ashtray. Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 serios? asta e ideea ta de gluma sau bagat in seama? ce ar fi sa iti vezi de treaba daca nu ai nimic productiv de spus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) serios? asta e ideea ta de gluma sau bagat in seama? ce ar fi sa iti vezi de treaba daca nu ai nimic productiv de spus... Imi pare rau daca ai inceput ziua prost dispus.am un motor complect de schimb fara capace si stator Te puteam ajuta(imprumut) sa vezi daca e intreadevar senzorul si nu o probleme electrica...da vad ca ca ai probleme si te las in plata domnului Editat August 1, 2013 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 asa sa faci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 asa sa faci... Deci, după cum ai văzut, tot tu ai probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 cel mai problematic sunt vorbim pe pm putin sa imi zici daca pot sa trec sambata pe la tine la service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Deci, după cum ai văzut, tot tu ai probleme Nu eu dau tarcoale la casele celor cu care ma cert pe net....din punctul asta de vedere ma simt neimplinit...ca nu pot sa lovesc si sa stramb discurile de frana ,,la'' ,,dusmanii'' internauti Aveam un amic caruia nu ii indica viteza...senzorul de la mobra lui era intradevar muci dar nici cu al meu nu l-a ajutat.avea o problema pe instalatia electrica da ce sa le faci adevaratilor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Mai baiatule, ai rămas setat pe aceleasi texte paranoice. Blestemele te lovesc periodic... Te rog, nu te mai băga in seama cu mine. Multă sănătate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) Mai baiatule, ai rămas setat pe aceleasi texte paranoice. Blestemele te lovesc periodic... Te rog, nu te mai băga in seama cu mine. Multă sănătate! Am ramas marcat de prostia unui om care la 30 ani e un inadaptat social si da tarcoale in jurul casei celor cu care se ceata pe net si le loveste motocicleta Anul treacut am avut discurile de frana strambe si nu din cauze naturale(au fost lovite de un oligofren).Anul asta dupa ce am adus mobra in bucale am discul stang stramb(lovit de acelasi oligofren),suruburile de prindere ale aripi fata pe stanga si cel de la ram si laterala stanga luate ca suvenir de un om bolnav Numai un om neadaptat care il pupa pe popa sub sutana crede in blesteme.La cati oameni am lasat in pace si nu am vrut sa le fac rau de a lungul timpului,dupa filozofia ta trebuia sa am o vila mare.Vila nu am dar sunt fericit cand ca ma urasc oligofrenii Poate incetzi cu practicile infantile Daca vreodata am confirmarea 100% ca tu ai lovit discurile motoretei,nici nevasta ta nu te mai scapa din mainile mele...acum sunt doar banuieli oarecum intemeiate de purtarea ta infantila Editat August 1, 2013 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Nu uita de medicamente si tutoriale pe net,cum sa te comporti normal in societate.Te-ar ajuta mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Da, acum am înţeles. Eşti victima sistemului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don G. Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Buna tuturor, Apelez si eu la experienta voastra in cautarea unei solutii pentru GSX-R-ul meu SRAD din '97, 600 CMC. A inceput sa vibreze mai puternic in ultima perioada, se simte si la ghidon la viteze mai mari. Pe langa asta, motorul clancane in frana de motor intre 2500-3500 RPM. Aveti idee de la ce ar putea aparea aceste tipuri de probleme ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Lant ne-reglat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 O intrebare de ordin tehnic am si eu la voi........de la un timp mobra mea, un SRAD din 97 de 600, scoate un fum alb si intepator la miros.Fumul am vazut ca il scoate doar cand e pe loc si in doar decelelare. Pana acum nu a scos,....sau cel putin nu am observat eu. Ulei nu dispare, este la nivel, de tras trage, zgomote ciudate nu face. Eu banuiesc ca ar fi ceva de la carburatoare/bujie/alimentare. Fumul care il scoate este de culoare alba, nu foarte dens...si nu il scoate mereu. Daca stie careva ce ar putea fi...as ramane profund indatorat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Fum alb pe decelerare semnifica probleme la etansarea semeringurilor de supape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don G. Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Mersi Cesar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 vand macheta moto kawasaki gsx r,culoare alb albastru,scala 1-18.pret 25 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 vand macheta moto kawasaki gsx r,culoare alb albastru,scala 1-18.pret 25 lei hihihi, bravo fata, ne ai facut ziua! ON:scrolluind, am vazut discutie intre cesar si wayne. Ma duc sa bag niste popcormla facut si ma intorc sa citesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don G. Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Salutare, Am pe gixxer cauciuc Michelin 190/50 si pot lua de la cineva tot un Michelin, acelasi model, dar 180/55. S-ar potrivi ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 pune si tu ce ai in talon,asta asa,sa nu ai probleme cu militia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Se potriveste fara probleme. Daca faceai rost de 190/55 era si mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 (editat) daca ai motocicleta din semnatura pune cu 180 ,sigur ai janta de 5.5" si da, vorba lui Nyt ...cel mai bine pt tine era 180/60 Editat August 5, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don G. Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Eh, deocamdata am prins o oferta buna de la un prieten si o sa raman pe 180/55 daca ziceti ca se potriveste fara probleme. In talon nu scrie nimic de gume, ceea ce mi se pare ciudat. Mersi fain pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 in talon nu,citeste in carte ! extraordinar ,accepta oferta si pune 180/55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate