... Cine a fost la Baisoara, la concursul de enduro? Am vazut niste motoare ...superbe ....cu numar de Bacau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Imi cer scuze...am si eu o intrebare pe care nu am stiut unde sa o postez ... Cine a fost la Baisoara, la concursul de enduro? Am vazut niste motoare ...superbe ....cu numar de Bacau. Daca ai vazut o BUSA noua, era Adinel (cred ca cu Busa s-a dus). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Daca ai vazut o BUSA noua, era Adinel (cred ca cu Busa s-a dus). Busa...Intruder... Plimbat pe langa motoare..salivat putin..visat o tura...nici urma de proprietari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Busa...Intruder... Plimbat pe langa motoare..salivat putin..visat o tura...nici urma de proprietari. oameni seriosi... nici pe aici nu intra ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 24, 2008 Autor Share Postat Mai 24, 2008 ...nici urma de proprietari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Dragute pozele....dar..degeaba! Eu cautam urma proprietarilor..prin Cluj! Poate... la intrunirea de la noi isi face careva pomana si ma da o tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 Dragute pozele....dar..degeaba! Eu cautam urma proprietarilor..prin Cluj! Poate... la intrunirea de la noi isi face careva pomana si ma da o tura! Nu cred ca isi face careva pomana. Coincid intrunirile anul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistikal_boy Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 SALUT EU SUNT GABRIEL ,UN NOU MOTOCICLIST DIN BACAU,DETIN UN MOTOR YAMAHA R1 ROSU-ALB; CAM ATAT DESPRE MINE VA DORESC ASPHALT USCAT SI CURAT BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 SALUT EU SUNT GABRIEL ,UN NOU MOTOCICLIST DIN BACAU,DETIN UN MOTOR YAMAHA R1 ROSU-ALB;CAM ATAT DESPRE MINE VA DORESC ASPHALT USCAT SI CURAT BAFTA salut gabi... ai grija ca motoarele astea sunt periculoase.... iti doresc mult bulan si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 corectez... nu motocicletele sunt periculoase, cei care le conduc sunt periculosi Am vazut 2 in oras, cred ca vroiau sa vada cum e sa fii kamikaze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistikal_boy Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 merci de incurajare am observat ca nu e de joaca cu 1000 de cmc trebuie foarte multa prundenta mai ales prin oras parerea mea bafta la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 SALUT EU SUNT GABRIEL ,UN NOU MOTOCICLIST DIN BACAU,DETIN UN MOTOR YAMAHA R1 ROSU-ALB;CAM ATAT DESPRE MINE VA DORESC ASPHALT USCAT SI CURAT BAFTA gabi constantinescu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate