kawazaki Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Normal se schimba contactul ala nu prea ai sanse sa il resuscitezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Pt chei am gasit asta. Se repara di tati. Acuma astept. Dar cred ca o sa fie ok. http://chei-auto-timisoara.blogspot.ro/p/contact_27.html?m=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Poate să-mi zică cineva dacă se poate ieși din țară (în Serbia) cu un motor care are toate actele în regulă dar nu a fost trecut încă pe numele noului proprietar la poliție ? Mulțumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Merge! Sa aibe asigurare valabila pe sarbia, atata tot. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Salutare, stiti cine se mai ocupa cu dezmembrari de moto prin TImisoara? Ma intereseaza piese de Suzuki SV650 Gen 1 (99-02). Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 vezi pe facebook... cauta dezmembrari moto timisoara... daca nu ma insel Cancel Catalin sau ceva de genu e userul care are piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Multumesc, am intrebat, nu are ce caut eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Q? Caut ceva pt curatat janta auto moto de mizeria produsa de praful de la placutele de frana. Cea mai cunoscita si testata solutie este Sonax Extreme wheel cleaner. Pe la mag auto din Timi n am avut succes. Stie cineva unde in Timi pot gasi minunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Octombrie 21, 2016 Share Postat Octombrie 21, 2016 Exista pe vremuri în Timișoara un meseriaș care repara dispersorul crăpat de la faruri, undeva prin Fratelia, am fost cu ceva ani în urmă la el și a reparat un far de Ford impecabil. Din păcate nu îmi mai amintesc adresa și nici nu știu dacă atelierul respectiv mai există. Aș fi recunoscător celui ce îmi poate da orice informație despre ateliere care repară dispersoare de faruri în Timișoara sau în apropiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Se poate face asigurarea pe o luna,2 si 3! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Deci nu au protestat TIR-iștii degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Exista pe vremuri în Timișoara un meseriaș care repara dispersorul crăpat de la faruri, undeva prin Fratelia, am fost cu ceva ani în urmă la el și a reparat un far de Ford impecabil. Din păcate nu îmi mai amintesc adresa și nici nu știu dacă atelierul respectiv mai există. Aș fi recunoscător celui ce îmi poate da orice informație despre ateliere care repară dispersoare de faruri în Timișoara sau în apropiere. Salut. Sta pe str victor Hugo, pe unde trece tramvaiul 7. De la intersectia cu Emile Zola spre C-Sagului, pe stanga, partea cu tramvaiul, dar nu mai stiu nr. Cred ca a patra casa de la boutiqul " Oskar", care este exact la intersectia de strazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Salut. Sta pe str victor Hugo, pe unde trece tramvaiul 7. De la intersectia cu Emile Zola spre C-Sagului, pe stanga, partea cu tramvaiul, dar nu mai stiu nr. Cred ca a patra casa de la boutiqul " Oskar", care este exact la intersectia de strazi. Mulțumesc frumos ! Rămân dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Daca vreti sa acordati atentie jantelor auto dar si moto, inclusiv cele spitate va recomand cu toata caldura Sonax full effect wheel cleaner. Nu mai popositi pe la alte firme ca nu merita, pe cuvant. Am facut si un video pe youtube dar sunt caruta. 35 ron meritati din plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Am vazut clipul de promovare și pare ok : Din ce magazin din Timișoara l-ai cumpărat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 local nu am gasit. cateva magazine au stiut despre ce vorbesc dar au zis ca nu se mai gaseste, ca nu au distribuitori. Am gasit pe www, colindetailing.ro a fost cel mai serios. se gaseste la sticla, la mostra (din varsat), la 2L si 5L. recomand cumparat in gasca de prieteni cantitate mai mare pt ca iese mai ieftin. aici e si video-ul facut de mine. e mai lungut , dar puteti vedea mizeria intarita care nu se curata la unghie si la sfarsit se duce cu carpa usor. spitele au fost anterior curatate cu vreo taspe produse, cel mai eficient fiind Motul, dar praful ala intarit s-a dus doar cu Sonax. Impart acestea ca sa nu mai cheltuiti pe produse similare cu efecte net inferioare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 (editat) Astazi este etapa de motocross la Ianova, a fost si ieri, pacat ca nu sunt promovate mai bine aceste evenimente. » Post actualizat in 06 Nov 2016 07:15 Astazi este etapa de motocross la Ianova, a fost si ieri, pacat ca nu sunt promovate mai bine aceste evenimente. » Post actualizat in 06 Nov 2016 07:17 Vremea se anunta numa faina... Editat Noiembrie 6, 2016 de tm95for Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Iarasi eu. Aveti idee pe unde as gasi bec T6.5 pt bord. E cel mic. Becul mare e T10. Din ce am inteles, au mai intrebat bikeri pe la Ciclop asa ca poate ma scuteac de o comanda online Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) http://www.electronika.ro/primapagina/ incearca aici ,de cate ai nevoie? posibil sa mai am eu pe acasa Editat Noiembrie 12, 2016 de ghostrider18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predrag80 Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) Salut, Ma poate ajuta cineva cu o bujie colortune pentru o zi? Sau ceva asemanator? Multumesc anticipat! Editat Noiembrie 12, 2016 de predrag80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 14, 2016 Share Postat Noiembrie 14, 2016 Am gasit becuri iluminat bord auto moto cu precadere japoneze la mag.Rubin. mc Ghost pt pont. Becurile folosite sunt tip T10, T6.5 si T5. Pt. amatori se pot pune si becuri led dar acestea se gasesc doar pe comanda online. Just FYI » Post actualizat in 15 Nov 2016 05:30 Q? Avem in Banat un mester fierar ce poate face asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predrag80 Postat Noiembrie 15, 2016 Share Postat Noiembrie 15, 2016 Cred ca-ti trebuie strungar/frezor. Am eu cel putin unul. Daca vrei, iti dau contact pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Noiembrie 16, 2016 Share Postat Noiembrie 16, 2016 La ce foloseste chestia aia? Sunt intrigat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 16, 2016 Share Postat Noiembrie 16, 2016 Siguranta pentru pinion si eliminare joc lateral pinion. Sa nu ajungi asa, si daca ai ajuns asa sa o mai duci nitel pana la sudura si engine rbuild Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Iti pot face eu siguranta aceea pt pinion. Metal sau aluminiu? ma gasesti la 0740 199 234 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate