BMWs1000RR Postat Februarie 10, 2017 Share Postat Februarie 10, 2017 Vrei aerograf sau vopsit clasic? E cam diferenta intre una si alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rammstein Postat Februarie 10, 2017 Share Postat Februarie 10, 2017 Vrei aerograf sau vopsit clasic? E cam diferenta intre una si alta. Pai acu casca e alba cu doua dungi albastre, vreau sa fie verde cu dungi albe. Nu cred ca e nevoie de aerograf, nu stiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Unde / la cine pot polisha ceva piese de aluminiu in Timisoara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apolon eos Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Salut, ma poate ajuta un coleg cu un preview - posesor de Bmw seria 1 ?Vreau sa-mi fac o idee despre interiorul masinii, dimensiuni portbagaj...Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 (editat) Pentru curiosi si nu numai. Se cunoaste demult modificarea insa am vrut sa fac si un video. Atat vreme cat exista un cadru solid, doar imaginatia este limita la acest tip de modificare. Editat Martie 3, 2017 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 Cine aduce piese OEM Suzuki in Timisoara, stiti cumva? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 La Paul Moto ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Ma gandesc ca aduce si el, dar e magazinul diametral opus de unde stau in TM.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 incearca la Ciclop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Ma imprumuta cineva zilele astea cu un manometru de masurat compresia la un motor? Bujia e de 18. Multzam!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Imi poate recomanda cineva un atelier care prelucreaza tabla de inox (debitare, indoire, sudura - nu chestii complexe)? Am desenat o schita dwg... Vreau sa imi fac o hota pentru gratar, ca tot incepe sezonul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 http://www.luxlineinox.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Danke! Am trimis un email cu schita, astept sa vad ce zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Cine imi lasa si mie nr de tel a lui Cristi de la ITP Guban.. Multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAnicai Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 Care stiti un vopsitor ok la care as putea vopsii jantele motocicletei? Nu vreau in mod neparat o tehnica anume de vopsit, ma intereseaza doar ca rezultatul final sa fie ok(nu vreau lac curs) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 Fa-le electrostatic. Costa putin mai mult insa rezultatul este asa cum trebuie si raman ca noi muuuulti ani. Daca vrei, stiu pe cineva care face, dar cam are jante multe la vopsit perioada asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Eu la el am vopsit jantele, si nu numai: https://www.facebook.com/GizPowderCoating/?hc_ref=SEARCH&fref=nf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Giz e cel mai tare pe electrostatice, recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Giz e cel mai tare pe electrostatice, recomand. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 +2!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAnicai Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Am rezolvat. Va multumesc! » Post actualizat in 31 Mar 2017 05:31Inca o rugaminte: Gasesc la cineva un surub de genul? Pentru maneta de ambreiaj de la un Hornet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Filip Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Stie cineva cand opresc caldura cei de la Colterm? Sau daca exista vreun mod de a o opri, fiindca caloriferele desi le-am inchis, tot sunt calde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Daca le inchizi ar trebui sa se raceasca in cateva minute. Poate ai robinetul defect si nu le-ai inchis de tot. Daca desfaci un calorifer ce a primit caldura de la oras mai multi nai, o sa constati ca are depuneri serioase in el. e posibil ca robinetul sa fie si el afectat si sa nu inchida complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Se poate opri de la subsol. Unde e ceasul lor trebuie sa fie si robinetii. Sa opresti si turul si returul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Stiti ceva magazin moto in TM, unde sa fie pantaloni (moto) din material textil de vanzare? Daca ajuta informatia: pantaloni dama, 1.5-1.6 m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate