classalex Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Alte 3 poze cu mobra.Da,deci care aveti un crash-pad negru sau un surub,care nu va mai trebuie,si se potriveste acolo,fac cinste;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 (editat) Foarte frumos motorul sa ai grija de el si mai ales de tine Sa vina odata vremea frumosa sa le alergam si sa dai o bere ca cica asa se face cand iti schimbi motorul PS schimba poza de la avatar ca se supara k2 ca o inseli cu una mai batrana. Editat Ianuarie 17, 2008 de marse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 O sa o schimb,dar trebuie facuta una elegant,asa;)Da,o sa mergem pe Giurgiu,sa vedem ce poate;) --- Mesaj completat în 17 Jan 2008 21:02 -------------O sa o schimb,dar trebuie facuta una elegant,asa;)Da,o sa mergem pe Giurgiu,sa vedem ce poate;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king_bushido Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 (editat) Sal, ma numesc Gabi si sunt proaspat detinator al unui k1 600 cu care ma inteleg binisor tinand cont ca e prima mea motocicleta....acum si cateva poze classalex cred ca sunt surori:D numai ca a mea a fost facuta la betie si a iesit galbena si o intrebare...unde pot sa gasesc si eu stop ca al tau? Editat Ianuarie 19, 2008 de king_bushido Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Din ce in ce mai multi gixxeristi Sa le stapaniti sanatosi baieti, sa aveti parte de ele, si haideti poate ne adunam si pe http://forum.gsxr.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_48_tiru Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Arata f bine k1 galben Imi place la maxim Sa ai grija d el k eu un motor f fain Ai grija sa il si uzi Numai bine ..............si sa vina primavara odata k eu m-am saturat sa ma dau cu motoru prin garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Sal, ma numesc Gabi si sunt proaspat detinator al unui k1 600 cu care ma inteleg binisor tinand cont ca e prima mea motocicleta....acum si cateva poze classalex cred ca sunt surori:D numai ca a mea a fost facuta la betie si a iesit galbena si o intrebare...unde pot sa gasesc si eu stop ca al tau? Sa o stapanesti cu placere,fara incidente.Si eu am vrut galben,sau albastru,dar tot alba am avut parte,asta este...Asa am gasito,si mi-a placut.In legatura cu stopul,sau ce mai are pe ea,asa am luat-o,am inteles ca ,,tuning,,-ul a fost facut in Italia,de unde si vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king_bushido Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Sa o stapanesti cu placere,fara incidente.Si eu am vrut galben,sau albastru,dar tot alba am avut parte,asta este...Asa am gasito,si mi-a placut.In legatura cu stopul,sau ce mai are pe ea,asa am luat-o,am inteles ca ,,tuning,,-ul a fost facut in Italia,de unde si vine. multam frumos sa dea Dumnezeu sa nu mi se intample nimic nici mie nici altui motociclist...vad ca stai in dr taberei poate la primavara iesim la o tura cu totii de prin cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Tot in dr taberei stai?Pe unde?E prima ta motoreta?Daca da,sa ai grija,ca e fasneatza si te fura f repede.Eu am mers putin cu ea,si mi s-a parut diferita rau,fata de modelul precedent...Asa,ca ai grija,usurel,ca o sa ai toata vara la dispozitie;)Si daca o sa ai rabdare,o sa fie ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king_bushido Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 la posta stau vis avis de mega image am luat o de la cornel sttazzy daca il sti? umbla cu iulica adoplphino etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Nu,nu-i cunosc,eu stau in spate la restaurantul Azzurro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Nu,nu-i cunosc,eu stau in spate la restaurantul Azzurro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bosolanu Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 salutare! vreau sa va intreb daca aveti careva gsxr dinainte de 88 .. asa imi place masinaria aia .. asfalt uscat la toti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) salut .. am si eu o intrebare ... cine stie codul la bujii si la filtrul de ulei .. la un gsx r de 600 din 2000 ? iar ca ulei .. e bun motulul ? va multumesc Editat Ianuarie 21, 2008 de sergiu_andy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tariwattaryl Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) salut .. am si eu o intrebare ... cine stie codul la bujii si la filtrul de ulei .. la un gsx r de 600 din 2000 ? iar ca ulei .. e bun motulul ? va multumesc uită-te aici: http://www.louis.de/_108b4db65f675f6a6277c...p;typ_id=AD3112 Editat Ianuarie 21, 2008 de tariwattaryl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 motul V300 Factory Line e foarte bun cat despre bujii nu stiu codul dar intri pe ngk.com si aflii exact codul. filtrul de ulei il are orice magazi de piese auto (cel putin in timisoara se poate comandad pretutindeni, costa mai putin ca in louis 12-15 lei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 motul V300 Factory Line e foarte bun cat despre bujii nu stiu codul dar intri pe ngk.com si aflii exact codul. filtrul de ulei il are orice magazi de piese auto (cel putin in timisoara se poate comandad pretutindeni, costa mai putin ca in louis 12-15 lei) filtre de ullei se gasesc si aici .... pe la toate magazinele ... dar sunt diferite modele ... cu diferite sisteme de prindere , nu ? ... oricum va multumesc toturor pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tariwattaryl Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 la GSX 750R-ul meu din 1995 am pe spate guma de 170/60 ZR 17 72W. AÂş vrea o gumă de 180 sau chiar 190. ÂŞtie cineva ce dimensiuni pentru 180 sau 190 ar trebui să caut Âşi binențeles dacă intră sau trebuie făcute modificări....Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 cunoaste cineva prin Bucuresti sa faca , carene de curse pt un k5 ? (adica ala de la semnatura) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 care vreti ceva pentru motoare..... /index.php?showtopic=168486 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Salutare eu am montat pe srad ul meu scarite racing si as vrea sa le schimb cu unele standard, vrea cineva sa le schimbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tariwattaryl Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 pentru bujii CR9EK de cât trebuie să fie cheia de bujii, de 16, 18, 19 ...vreau să iau una de pe Louis Âşi nu Âştiu ce să comand împreună cu 4 bucăți bujii CR9EK ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 si eu as avea nevoie, macar cat sa imi fac matrita din fibra http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...+50e-18427.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_tuning Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 la GSX 750R-ul meu din 1995 am pe spate guma de 170/60 ZR 17 72W. AÂş vrea o gumă de 180 sau chiar 190. ÂŞtie cineva ce dimensiuni pentru 180 sau 190 ar trebui să caut Âşi binențeles dacă intră sau trebuie făcute modificări....Mulțumesc. Eu am pe gsxr-ul meu guma de 180/55 ZR 17 73w si este pus pe janta originala si intra fara probleme, nu trebuie modificat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 la GSX 750R-ul meu din 1995 am pe spate guma de 170/60 ZR 17 72W. AÂş vrea o gumă de 180 sau chiar 190. ÂŞtie cineva ce dimensiuni pentru 180 sau 190 ar trebui să caut Âşi binențeles dacă intră sau trebuie făcute modificări....Mulțumesc. nu are sens sa pui guma de 190 pe o janta de 5 sau 5,5...se deformeaza si merge mai prost decat cu una cu sectiunea mai mica cunoaste cineva prin Bucuresti sa faca , carene de curse pt un k5 ? (adica ala de la semnatura) eu vand carene de pista in fibra de sticla la preturi foarte bune. daca te intereseaza da'mi un PM. la fel si toate componentele in CARBON ptr motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate