suzukilifeanddanger Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 o fata de la smaeb ...amintiri de-o vara 10+ pt motocicleta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 o fata de la smaeb ...amintiri de-o vara vrei sa ne imbolnavesti? 10+ pt motocicleta ! mda... pt motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Adi sa inteleg ca iti e dor de vechea dragoste????Gsx-r ce credeai??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) Adi sa inteleg ca iti e dor de vechea dragoste????Gsx-r ce credeai??? da Editat Ianuarie 15, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMIKAWASAKININJA Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 salut asta e jukaria mea gsxr 1000 k7 tunat cu filtru bmc,tobe yosimura carbon, trc smart timer retarder pt a depasi 299 sia avea oarta de injectie mai buna adica cea din treapta a 5,si altele http://hulubeiemanuel1.hi5.com OK ASTA E POZA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 salut asta e jukaria mea gsxr 1000 k7 tunat cu filtru bmc,tobe yosimura carbon, trc smart timer retarder pt a depasi 299 sia avea oarta de injectie mai buna adica cea din treapta a 5,si altele http://hulubeiemanuel1.hi5.com OK ASTA E POZA foarte buna jucaria ... dar cu franele cum stai ? am probat o jucarie ca a ta ... dar tokiko ....nu sunt pt aceasta moto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMIKAWASAKININJA Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 INAINTE AM AVUT UN R1 DIN 2001 SI APOI UN KAWASAKI NINJA DE 1200 R SI POT SA SPUN CA SUNT CHIAR SUPER IN COMPARATIE DE CELELALTE 2 MOTOARE!BINE ATIT TIMP CIT STII SA LE FOLOSESTI KAWASAKI ZX 1200R 2004 VROIAM SA ZIC NU ALA DIN 2000 ACUM IMI CROMEZ JANTELE,CAUCIUCURI NOI PIRELLI SI UN PAWER COMANDER5 PT CA SE POTRIVESTE SI LA K7-8 PT CA EL E DESTINAT PT K9 DAR K7-8 AU TOT 8 INJECTOARE SI ACEIASI MUFE! CUM TERMIN TOTUL AM SA PUN CEVA POZE PE FORUM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Da si eu ii pun PAWER COMANDER 162045 pt ca AM 254 de injectoare man........nu m-am putu abtzine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Da si eu ii pun PAWER COMANDER 162045 pt ca AM 254 de injectoare man........nu m-am putu abtzine!! Doar 254? Slab... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) eu am motor BiTurbo Si cu Nos...deci mai ai pana ma ajungi...pacat ca am franele tokiko si nu o sa ma pot opri...eventual o sa mor da eu nu o lasam sa puna picioarele pe rezervor sau pe ghidon (incaltata) Editat Ianuarie 21, 2009 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutu Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Apropo ca veni vorba de nos si toate....cum poti mari puetrea motorului pe langa filtru de aer si o toba???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Apropo ca veni vorba de nos si toate....cum poti mari puetrea motorului pe langa filtru de aer si o toba???? dai jos gagica din spate eu am motor BiTurbo Si cu Nos...deci mai ai pana ma ajungi...pacat ca am franele tokiko si nu o sa ma pot opri...eventual o sa mor eu nu o lasam sa puna picioarele pe rezervor sau pe ghidon (incaltata) daca era un pic mai slabuta, ma incumetam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Cu slapi+okelari de soare.......dai jos tot ce e in plus si uite......+putere -greutate. Daca chiar vrei asa ceva mergi la cineva care se pricepe si pui PAWER COMANDER215487541 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMIKAWASAKININJA Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 de am vorbit ceva am facut-o din cunostinta de cauza sunt mecanic la un tuning center aici in ATENA SI DE II PUN SI TURBO AM UNDE SA II DAU AICI PE AEROPORTURI INCHIRIATE S-AU AUTOBENZI BETON UNDE SI 400 DE KM DE PRINDE AI UNDE S-AI DAI !DA ACASA! ASTA E UN VIDEO DEMO CU MINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) Apropo ca veni vorba de nos si toate....cum poti mari puetrea motorului pe langa filtru de aer si o toba???? important e sa ai puls drept priceput , nu e atat de importanta puterea nu prea ai cum sa ii maresti puterea foarte mult ..si nu prea foloseste vrei sa simti diferenta cand bagi mana in gaz? e suficient sa scurtezi raportul la transmisia finala .. apoi tine'te bine apropo de grecia: am vazut niste filmulete cu niste motoristi kamikaze pe la voi pe strazi ..ceva incredibil Editat Ianuarie 21, 2009 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMIKAWASAKININJA Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 ADEVARAT SI ASTA !DAR DE VREI SA FIE CA LA CARTE TREBUIE TUNAT IN TOATE PRIVINTELE! DA E DEMENTA AICI! LA VARA IN IUNIE E ADUNAREA GENERALA DE MOTOCICLISTI PE INSULA THASO ACOLO E NEBUNIE MARE! IN JUR DE 10000 DE MOTOCICLISTI VIN DIN TOATA GRECIA SI IMAGINEAZA-TI NEBUNIE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Si marmota invelea frumos ciocolata....nu de alta dar pe video esti chiar tu(te-am recunoscut) si chiar ai bagat 300 la ora pe aeroporturile inchiriate de....ioiiiiio e prea dimineazta pt asa ceva. Felicitari ca esti acolo dar eu ma descurc si acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 na ca is suparat pe voi ) nu mint nici chiar asa ..na bine doar invidios ultimul vis suzuki gsxr 600/750 2006 si daca nu fac bani pana atunci duc masina la amanet ) abia astept sa ma bag si eu mai tare inseama pe topicu asta mult succes fara incidente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Ce se mai strica si topic-ul asta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Mama! ce viteza a bagat nenea Am si eu o intrebare, cati ani ai? Ce se mai strica si topic-ul asta !!! ee, mai e un pic, intram in sezon si nu vom mai avea timp de forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Mama! ce viteza a bagat nenea Am si eu o intrebare, cati ani ai? ee, mai e un pic, intram in sezon si nu vom mai avea timp de forum Cea mai corecta afirmatie pe ziua de azi......aia astept sa ma pun pe roti si sa merg cu 400:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMIKAWASAKININJA Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 28 DE ANI SI AM PERMIS DIN 1998 ,MOTOARE CONDUC DE 14 ANI SI CA SA VEZI AM UN SINGUR ACCIDENT IN TOTI ACESTI ANI SI ALA MINOR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 28 DE ANI SI AM PERMIS DIN 1998 ,MOTOARE CONDUC DE 14 ANI SI CA SA VEZI AM UN SINGUR ACCIDENT IN TOTI ACESTI ANI SI ALA MINOR! un singur accident <inteleg prin asta si cazatura>in 14 ani e inposibil<doar daca ai in total 10000km adunati><suntem multi care am luat permisu ca si tine la 18 ani si stim cum e cu teribilismul varstei> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) 28 DE ANI SI AM PERMIS DIN 1998 ,MOTOARE CONDUC DE 14 ANI SI CA SA VEZI AM UN SINGUR ACCIDENT IN TOTI ACESTI ANI SI ALA MINOR! Multi inainte si fara incidente iti doresc. Probabil ai simtit urma de ironie din postul meu anterior. Nu am cum sa nu fiu ironic ... Editat Ianuarie 22, 2009 de gabibuton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Eu unu sunt sceptic ... dar nu stiam ca se zice pAwercommander ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate