Sofeanu Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Bine de stiut : http://www.primariatm.ro/epress.php?epress_id=6820 Mesaj completat Ieri am trecut pe langa un canal aflat in mijlocul benzii fara capac ,pe strada Cluj ,in fata liceului de muzica. Era semnalizat cu o creanga dintr-un copac bagata in gaura. Mergeam in stanga masinii din fata altfel cred ca il luam in plin. Grija mare ! http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/per...101025-02071429 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 (editat) unde se face ITP la moto in afara de RAR ? daca nu se poate scrie aici , atunci PM Editat Octombrie 26, 2010 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seba_bmw Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 unde se face ITP la moto in afara de RAR ? daca nu se poate scrie aici , atunci PM Numai la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Care stie de unde pot sa fac rost de 2 litrii de formol? De-ala ce se foloseste in laboratoarele de biologie, pentru pus lesurile la pastrare. Vreau sa pun in borcan o stiuca Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Care stie de unde pot sa fac rost de 2 litrii de formol? De-ala ce se foloseste in laboratoarele de biologie, pentru pus lesurile la pastrare. Vreau sa pun in borcan o stiuca . Stima Vezi la firmele de pompe funebre. Este un motociclist din Timisoara ce are firma de pompe funebre, numai nu stiu cum il cheama sau cum sa iti spun sa dai de el. Mai intreaba si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 La morga de la Medicina poti incerca, intrarea e din curte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 (editat) La morga de la Medicina poti incerca, intrarea e din curte. La morga nu merge, am incercat si cu o mica atentie si nu s-a putut. Cred ca cel mai bine dau de tipul care are firma de pompe funebre. Multumesc frumos! Editat Noiembrie 10, 2010 de Nasty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Manusi pentru practicantii de enduro sau pentru aceia care au nevoie de manusi textile pentru vara gasiti si la magazinul de biciclete de langa Piata Iosefin. Cum mergeti spre Piata Sinaia, dupa ce ati coborat podul, pe partea dreapta. Sa nu il confundati cu First Bike-ul de dinainte de pod. Am vazut 2 modele f. ok, la aprox. 50 Ron (gri si portocalii). Cum gusturile si preferintele nu se discuta, sper sa nu ma injurati. Ca robustete si protectii sunt ok. Mesaj completat Mai aveau si ceva Fox-uri sau Thor (nu imi mai amintesc cu exactitate) la 90 si ceva de lei. Manusi de enduro 100 % vandute in magazin de bicle. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Care stie de unde pot sa fac rost de 2 litrii de formol? De-ala ce se foloseste in laboratoarele de biologie, pentru pus lesurile la pastrare. Vreau sa pun in borcan o stiuca Stima cred ca te poate ajuta si un veterinar /farmacie veterinara ... intreba-l totusi si de protectia muncii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Dupa indelungi cautari am gasit un loc unde se colecteaza uleiul folosit. Si anume la lukoilul din spatele mall-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 * Daca aveti roti cu spite eu stiu 3 spiteri : - Pe strada Cozia, in capatul opus statiei OMV. Link - http://www.norc.ro/pano/0VG6uEEH/ Poza - ..am fost eu pe str. Cozia ..omul NU face pentru motociclete, motivat ca nu are stand de centrare..etc., ramane valabil pentru biciclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 salut m-ar interesa daca stie cineva pe alcineva care poate sa imi faca o copie dupa o masca de moto......desigur din fibra de sticla sau nah daca mai exista si alte metode....multumesc anticipat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 salut m-ar interesa daca stie cineva pe alcineva care poate sa imi faca o copie dupa o masca de moto......desigur din fibra de sticla sau nah daca mai exista si alte metode....multumesc anticipat!! Dino 0723-349.150 E un italian si e super meserias. Vorbeste rar si ai rabdare cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zore_1984 Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 salutare stie cineva unde se pot multiplica chei moto si cam care ar fi pretul? bobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 salutare stie cineva unde se pot multiplica chei moto si cam care ar fi pretul? bobi ` Cel mai cumsecade multiplicator de chei este tipul din Iosefin. Daca vii dinspre gara, inainte sa ajungi la liniile de tramvai din Iosefin pe partea dreapta este o Blanarie, Bijuterie, si dupa aceea o sa observi "Key Center", sau ceva de genul acesta. Le face foarte bine, si are si preturi OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) salutare stie cineva unde se pot multiplica chei moto si cam care ar fi pretul? bobi ..alternative bune (program prelungit): in magazinul BEGA/in IULIUS MALL..cheie simpla (fara cip) ..de Suzuki, Yamaha ... 15 RON ..dar tu ai Honda .. tie s'ar putea sa iti ia dublu ..ca Honda e Honda ! Editat Noiembrie 18, 2010 de CDCriss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) Eu sunt momentan in Budapesta, unde mi-am facut o dublura a cheii de motor. Daca nu gasesti in Timisoara, vorbim intr-un weekend si rezolvam aici. Editat Noiembrie 18, 2010 de the_tavi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 de unde pot sa cumpar banda hartie pentru mascare , subtire. pt pin-stripe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Orice distribuitor 3M. Fox Birotica - Dumbravita - Strada Nucului (cred) - prima la dreapta dupa Petrom - asta-l stiu eu. Daca nu au pe stoc, iti aduc pe comanda. Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 de unde pot sa cumpar banda hartie pentru mascare , subtire. pt pin-stripe Pin striping-ul se face cu mana libera ,pentru ce iti trebuie banda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Pin striping-ul se face cu mana libera ,pentru ce iti trebuie banda ? Pentru ca nu stiu sa fac cu mana libera Mersi Nasty o sa merg sa vad . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Pentru ca nu stiu sa fac cu mana libera Daca il faci cu scotch nu mai e pin stripe. Scotch de hartie pentru vopsitori, din ala subtire si elastic, se gasea si la Ovarom pe Miresei la un moment dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 unde gasesc banda termoizolanta pentru galerii in oras ? am nevoie de aprox 5-10 metrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 unde gasesc banda termoizolanta pentru galerii in oras ? am nevoie de aprox 5-10 metrii. La Timisoara Choppers (of course) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 (editat) nah... daca ii facere de bine nu conteaza daca e si pt conserva! NU? unde pot in tm sa lipesc sau repar fisurile sau loviturile de la parbrizul masinii! am luat azi((pe centura, atentie ca ca plimbati pe acolo) una de a facut gaura in stratul ext al parbrizului. daca se poate oameni cu recomandari ca site-uri am gasit si nu mai am incredere in reclama! Editat Ianuarie 18, 2011 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate