cmd Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Andrei cum e k7`le? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Andrei cum e k7`le? daca ma intrebai pe mine..it's gone acu' e timpul de motocross http://www.youtube.com/watch?v=35fmGC2OcYg&feature=my_liked_videos&list=LL3DvzIHSLZylZDXoGAdaZgg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Cel din filmulet esti tu Todea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 mi-e frica de mor cand vad asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Cel din filmulet esti tu Todea ? sport extrem ce fac aia...eu sunt cam la nivelul asta:)) Editat Octombrie 26, 2012 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 sport extrem ce fac aia...eu sunt cam la nivelul asta:)) Ma gandeam ca ai avansat ceva mai repede. Fir intins in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 vand suzuki srad 600(99) proiect street fighter ,motor luat de pe moto de curse ,preparat ..carburatie instal electrica Cdi galerie evacuare race, bascula aprilia rsv 1000r factory 04,furca usd srad 750,discuri wawe Braking aproape noi..body kit street(masca far cu lupe,aripa fata si codita)+ multe altele... 700euro urgent 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Discurile de frana le vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Suspensia fata cu roata par sa fie de pe o Honda Hornet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Sunt interesat de achizitia unor discuri de frana flotante pentru gsxr 600 K1-K3 Am vazut de curand unele de vanzare pe bikeshop dar am uitat sa il sun pe vanzator si nu mai gasesc anuntul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 suspensia fata din poza mea da e de hornet si am puso k titlu de prezentare a discurilor wawe braking pe care le am pt proiectul fighter, nu aveam poze facute cu ele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 si....le vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 momentan as vrea sa le dau cu toate piesele pt fighter..insa nu am reusit sa dau nimic din piese desi pretul e prea bun la ce vand eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) apai daca e asa si eu am de vanzare ceva piese pt gixer k7-k8, k5-k6...poate intereseaza pe careva... http://www.pro-bike....-04-cbr-1000rr/ Faceti abstractie ca mai sunt si de la un rr pe acolo Poate ma scapati si pe mine de ele ca nu mai am ce face cu ele ) Editat Octombrie 29, 2012 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) cumpar un set de Bridgestone Battlax Racing R10 [120 / 190] daca auziti pe cineva ca vinde ,mersi Editat Octombrie 29, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 momentan as vrea sa le dau cu toate piesele pt fighter..insa nu am reusit sa dau nimic din piese desi pretul e prea bun la ce vand eu daca vinzi din ele poti sa scazi pretul si implicit mariti si motorul mai repede Nu stiu cat o sa tina fixatia pentru discurile astea,azi le vreau,poate saptamana viitoare o sa mi se puna pata pe altceva si nu or sa ma mai intereseze Daca discurile sunt compatibile cu janta de K3 le cumpar dar pana saptamana viitoare Next week e posibil sa cumpar un maxi scuter ca sa il inlocuiesc pe cel furat si nu mai cumpar nici macar un surub pentru gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 daca vinzi din ele poti sa scazi pretul si implicit mariti si motorul mai repede Nu stiu cat o sa tina fixatia pentru discurile astea,azi le vreau,poate saptamana viitoare o sa mi se puna pata pe altceva si nu or sa ma mai intereseze Daca discurile sunt compatibile cu janta de K3 le cumpar dar pana saptamana viitoare Next week e posibil sa cumpar un maxi scuter ca sa il inlocuiesc pe cel furat si nu mai cumpar nici macar un surub pentru gixxer ai pm cu detalii despre discurile wawe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 cine ma poate imprumuta si pe mine cu un bord de k1 600 pt cateva ore??? ca am un k1 de 600 si nu imi dau seama daca e problema la bord de nu se mai apridnde sau este la cablaj...dau un cico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 iti dau eu bord pt control - numai sa vii sa il iei - zona Pacii - sau orice metrou pana la 1 dec 1918 pm pentru detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 cine ma poate imprumuta si pe mine cu un bord de k1 600 pt cateva ore??? ca am un k1 de 600 si nu imi dau seama daca e problema la bord de nu se mai apridnde sau este la cablaj...dau un cico Verifica mufele de sub carena laterala dreapta,sa nu fie oxidate sau pini scosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 offf Geo ce usor le zici tu... ) am tot scos mufa si am pus-o la loc si la fel am facut si la bord si degeaba...iar de ajuns cu ea la tine nu am cum, oricat de mult as vrea... @Delu - ms mult de tot pt oferta dar daca tot ai si tu niste piese de K1 600 imi lasi si mie id-ul de mess pe PM ca sa te intreb de una alta te rog si daca ai mobra desfacuta nu mai bine vin eu cu bordul si cablul meu la tine si incerc pe a ta daca nu e suparare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvansen Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Salutare baieti !As vrea sa ma ajutati cu un sfat Vreau sa`mi cumpar un Suzuki Gsx-r Srad 97-98-99 ca model. Ce puteti sa`mi spuneti despre modelul asta?? E fiabil? Care e problema lor cea mai mare? Ajutati-ma cu niste sfaturi. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 daca vrei iti dau eu un k1-600 modificat in k8 1000 la aceiasi bani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kwy Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 daca te intereseaza am gsxr srad 600 din 2000 si gsxr srad 750 din 99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 salut, la k 10 , 1000cc stiu ca A = 100%. B = 80%. C = TC (ploaie) , Am o intrebare, in modul C iti livreaza 100% din putere ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate