Sari la conținut

Detinatori de Suzuki GSX-R

crazy_frog
 Share

Postări Recomandate

mi-am schimbat si eu mobra...mi-am luat un gsxr 1000 2006...

prima impresie nu e una prea placuta... + si - fata de un 600 2006

+ ..mare + ...trage pe toata plaja de turatii...si pe faleza...si peste tot

- mai greu ca gabarit ..mai lat...printre masini

- frigider pe roti ...greu pe viraje...asa mi s-a parut

- consum relativ mare

- prea galagios

- ii lipseste finetea unui 600...e prea bruta

mai urmeaza...poze in curand :D

ete si poza :D momentan are toba originala...dar urmeaza again ...m4 :D

post-27691-0-69564800-1338574897_thumb.jpg

Editat de kidu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

frigider pe roti ....aaa???:lol:

si e prea galagios ..dar vrei sa-i pui M4!!!!!....

ce sa zic????

:cheers:

Link spre comentariu

kidu`le felicitari pt achizitie si sa o stapanesti sanatos fara incidente,cand o sa mergi cu un k5-k6 cum a fost el scos din fabrica fara sa fie umblat pe la suspensii sau sa umble "gigi" mecanicu`n el atunci o sa-ti faci o parere ex despre k5-k6,pana atunci o sa ramai cu o parere total gresita despre aceasta motocicleta si nu o sa simti placerea de a merge cu ea,tin sa-ti spun ca motocicleta este una foarte foarte usoara,usor de manevrat,sta excelent pe viraje,se inclina imediat,eu ma simt cand merg pe ea ca si cand vad o filmare cu "gyro",consumul este relativ mic dpmdv dar am investit intr.o reglare de injectoare la TNG(aceasta operatiune pt mine/motocicleta este una de baza pe care o fac 22ROR motocicletelor imediat dupa ce le cumpar chiar daca acestea au putini km ex 9000km),daca ti se pare ca este foarte galagioasa poti sa-i scoti bk`fireul si rezolvi prin asta mai multe probleme

e galagioasa si-i pui tot m4?te contrazici

pune si tu mai multe poze sa o vedem si noi ,tnx

ce bani a costat ?

numai bine

Doamne ajuta

Editat de cmd
Link spre comentariu

kidu`le felicitari pt achizitie si sa o stapanesti sanatos fara incidente,cand o sa mergi cu un k5-k6 cum a fost el scos din fabrica fara sa fie umblat pe la suspensii sau sa umble "gigi" mecanicu`n el atunci o sa-ti faci o parere ex despre k5-k6,pana atunci o sa ramai cu o parere total gresita despre aceasta motocicleta si nu o sa simti placerea de a merge cu ea,tin sa-ti spun ca motocicleta este una foarte foarte usoara,usor de manevrat,sta excelent pe viraje,se inclina imediat,eu ma simt cand merg pe ea ca si cand vad o filmare cu "gyro",consumul este relativ mic dpmdv dar am investit intr.o reglare de injectoare la TNG(aceasta operatiune pt mine/motocicleta este una de baza pe care o fac 22ROR motocicletelor imediat dupa ce le cumpar chiar daca acestea au putini km ex 9000km),daca ti se pare ca este foarte galagioasa poti sa-i scoti bk`fireul si rezolvi prin asta mai multe probleme

e galagioasa si-i pui tot m4?te contrazici

pune si tu mai multe poze sa o vedem si noi ,tnx

ce bani a costat ?

numai bine

Doamne ajuta

mersi mersi...ma gandesc sa ma duc sa-i fac o configurare...mai ales la suspensii!

galagioaasa ma refer la motor nu evacuare...(fiind miar ..se aude mult mai tare motorul) evacuarea o pun inapoi m4 !

am luat-o la o combinatie cu a mea ...si cu alta motocicleta...ceva de genu !e mai complicat!

Link spre comentariu

prima oara verifica suspensia dupa-i faci un SAG si poate ameliorezi problema,asta daca nu are ceva mai grav,nu-ti face o parere gresita despre motocicleta ,are o ciclistica fantastica ,cine-si baga nasu`n ea si nu stie ce face are numai de pierdut

Link spre comentariu

prima oara verifica suspensia dupa-i faci un SAG si poate ameliorezi problema,asta daca nu are ceva mai grav,nu-ti face o parere gresita despre motocicleta ,are o ciclistica fantastica ,cine-si baga nasu`n ea si nu stie ce face are numai de pierdut

nu e umblata in e ea...a fost a fratelui meu ..stiu ce motocicleta am luat..dar mi s-a parut mai grea pe viraje fata de 600...eu asta am scris mai sus...+ si - fata de 600 acelasi an...motocicleta e superba...imi place..si nu am luat cine stie ce viraje!am fost ieri pana la buzau si am tras de ea in 2 viraje...mi s-a parut mai grea..dar pana ma obisnuiesc....asta a fost prima mea impresie! urmeaza sa mi-o schimb!

apropo ..am si eu nevoie de un cablu de ambreiaj sanatos...am pe mobra unu d-ala de la louis acum...si vreau sa-l schimb!

Link spre comentariu

Vizitator little wayne

Kidu stiu ca si mobra ta ai cumparat-o la un super pret ca de altfel si miiarul

daca prinzi combinatii deaste da un pm :grinbandit:

Link spre comentariu

Vizitator little wayne

Mi-am luat conserva,deci nu e bani.Da oricum tare faza cu mobra veche de 4ani cu 6000km achizitionata la 4000e

Link spre comentariu

Mi-am luat conserva,deci nu e bani.Da oricum tare faza cu mobra veche de 4ani cu 6000km achizitionata la 4000e

a avut mai multi km..la 4000 a luat-o frate-miu...si pe urma am luat-o eu in sistem rate ;)

Link spre comentariu

Vizitator little wayne

a avut mai multi km..la 4000 a luat-o frate-miu...si pe urma am luat-o eu in sistem rate ;)

:grinbandit: stiu si mai stiu cat a dat si pe miiar,cred ca la tine a ajuns cu un discount de 1000-1000+ de iepuroi

Oricum,sa te bucuri de ea

Link spre comentariu

:grinbandit: stiu si mai stiu cat a dat si pe miiar,cred ca la tine a ajuns cu un discount de 1000-1000+ de iepuroi

Oricum,sa te bucuri de ea

mersi ;) am luat-o bine si pe asta... tu ce conserva ti-ai luat?

Link spre comentariu

Vizitator little wayne

mersi ;) am luat-o bine si pe asta... tu ce conserva ti-ai luat?

Una de incepator,un cielo cu instalatie gpl si inca juma de masina piese de schimb dar mecanic e impecabil.La mai putin de 1000e, instalatia a costat 2500roni iar eu am platit costul instalatiei si al anvelopelor de iarna

o masina mai ok cumpar dupa ce ce o sa parcurg cel putin 50,000km.Consider ca e alegera perfecta ca,cost de achizitie si intretinere pentru mine.Focus-ul vine dupa ce imi fac mana pe asta

TNG multumesc pentru link-ul dat pe topicul meu,cel cu franele

Mi s-a oferit o pompa de frana brembo,discut detaliile in zilele urmatoare

Maine e posibil sa demontez pompa de frana de pe motoreta,si pompa sa ii verific maruntaiele

Link spre comentariu

Una de incepator,un cielo cu instalatie gpl si inca juma de masina piese de schimb dar mecanic e impecabil.La mai putin de 1000e, instalatia a costat 2500roni iar eu am platit costul instalatiei si al anvelopelor de iarna

o masina mai ok cumpar dupa ce ce o sa parcurg cel putin 50,000km.Consider ca e alegera perfecta ca,cost de achizitie si intretinere pentru mine.Focus-ul vine dupa ce imi fac mana pe asta

TNG multumesc pentru link-ul dat pe topicul meu,cel cu franele

Mi s-a oferit o pompa de frana brembo,discut detaliile in zilele urmatoare

Maine e posibil sa demontez pompa de frana de pe motoreta,si pompa sa ii verific maruntaiele

Cu placere si alta data! ;)

Link spre comentariu

eu.

am fost vreo 5 k6 1000, 3 k8 600 si 750 :bounce:

eu.

am fost vreo 5 k6 1000, 3 k8 600 si 750 :bounce:

astea din craiova. a mai fost toxiqman cu k7 600 + inca una cam la fel alb/albastru

Link spre comentariu