aladin1 Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 (editat) vopseaua ca vopseaua dar franele!?abia acum s-au desteptat!cat despre o vopsitorie profesionala nush ce sa zic...pe al meu l-a vopsit zoli si nu mi se pare ca e mai rezistent la zgarieturi..mai ales ca e negru.iti dau un pont in legatura cu vopseaua,foloseste mucc off polish shine.practic o aduci la gradu' de showroom Sa fim seriosi ca daca te duci in inima baraganului intr-o comuna deaia uitata de Dumnezeu si intrebi de Zoli trebuie sa stie cineva ceva. Capra mea arata ca de showroom te rog frumos , un priten mi-a scris pa mes.. (bai dar nu vreau sa fie cu suparare pentru rr-isti va rog frumos ca doar este sfarsit de an acusica si mai facem si noi putin haz la gura sobei ) Cica daca ar chema honda indarit toate rr-urile cu probleme ar trebui sa se mute cu reprezentanta la ROMEXPO. Hai cu 500 hai hai.. Editat Decembrie 31, 2010 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Sa fim seriosi ca daca te duci in inima baraganului intr-o comuna deaia uitata de Dumnezeu si intrebi de Zoli trebuie sa stie cineva ceva. Capra mea arata ca de showroom te rog frumos , un priten mi-a scris pa mes.. (bai dar nu vreau sa fie cu suparare pentru rr-isti va rog frumos ca doar este sfarsit de an acusica si mai facem si noi putin haz la gura sobei )Cica daca ar chema honda indarit toate rr-urile cu probleme ar trebui sa se mute cu reprezentanta la ROMEXPO. Hai cu 500 hai hai.. am sa vin cu lupa sa o cercetez hai LA MULTI ANI SI KM PE GIXXER!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 La Multi Ani gixxeristi, o mie de ani sa va tina mobrele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 la multi ani!!!!!!! Mesaj completat gata am spart 500<la mai multe> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 am observat si eu treaba cu vopseaua pe codita, am mers la predeal si am avut un rucsac fara metal care a matuit vopseaua (lacul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cargo_02 Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 ma intereseaza si pe mine un kit de lant pentru un gsx r 600 srad, 1998... ma indruma si pe mine cineva de unde si ce anume sa iau?? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 si cadoul de anu nou ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 (editat) mac te poate ajuta, aici. Da-i un telefon, ca din 20 decembrie n-a mai avut activitate pe forum. S-ar putea sa fi mers in concediu. Editat Ianuarie 2, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakmoto Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 salut. sper ca nu deranjez cu postul asta aici. cumpar janta spate srad 600 ,srad 750(doar de 5,5 inch) sau de gsxr 600/750 k1-k3. vreau o janta cu disc frana, foaie si distantieri. cine are de vanzare sa imi dea un mesaj privat cu pretul si o adresa de mess sa il contactez pentru poze. multumesc si scuze inca o data daca am deranjat cu postul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 si cadoul de anu nou .........salutare si la multi ani!vreau si eu un cadou ca asta,cum fac sa am si eu asa ceva?multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 (editat) salutare si la multi ani!vreau si eu un cadou ca asta,cum fac sa am si eu asa ceva?multam Vezi daca mai are o sora iubita lu Baluba si combinate cu ea ca de ziua t fi sigur ca se vorbesc intre ele. Eu am 5 tricouri deastea dar evit sa le port cand nu sunt pe motocicleta, debea mau convins prtenii sa pun stikerul ala cu atentie la motociclisti pe masina. Mesaj completat "mau mau bau bau " Mesaj completat trebuie inventat un subiect sa mai postam si noi, sa ne dam cu parerea una alta, o minciuna una alta.. ce pasiuni mai aveti in paralele cu moto? Editat Ianuarie 5, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 (editat) la multi ani 22ROR a vazut cineva de pe aici pe undeva subtitrarile de @ superbike school UK sez 1? @ aladin , clubul nostru saluta salalile de fitness(GYM) Editat Ianuarie 5, 2011 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 salutare si la multi ani!vreau si eu un cadou ca asta,cum fac sa am si eu asa ceva?multam personalizat 20lei a fost tot tricul negru curat + imprimarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 (editat) Pentru ca din vara anului trecut aia de la scarbici mi-au taiat din salariu deoarce au considerat ca totusi am un salariu mai mare decat ala minim pe economie SI benzina se scumpeste in fiecare saptamana,mobra consuma 10% in oras.Am hotarat sa imi cumpar ceva care sa ma ajute sa merg prin oras si chiar afara,cu un consum(3%) si o intretinere decenta(deh,sunt mai sarac) Drept pentru care ...va prezint noua mea jucarie.Astept opinii despre jucaria de 250 Editat Ianuarie 5, 2011 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Pentru ca din vara anului trecut aia de la scarbici mi-au taiat din salariu deoarce au considerat ca totusi am un salariu mai mare decat ala minim pe economie SI benzina se scumpeste in fiecare saptamana,mobra consuma 10% in oras.Am hotarat sa imi cumpar ceva care sa ma ajute sa merg prin oras si chiar afara,cu un consum(3%) si o intretinere decenta(deh,sunt mai sarac)Drept pentru care ...va prezint noua mea jucarie.Astept opinii despre jucaria de 250 gluma-i gluma!.... da sa vezi ce se inmultesc scuterele si motoarele de cilindree mica in orase..... cu preturiile benzinei.....! full! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Vezi daca mai are o sora iubita lu Baluba si combinate cu ea ca de ziua t fi sigur ca se vorbesc intre ele. Eu am 5 tricouri deastea dar evit sa le port cand nu sunt pe motocicleta, debea mau convins prtenii sa pun stikerul ala cu atentie la motociclisti pe masina. Mesaj completat "mau mau bau bau " Mesaj completat trebuie inventat un subiect sa mai postam si noi, sa ne dam cu parerea una alta, o minciuna una alta.. ce pasiuni mai aveti in paralele cu moto? half life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 scuterul mi se pare cea mai inteligenta alegere din toate punctele de vedere pentru naveta, de orice fel ar fi ea. dar pentru drumuri in afara oraselor ar fi mai potruivit totusi un maxi-scooter, altfel iti recomand sa folosesti in continuare motorul da oricum, daca n-as merge exclusiv cu metroul la munca, acum te-as invidia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) scuterul mi se pare cea mai inteligenta alegere din toate punctele de vedere pentru naveta, de orice fel ar fi ea.dar pentru drumuri in afara oraselor ar fi mai potruivit totusi un maxi-scooter, altfel iti recomand sa folosesti in continuare motorul da oricum, daca n-as merge exclusiv cu metroul la munca, acum te-as invidia E maxiscuter,are motor de 250cc.L-am ales pe asta pentru ca are dimensiunile unuia de 49cc si ma strecor usor printre masini.Am si unul de 49cc insa am renuntat la el de cand am cumparat motorul Motorul il pastrez doar pentru plimbari mai lungi ori pentru iesiri pe autostrada,pentru plimbari in preajegosul oras si imprejurimi(gen sinaia) o sa merg cu asta de 250 P.S mi-am facut cadou de mos,jucaria asta Editat Ianuarie 6, 2011 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Scuterul intradevar este un mijloc de transport nemaipomenit, dar este si el o cheltuiala totusi.. nu mai spun de motoarele in 2 timpi care mi-au mancat ficatul, acum avem alternativa 4 timpi care este mult mai longeviv si nu prea are mofturi.Am dus aceasta nebunie cu scuterul pana la extrem si uite ce a iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Scuterul intradevar este un mijloc de transport nemaipomenit, dar este si el o cheltuiala totusi.. nu mai spun de motoarele in 2 timpi care mi-au mancat ficatul, acum avem alternativa 4 timpi care este mult mai longeviv si nu prea are mofturi.Am dus aceasta nebunie cu scuterul pana la extrem si uite ce a iesit e tuningggg! sa nu mai pun ca tobele alea de scutere sport gen stage6 polini etc etc... iti face creerul varza dupa 1 ora de plimbare avantaje din perspectiva mea 0! dezavantaje consum... cat un gixer pote mai mult(daca e tuning set 70cmc carburatoar 19') etc etc no offance! doar o paranteza la scuterul tau legat de subiect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 e tuningggg! sa nu mai pun ca tobele alea de scutere sport gen stage6 polini etc etc... iti face creerul varza dupa 1 ora de plimbare avantaje din perspectiva mea 0! dezavantaje consum... cat un gixer pote mai mult(daca e tuning set 70cmc carburatoar 19') etc etc no offance! doar o paranteza la scuterul tau legat de subiect! NU are ce creier sa-mi strice !! Zgomotul ala deranjant intra direct la corason, nu mai zic de mirosul de 2 timpi care este imbatator de placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) Scuterul intradevar este un mijloc de transport nemaipomenit, dar este si el o cheltuiala totusi.. nu mai spun de motoarele in 2 timpi care mi-au mancat ficatul, acum avem alternativa 4 timpi care este mult mai longeviv si nu prea are mofturi.Am dus aceasta nebunie cu scuterul pana la extrem si uite ce a iesit Taranul care trece cu masina ti-a transmis un mesaj... Editat Ianuarie 6, 2011 de MetalWarrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Taranul care trece cu masina ti-a transmis un mesaj... Da ..pisica unde nu ajunge cica pute ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 hai sa auzim ce planuri aveti pe anu' asta ramaneti la gixere?concedii?iesiri pe circuit?primul milion$? etc.. eu anu asta vreau sa bag mai multe iesiri pe circuit si daca imi mai raman bani un concediu in cipru..mi s-a luat de litoralu' romanesc,iar despre gixxer cred ca o sa raman si anu asta cu el...piata e moarta,se cauta ieftiniturile..sa vedem ce miuta scoate suzuki anu' asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 (editat) eu anu asta vreau sa bag mai multe iesiri pe circuit si daca imi mai raman bani un concediu in cipru..mi s-a luat de litoralu' romanesc,iar despre gixxer cred ca o sa raman si anu asta cu el...piata e moarta,se cauta ieftiniturile..sa vedem ce miuta scoate suzuki anu' asta Pentru Cipru ar fi bine sa te gandesti la mai-iunie sau septembrie-octombrie. In iulie-august este prea cald. Am fost asta vara, la inceputul lui august si am prins doar 38-42 grade cu umiditate 90% de nu puteam respira de la 12 pana pe la 6 pm. Spun doar, deoarece cu 2-3 zile inainte de a ajunge fusesera 45 cu umiditate 100% ceea ce a cauzat si inchiderea unor aeroporturi. Altfel, foarte frumos, multe de vazut, merita sa inchiriezi mobra penru drumuri prin munti intre Nicosia si Pomos/Prodromo, mai ales ca penru tine nu e o problema ca au ghidonul pe dreapta. Eu raman la 750-ul de 2005 pe care trbuie sa-l aduc aici, iar daca recuperez din banii de la datornici m-as uita dupa una de o mie K5-K6, asa ca vreau sa vad cum e sa se rupa cadrul sub tine. As vrea sa merg in Norvegia cu mobra si cortul, 2-3 saptamani, dar s-ar putea sa n-am cum sa plec din aprilie pana-n septembrie, iar atunci as vrea sa merg in Noua Zeelanda in timpul campionatului mondial de rugby, dar bineinteles depinde de finante. Daca nu iese nimic din ce visez, o sa-mi aduc mobra aici pe alt drum decat ala de asta vara, probabil cumva incat sa ajung pe Route des Grandes Alpes. Editat Ianuarie 8, 2011 de Dudus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate