felipe Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 sal cine are idee unde gasesc piese second pt 600 r k 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 mersi mult psy...asta era cel mai bun raspuns ..care puteam sa il primesc inaltimea la motocicleta se poate seta cat de cat din furci si mono ...si precizez ca nu trebuie sa stai cu toata talpa pe asfalt am cu 4 cm in plus fata de tine si inca nu am intalnit motor la care sa nu ating cu picioarele pe jos am amic de 160 care calareste si k5 fara pb, si fireblade ...deci ma gandesc ca tu la 172 (cea mai comuna ca si inaltime) nu vei avea cea mai mica problema, iar daca o ai cumva..micsorezi putin lungimea amortizatorului salut si bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata MCMLXXXVII Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Salutari frati motociclisti! Am fost azi la Generali cu gand sa imi fac RCA-ul la motocicleta mea noua si frumoasa . (speram sa fac si CASCO ). Intru linistit si imi expun intentiile. Domnisoara de acolo ma invita sa iau loc, apoi imi spune pretul (atentie: valabil pentru orice motocicleta, indiferent de cc, an de fabricatie etc.): 720 RON/an!!!!!! Evident socat, i-am spus ca nu mai vreau sa fac. P.S.: CASCO nici nu fac astia de la Generali, dar oricum daca faceau cred ca era cam la fel de scump ca pentru un jumbo-jet. Asa ca, va rog frumos, recomandati-mi si mie un asigurator unde sa pot face un RCA ieftin si bun , poate si CASCO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kima Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 vezi ca la Tiriac m-i sau parut cei mai corecti si destul de avantajos. La asigurarea casco, te informeaza din prima suma max pe care o poti primi in caz de dauna totala (cam max 160 mil) si te ajunge undeva la 9 mil pe an. La fel vezi ca casco are si o suma minima, in general de 8-9 mil, adica daca o dai pe jos si spargi o oglinda si o semnalizare (teoretic vb) si reparatia costa 6 mil, o faci pe banii tai. Oricum eu am tot planificat sa ma duc sa imi rezolv si casco, da pana la urma am lasat-o moarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata MCMLXXXVII Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 merci. ma duc maine sa ma informez, si sa si fac asigurarile, daca e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 (editat) am si eu nevie de un service bun in bucuresti (adresa sau nr de tel ar fi util) am un gsxr750 din 98 si imi trepideaza motorul intre 4000-8000 ture Si al meu la fel,dar asta , dupa ce m-a mancat undeva si i-am dat 3-4 gauri toba de serie. Sa fie oare de le ele? <small>--- Mesaj completat în 11 Sep 2007 09:31 -------------</small><br/> inaltimea la motocicleta se poate seta cat de cat din furci si mono ...si precizez ca nu trebuie sa stai cu toata talpa pe asfalt am cu 4 cm in plus fata de tine si inca nu am intalnit motor la care sa nu ating cu picioarele pe jos am amic de 160 care calareste si k5 fara pb, si fireblade ...deci ma gandesc ca tu la 172 (cea mai comuna ca si inaltime) nu vei avea cea mai mica problema, iar daca o ai cumva..micsorezi putin lungimea amortizatorului salut si bafta Te rog sa-mi spui si mie cum ridic putin GSX 600 r din '99 de spate? Editat Septembrie 11, 2007 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 daca imi pui o poza cu amortizatorul tau iti spun exact ma intereseaza partea superioara si inferioara (langa prinderi) acolo ar trebui sa ai 2 piulite una langa alta. invartind una dintre ele setezi lungimea la amortizator. daca pui pozele e usor de inteles unde tre sa umbli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 vezi ca la Tiriac m-i sau parut cei mai corecti si destul de avantajos. La asigurarea casco, te informeaza din prima suma max pe care o poti primi in caz de dauna totala (cam max 160 mil) si te ajunge undeva la 9 mil pe an. La fel vezi ca casco are si o suma minima, in general de 8-9 mil, adica daca o dai pe jos si spargi o oglinda si o semnalizare (teoretic vb) si reparatia costa 6 mil, o faci pe banii tai. Oricum eu am tot planificat sa ma duc sa imi rezolv si casco, da pana la urma am lasat-o moarta. Eu am avut 3 oferte de casca (evident am luat-o pe aia mai ieftina) prima era la Asiban 1.700 euro, a doua era 1300 la omniasig,si eu am luat la Tiriac cu 1000 de euro pe an.Pentru dauna totala asigura 20 la suta din valoare suzei. Doar cu acesti 3 asiguratori lucra banca unde am facut eu leasing. Ps: motoreta e noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kima Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Eu am avut 3 oferte de casca (evident am luat-o pe aia mai ieftina) prima era la Asiban 1.700 euro, a doua era 1300 la omniasig,si eu am luat la Tiriac cu 1000 de euro pe an.Pentru dauna totala asigura 20 la suta din valoare suzei. Doar cu acesti 3 asiguratori lucra banca unde am facut eu leasing. Ps: motoreta e noua. Felicitari pentru noua achizitie. Cum te impaci cu ea? Eu cand am trecut pe gixer, dupa vre-o 500 de km deja eram ca doua boabe intr-o pastaie. M-am acomodat foarte usor, chiar si cu iesitu in afara mobrei pe curbe m-am acomodat imediat, fiind mult mai confortabil si mai usor ca la fostu naked. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Imi vine saptamana viitoare.Abia astept sa vina.Nu numai eu o astept,ci si niste tobe frumoase: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 cat spuneai ca te despagubesc in caz de dauna totala? 20% sau 80% ..imi este putin neclar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Din pacate 20% din totalul motoretei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DenVer Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Da e din germania.Se poate cum spui tu da cum se scot limitatoarele astea? Hm..... exista posibilitatea sa fie si in cutia de viteze pe pinioane limitoatoarele ..... :P stiu si eu putzina mecanika am scos da mai mult la 125 ...... 2 t mai poate fii in carburator sau chear in filtru de aer :P dute la un service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Cobra pune si tu niste poze cu bestia sa o admiram si noi... cum de ti-ai luat de 1000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzuki Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Din pacate 20% din totalul motoretei. ce zici ??????????? esti nebun maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.alooooooooooo trezeste te .cine ma iti da 20% ??pai cum ma 20 % ,adica motorul e 10 000 il fura hotii si asigurarea iti da 2000 . asa ti l asigur eu fratica ,iti dau eu 30 % din motor ,si ti l halesc tot eu.sefu citeste bine contractul ala si ai sa vezi ca in caz de furt su dauna totala ai sa primesti 80 % iar restul de 20% il pui tu . bafta si asfalt uscat. ps sper ca ai facut misto de baieti si nu ai vb serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Septembrie 14, 2007 Autor Share Postat Septembrie 14, 2007 Hm..... exista posibilitatea sa fie si in cutia de viteze pe pinioane limitoatoarele ..... :P stiu si eu putzina mecanika am scos da mai mult la 125 ...... 2 t mai poate fii in carburator sau chear in filtru de aer :P dute la un service De cand am postat intrebarea aceea am schimbat unele chestii.... ...in primul rand motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Ma bag si eu in 'club' am achizitionat un gsx600F din 96.daca ma poate ajuta si pe mine careva cu o carte tehnica pt ea?asa ca sa ma documentez si eu...:Pam bagat si o poza cu ea...o am de 2 zile.Luni termin cu actele si o scot la plimbare...regret ca e cam tarziu si se cam raceste vremea,dar nu ma dau batut.Tot ma dau cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 vreau sa-mi iau si eu un gsxr de 1000...da tare greu cu banii astia....multe rate oricum sunt multumit de asta de 600 din 98 dar........... --- Mesaj completat în 14 Sep 2007 21:13 -------------sa mai fac o rata --- Mesaj completat în 14 Sep 2007 21:31 -------------apropo care stie un site unde gasesc motoare suzuki noi?cu preturi etc.....poate bag iar o rata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Din cate am vazut eu nu exista nici un topic pentru noi(daca exista rog admini sa stearga topicu) asa ca am facut eu unul .Sper sa ne adunam cati mai multi si sa povestim fiecare despre motorul lui, sa aflam pareri,sa ne povestim problemele si poate impreuna reusim sa le dam de cap Cum eu am deschis topicu tot eu tre sa pun si primele poze Suzuki GSX-R 600 98(carburator), undeva la 16xxxKm in talon are 98 de cai da eu toate care le-am mai vazut au 110,nu stiu care ii treba, poate ma ajuta cineva Salut! De 2 saptamani sunt si eu posesorul unui Suzuki GSX R600 din '97. Acum 2 zile am fost la RAR sa-i fac cartea de identitate. In carte sunt trecuti 72 Kw (cam 96 sau 98 de cai) iar in brieful(cartea de identitate nemtzeasca; am luat-o din Germania) ei original din Germania sunt trecuti 78 de Kw (adica aproape 110 cai). Nu stiu de ce au trecut asa...da' nici nu prea ma intereseaza fiindca eu cred ce au scris nemtzii nu ai nostrii. Si am si eu o curiozitate: cam cat iti consuma in medie? Astept raspuns si de la ceilalti posesori de astfel de modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuu Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Bogdan, nu-ti mai bate capul cu caii. In general sunt cam 109, 110, oricum sunt multi si trage bine. Peste 7000 de ture o sa simti o explozie imensa, si apoi la 9000 iar. Insa grija mare cu ea. Cu consumul, la fel, nu te stesa, o sa iti ia intre 6 si 9 %, daca citeai de la inceput topicul vedeai ce au scris altii si despre consum si despre cai. Bucura-te cat mai ai vreme de ea, ca e cam finalul sezonului, insa nu in oras ci afara. Succes si bine-ai venit in randul gixeristilor, si pune si tu o poza cu ea sa te recunoasca lumea pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Bogdan, nu-ti mai bate capul cu caii. In general sunt cam 109, 110, oricum sunt multi si trage bine. Peste 7000 de ture o sa simti o explozie imensa, si apoi la 9000 iar. Insa grija mare cu ea. Cu consumul, la fel, nu te stesa, o sa iti ia intre 6 si 9 %, daca citeai de la inceput topicul vedeai ce au scris altii si despre consum si despre cai. Bucura-te cat mai ai vreme de ea, ca e cam finalul sezonului, insa nu in oras ci afara. Succes si bine-ai venit in randul gixeristilor, si pune si tu o poza cu ea sa te recunoasca lumea pe strada. Multumesc pentru raspuns. Sunt multumit de ea...nu sunt ingrijorat de faptul ca mi-au trecut aia in carte mai putin pt ca oricum are destul si se simte. Pot spune ca e chiar prea mult pt mine dar ma descurc...Mi se pare totusi consumul putin cam mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
holyfart Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 inca unu gsx-r 600 din 2001 culorile clasice alb-albastru salutare, o sa pun si o poza cand o sa am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Are cineva idee de unde as puta sa-mi cumpar cu factura o pereche de Michelin Pilot Power 2 pentru gixxerul meu. S-au terminat bridgestone-urile cu care a venit din fabrica si abia astept sa scap de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Are cineva idee de unde as puta sa-mi cumpar cu factura o pereche de Michelin Pilot Power 2 pentru gixxerul meu. S-au terminat bridgestone-urile cu care a venit din fabrica si abia astept sa scap de ele. Vezi aici, nu stiu 100% daca da factura sau nu , insa au preturi ok fata de "importatori". /index.php?showtopic=101757 Sau aici, insa nu au stoc, aduc numai la comanda: /index.php?...2064&st=980 Cati km te-au tinut Bridg. astea din fabrica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Am 9500 de km si au ajuns la markerele de uzura. Majoritatea ar spune ca "mai merg" dar e pericol pe ploaie si oricum se simt urat datorita formei patratite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate