tazzz Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Salut. Iti recomand pe Iuga Dinu, la Blitz. Multumesc! Daca nu mai primesc alte opinii il voi indruma spre el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Stiti vre-o persoana care ridica pamant cu moloz la un pret decent? posibil sa aiba si un bobcat? ca adun eu tot intr-o grmada mare si el sa vina sa ia tot. La retim se preia strict moloz. Iar asta nici cu sita nu mai merge ca e plin de beton si tigle sfaramate. E mai usor sa scot tot si sa pun alt pamant in loc. Vorbim de o suprafata cam de 18m2 si as scoate o adancime de min 20-30 cm. a fost un user : Sury parca...da vad ca e incativ de prin 2015 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 pe vremuri era un baiat ce facea furtune frana cu insertie metalica la comanda. de aici de la noi din Timi. imi puteti da datele lui de contact sa aflu daca se mai ocupa si ma ajuta si pe mine cu ceva. Mc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Da, e userul mac: /index.php?/user/6062-mac/ Sta undeva pe langa turnul de apa de la gara Timisoara EST. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 (editat) Da, e userul mac: /index.php?/user/6062-mac/ Sta undeva pe langa turnul de apa de la gara Timisoara EST. 0735886208 Putin semnificativ - s-a mutat omul in zona Urzeni in zona de case dar e usor de ajuns. Stima, paul Editat Septembrie 23, 2016 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Salutare! O balta cu stiuca/biban/salau si barci de inchiriat, stiti in zona? Sau Ungaria, Serbia, cat de cat aproape (2-300km)? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 (editat) Salut, gasesc in Timisoara sa cumpar garnituri pentru pentru etansare galerii evacuare? Imi trebuie modelul din poza, sau ceva asemanator. Multumesc. Editat Septembrie 29, 2016 de KENAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Nu gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 (editat) Gasesti doar pe comanda de la alt model , gen Cross eu la 450 am avut , schimbam 1 pe an . te uiti si la alte modele au alte dimensiuni .. http://www.romimoto-piese.ro/ro2/category/10800000000/vehicle/yamaha-yz-426:42020/article/93625/ Editat Septembrie 29, 2016 de Aragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Pe net am gasit, voi face comanda, eram doar curios daca se gasesc in TM. Multumesc pentru raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 Unde gasesc un lacatus bun sa imi rezolve yala/contactul de la motocicleta. Functioneaza doar intr o anumita pozitie si trebuie sa il gadil de ma termina psihic. De asemena blocatorul de ghidon nu functioneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Normal se schimba contactul ala nu prea ai sanse sa il resuscitezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Pt chei am gasit asta. Se repara di tati. Acuma astept. Dar cred ca o sa fie ok. http://chei-auto-timisoara.blogspot.ro/p/contact_27.html?m=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Poate să-mi zică cineva dacă se poate ieși din țară (în Serbia) cu un motor care are toate actele în regulă dar nu a fost trecut încă pe numele noului proprietar la poliție ? Mulțumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Merge! Sa aibe asigurare valabila pe sarbia, atata tot. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Salutare, stiti cine se mai ocupa cu dezmembrari de moto prin TImisoara? Ma intereseaza piese de Suzuki SV650 Gen 1 (99-02). Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 vezi pe facebook... cauta dezmembrari moto timisoara... daca nu ma insel Cancel Catalin sau ceva de genu e userul care are piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Multumesc, am intrebat, nu are ce caut eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Q? Caut ceva pt curatat janta auto moto de mizeria produsa de praful de la placutele de frana. Cea mai cunoscita si testata solutie este Sonax Extreme wheel cleaner. Pe la mag auto din Timi n am avut succes. Stie cineva unde in Timi pot gasi minunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Octombrie 21, 2016 Share Postat Octombrie 21, 2016 Exista pe vremuri în Timișoara un meseriaș care repara dispersorul crăpat de la faruri, undeva prin Fratelia, am fost cu ceva ani în urmă la el și a reparat un far de Ford impecabil. Din păcate nu îmi mai amintesc adresa și nici nu știu dacă atelierul respectiv mai există. Aș fi recunoscător celui ce îmi poate da orice informație despre ateliere care repară dispersoare de faruri în Timișoara sau în apropiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Se poate face asigurarea pe o luna,2 si 3! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Deci nu au protestat TIR-iștii degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Exista pe vremuri în Timișoara un meseriaș care repara dispersorul crăpat de la faruri, undeva prin Fratelia, am fost cu ceva ani în urmă la el și a reparat un far de Ford impecabil. Din păcate nu îmi mai amintesc adresa și nici nu știu dacă atelierul respectiv mai există. Aș fi recunoscător celui ce îmi poate da orice informație despre ateliere care repară dispersoare de faruri în Timișoara sau în apropiere. Salut. Sta pe str victor Hugo, pe unde trece tramvaiul 7. De la intersectia cu Emile Zola spre C-Sagului, pe stanga, partea cu tramvaiul, dar nu mai stiu nr. Cred ca a patra casa de la boutiqul " Oskar", care este exact la intersectia de strazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Salut. Sta pe str victor Hugo, pe unde trece tramvaiul 7. De la intersectia cu Emile Zola spre C-Sagului, pe stanga, partea cu tramvaiul, dar nu mai stiu nr. Cred ca a patra casa de la boutiqul " Oskar", care este exact la intersectia de strazi. Mulțumesc frumos ! Rămân dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Daca vreti sa acordati atentie jantelor auto dar si moto, inclusiv cele spitate va recomand cu toata caldura Sonax full effect wheel cleaner. Nu mai popositi pe la alte firme ca nu merita, pe cuvant. Am facut si un video pe youtube dar sunt caruta. 35 ron meritati din plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate