saian Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 lume daca nu aveti ce face de paste bagati un ochi aici aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 daca te uiti mai bine o sa vezi ca acolo scrie de fapt GPR. http://www.gprstabilizer.com/prod_v4_sport http://www.adrenalin-racing.ro/index.php?c...eec9ca92c66e14a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 De ce ma intrebi,pare o gluma?Am vazut si eu la altii in curte...vreau si eu. man ! nu vreau sa fac tam-tam pe subiectul acesta .... insa nu am vazut NICI UN TEST (cu super sportive) cu acele gume colorate frumos ( ca la montain-bike ) , tu chiar ti-ai monta asa ceva pe mobra ? Mult Succes ! gume colorate frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Dragi colegi,unde gasesc si eu cauciucuri de alta culoare decat negru.Gen rosu,sau mai stiu eu ce,exemplu marca Tomahawk.Stie cineva?Sau a avut cineva? N-au nici un pic de aderenta...uita de ele...sunt doar pentru showroom... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxey Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 daca te uiti mai bine o sa vezi ca acolo scrie de fapt GPR. http://www.gprstabilizer.com/prod_v4_sport http://www.adrenalin-racing.ro/index.php?c...eec9ca92c66e14a ....MDA... MS MULT... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 N-au nici un pic de aderenta...uita de ele...sunt doar pentru showroom... Ma mai gandesc ca aia au si asfalt f bun grunturos,si se mai echilibreaza,la noi nici asfalt nici cauciucuri,mai greu...Pacat ca-mi placeau mult,sunt deosebite estetic,dar si sa-mi rup rozeta cu ele,nu e treaba.Oricum vazusem parca si la salonu nostru de anul trecut pe un gsxr de o mie 2008.Multumesc de sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 gata azi am avut prima iesire pe anul acesta cu motorul si a fost superb. dupa aproape 3 luni ma simteam ca atunci cand am mers prima oara pe el. va urez la toti un sezon cu cati mai multi km si fara incidente si poate pana la urma ne intalnim si pe undeva sa ne cunoastem si ''face-to-face'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 stiu ca a mai fost o discutie despre crash-pads am vazut ca pe louis au aparut LSL pt # GSX-R 600 V, # GSX-R 750 ´00-, # GSX-R 750V, # GSX 1300 R Hayabusa, la pretul de 50 Euro - si undeva mai jos am vazut si "soroabele" inca 26 euro intrebarea este - se potrivesc fara sa fiu nevoit sa tai din carena? Mesaj completat si mai este varianta de Puig (cod louis: 10021865)la 85 de euro (suruburi incluse) ce recomandati intre cele doua variante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Mergi pe Puig ! Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 AM SI EU O INTREBARE.... CUM IMI POT PROCURA SI EU UN AMORTIZOR DE GHIDON.... MARCA GVR.... VA SPUNE CEVA ACEASTA FIRMA ..? E OK? AS VREA SA IMI MONTEZ UN AMORTIZOR...CARE AR FI CEL MAI BUN... CALITATE-PRET??? MS.... iti pot aduce eu la 1800 ron GPR v4 ultima aparitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Aripioara spate ptr a numai stropi amortizorul spate,de unde procur?As prefera puig...Am vazut ca pe louis nu apare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 seara buna, dragilor, M-am hotarat sa imi schimb placutele de frana, si am luat Armstrong gg road, din cate am citit asa printre picaturi, ar fi nishte placute moi, am mai citit cum ca EBC Extreme Pro ar fi the best... voi ce aveti pe motor???? sa le dau inapoi pe cele armstrong si sa iau ebc??? a incercat cineva Armstrong, daca da .. cum sunt ??? dar cele EBC Extreme Pro ???? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 salut.... nu am suzuki gsxr ..,,, intentionez in viitorul apropiat... din ce am citit pe aici.multi cer manuale ... ete. am eu unul.este pentru modelu 2001-2002... desi nu am moto.... am vreo 1300 de poze cu modelu respectiv... )) deocamdata sunt la 125 comunista... mai capat cva experienta si dupa aia poate ma bag si eu in vorba cu intrebari .... bft... Imi poate spune cineva plusurile si minusurile unui gsxr 600?? 2001-2002 ??? k'am tot ce e important legat de el.... ms anticipat.. P.S.... ador suzuki 2001-2003 gsxr... 600,750,1000..... insa cred k cel mai potrivit pentru mine cel de 600. Mesaj completat nu merge sa uploadez manualul... o sa pun cateva poze din el... cine e interesat. il trimit pe mess... sau il gaseste pe google dak caute bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Ene Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 seara buna, dragilor, M-am hotarat sa imi schimb placutele de frana, si am luat Armstrong gg road, din cate am citit asa printre picaturi, ar fi nishte placute moi, am mai citit cum ca EBC Extreme Pro ar fi the best... voi ce aveti pe motor???? sa le dau inapoi pe cele armstrong si sa iau ebc??? a incercat cineva Armstrong, daca da .. cum sunt ??? dar cele EBC Extreme Pro ???? Multumesc! incearca SBS,sint scumpute dar merita Mesaj completat salut.... nu am suzuki gsxr ..,,, intentionez in viitorul apropiat... din ce am citit pe aici.multi cer manuale ... ete. am eu unul.este pentru modelu 2001-2002... desi nu am moto.... am vreo 1300 de poze cu modelu respectiv... )) deocamdata sunt la 125 comunista... mai capat cva experienta si dupa aia poate ma bag si eu in vorba cu intrebari .... bft... Imi poate spune cineva plusurile si minusurile unui gsxr 600?? 2001-2002 ??? k'am tot ce e important legat de el.... ms anticipat.. P.S.... ador suzuki 2001-2003 gsxr... 600,750,1000..... insa cred k cel mai potrivit pentru mine cel de 600. Mesaj completat nu merge sa uploadez manualul... o sa pun cateva poze din el... cine e interesat. il trimit pe mess... sau il gaseste pe google dak caute bine... esti din buzau?? ca dupa nr de la motoreta asa pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Sa vorbit destul despre k1-3 chiar si aici pe forum...sunt bune ,frumoase ,fiabile, avansate technologic fata de concurenta pt anii 2000 (injectie ,putere ,ciclistica,chiar si design-parere subiectiva).... Ce nu mi-a placut ca fost detinator de astfel de model:franele.Se pot rezolva usor cu niste furtunase si placute de calitate. Eu am folosit motorul si la mers la serviciu -absolut nerecomandabil pt oras.... In rest numai de bine daca gasiti un astfel de model ingrijit-go for it ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 da mos ene... din jud buzau sunt... in apropiere de Rm Sarat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Ene Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 da mos ene... din jud buzau sunt... in apropiere de Rm Sarat.. bravo man.. Sa ai grija de mz-ul ala,ca pe vremea asta e o piesa foarte rara.dac te intereseaza un 750 call my. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 hehe...am facut un update la motor ,conversie facuta de la srad de 750 la k1 de 1000,urmeaza cateva schimbari pt el si pe urma vreme buna sa fie sa ii pun rotile in miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 hehe...am facut un update la motor ,conversie facuta de la srad de 750 la k1 de 1000,urmeaza cateva schimbari pt el si pe urma vreme buna sa fie sa ii pun rotile in miscare Sper ca ai facut o tona de poze si ai timp sa povestesti mai in detaliu pentru ca o sa fie f interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 aaa nu...am schimbat motocicleta cu totul...aveam in plan intr-un timp sa pun alt motor pe cadru de la srad doar ca nu am gasit un motor complet si la bani buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 ) cel mai simplu...fara batai de cap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okuden Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Salut, Vreau sa dau la schimb un capac monopost nou rosu di un set de crash-pad-uri lungi rizoma de GSXR 600 K7 cu un set de incalzitoare pentru cauciucuri noi sau second hand in stare buna. Sau poate cunoasteti pe cineva care este dispus sa faca un asemenea schimb. Ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Careva? cumva? interesat? se potriveste la un gsxr 600 k6 k7 si probabil si pe k8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Careva? cumva? interesat? se potriveste la un gsxr 600 k6 k7 si probabil si pe k8 Pe k8 daca se taie catalizatorul, sau se inlocuieste prima parte a tobei...saxofoanele...cu o toba de k6-k7. how much? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Din cate am vazut eu, la k8 se poate pune in continuare la catalizator. Pret 300 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate