-UFO- Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 (editat) Am un coleg care cauta pentru V-STROM 650 an 2006 cablu de ambreiaj + camasa teflonat. (nu stim daca teflonul e pe cablu sau in camasa) De existat, exista ca a vazut el pe un alt V-STROM. Editat Februarie 22, 2012 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 (editat) Am un coleg care cauta pentru V-STROM 650 an 2006 cablu de ambreiaj + camasa teflonat. (nu stim daca teflonul e pe cablu sau in camasa) De existat, exista ca a vazut el pe un alt V-STROM. La Louis nu gaseste? Si daca nu, la Suzuki Kecskemet (www.rodeoride34.hu): tel. +3676328633 , sa intrebe de Babar Istvan sau de Kiraly Laszlo, ambii vorbesc engleza daca-mi aduc bine aminte. Editat Februarie 22, 2012 de Razv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Am un coleg care cauta pentru V-STROM 650 an 2006 cablu de ambreiaj + camasa teflonat. (nu stim daca teflonul e pe cablu sau in camasa) De existat, exista ca a vazut el pe un alt V-STROM. Il poate cumpara de aici : http://www.motomike.eu/autonet/vehicle/56028/search/731+18+48/?show=gallery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentziu Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Cine ma poate ajuta cu o scarita stanga fata pentru Honda cbr F3, contra cost binenteles. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Am fost acu' juma' de ora la LIDL, si sunt cateva articole moto la vanzare: manusi moto la 80lei brauri la 25lei geanta rezervor cu magnet la 130lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kempflar Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Am fost acu' juma' de ora la LIDL, si sunt cateva articole moto la vanzare: manusi moto la 80lei brauri la 25lei geanta rezervor cu magnet la 130lei Le-am vazut si eu, dar nu imi pareau prea de calitate,cel putin manusile.Ma tenta tankbag-ul .Cred ca e ok la pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 (editat) Cine (sau unde) brodeaza in Timi????logo-uri,texte etc,pe tricouri sau alte cele?? Ai gasit? Eu am trimis comanda la brodez.ro pentru un ecuson cu nr meu de la moto (TM96UFO) si mi-a venit dupa o luna numarul lu' altu' (de la masina probabil)... TM69UFO.. Editat Februarie 27, 2012 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtuna dragos Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 e vre-un strungar prin timisoara ? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Stie cineva unde pot taia placaj de lemn pe un CNC? 2D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 e vre-un strungar prin timisoara ? merci Vecinul meu de vis-a-vis are strung personal, montat intr-un miniatelier. Daca doresti, te pot pune in legatura cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Vecinul meu de vis-a-vis are strung personal, montat intr-un miniatelier. Daca doresti, te pot pune in legatura cu el. sunt si eu interesat poti sa imi dai niste detali pentru contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 (editat) sunt si eu interesat poti sa imi dai niste detali pentru contact. Ti-am trimis numarul meu de telefon prin PM. Vecinul meu a fost strungar la UMT si si-a cumparat un strung din acela mare pe care l-a montat intr-un atelier in curte. Mi-a mai facut si mie diverse piese la strung care au iesit ok. Nu-i fac reclama, te duc la el si discutati direct. Editat Martie 1, 2012 de vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 intrebare ? am cumparat o motocicleta radiata ( circulatie si primarie) iar pt inmatriculare am nevoie de fisa fiscala de la fostul proprietar . Dar el nu vrea sa-mi scoata fisa , nu vrea sa plateasca impozitul. Cum pot rezolva situatia , preferabil amical . ( am incercat discutia cu fostul proprietar , e inutil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 poate daca incerci la topicul cu legislatie- acte... afli cate ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djfinggaz Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Salut Stiti pe cineva in TM care face genti laterale din Cordura sau alte materiale, dar sa nu fie din plastic sau metal? Mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 (editat) intrebare ? am cumparat o motocicleta radiata ( circulatie si primarie) iar pt inmatriculare am nevoie de fisa fiscala de la fostul proprietar . Dar el nu vrea sa-mi scoata fisa , nu vrea sa plateasca impozitul. Cum pot rezolva situatia , preferabil amical . ( am incercat discutia cu fostul proprietar , e inutil) i platesti tu impozitul si atunci o scoate omul . normal platesti daca crezi tu ca motocicleta merita si ai planuri mari cu ea . Editat Martie 5, 2012 de Aragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazy Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 intrebare ? am cumparat o motocicleta radiata ( circulatie si primarie) iar pt inmatriculare am nevoie de fisa fiscala de la fostul proprietar . Dar el nu vrea sa-mi scoata fisa , nu vrea sa plateasca impozitul. Cum pot rezolva situatia , preferabil amical . ( am incercat discutia cu fostul proprietar , e inutil) Eu la Timbi am rezolvat cu o masina o problema de genu. Mergi la Timbi inmatriculari si discuta cu doamna de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 am rezolvat si eu , multumesc tuturor pt sfaturi acuma un sfat de la mine : niciodata nu cumpara un autovehicul fara fisa fiscala in prealabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 (editat) am rezolvat si eu , multumesc tuturor pt sfaturi acuma un sfat de la mine : niciodata nu cumpara un autovehicul fara fisa fiscala in prealabil. Cunoastem , tu nu ai stiut din pacate si mai sunt multi care cred ca toata lumea e de buna credinta, din pacate nu este asa. Hartiile acopera pe vii si pamantul pe morti vorbele nu au nici o valoare ... Editat Martie 7, 2012 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rammstein Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Este undeva in Tm vreo "consignatie" moto? Adica unde, daca am echipament de vanzare, sa ma duc sa-l las la vanzare, sa nu-l mai plimb dupa mine. Cu comision, binenteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 (editat) Am gasit la magazinul Ciclop din Timisoara acest incarcator / aparat de mentenanta a bateriei la pretul de 152 lei (-10%). Rezulta un pret final de 136 lei. Aici aveti un filmulet de prezentare, in care sunt explicate functiile lui. http://www.youtube.com/watch?v=pQOHsLfcd0A Consider ca nici nu se compara cu ce gasim la Louis, Polo, etc, iar pretul este mult sub alte oferte gasite pe internet, din acest motiv postandu-l aici. Editat Aprilie 1, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Excelent. Cand mi-l imprumuti : )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Pt cine vrea sa schimbe uleiul/filtrul la masina, ieftin. Pe str Closca (spre Mehala cum mergi), treci de biserici, si la 200m pe partea stanga, langa o vulcanizare, e un domn ce schimba ulei, scrie mare pe casa SCHIMB ULEI, cu uleiul tau sau al lui (are si filtre, si preturi bune la uleiuri), manopera costa 16RON. Nu e coada, si in 15min e gata tot. Editat Aprilie 4, 2012 de arcgotic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korn_cata Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 poate stie careva o pompa hidraulica ieftina - gen pompa hidraulica pentru tractor U650. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 poate stie careva o pompa hidraulica ieftina - gen pompa hidraulica pentru tractor U650. Respect! incearca la ciclop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate