CRISTI-RACING Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Ok...mersi.astept raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 imi recomanda si mie cineva crash pads pentru k8 600? as prefera sa fie cu brat ca sa nu dau gaura in carena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 avand o singura zi libera pe saptamana am zis sa mai mesteresc pe la mobra am montat ce mai aveam la motocicleta din carenele de curse am tras cateva foto(Adriane sa nu ma certi ca nu sunt facute cu dslr`ul) si acum ma apuc de un desen pentru ea,am scos pozele la imprimanta ,mi-am luat creioane colorate,guma de sters,ascutitoare si ma apuc de treaba ,saptamana aceasta sper sa adaptez lupa pt masca fata si sa o duc la vopsit Nu am montat inca scaritele pt ca nu a sosit QS`ul . 2.jpg3.jpg4.jpg7.jpgFotografie-0161.jpgFotografie-0162.jpgFotografie-0163.jpgPhoto0045.jpgPhoto0050.jpg Hei, unde este butonul de "Like" ? Ce mai oftez cand intru pe topicul asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 mersi Theo! nu aveam ce sa fac si am dat cu carioca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 E bine fratelo....numai motoru sa mearga.ciao..vi pe hungaro anu asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Eu lucram cu Paint. Cu Photoshop nu am lucrat. Cat despre locul numarului, parca la Suzuki merge ca-n poza (codita/fata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 E bine fratelo....numai motoru sa mearga.ciao..vi pe hungaro anu asta??? Da & Brno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Frumos...sper sa pot veni si eu la BRNO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 mersi Theo! nu aveam ce sa fac si am dat cu carioca Photo0055.jpgPhoto0057.jpgPhoto0056.jpgPhoto0058.jpgPhoto0059.jpgPhoto0060.jpg Eu lucram cu Paint. Cu Photoshop nu am lucrat. Cat despre locul numarului, parca la Suzuki merge ca-n poza (codita/fata) Adica asemanator cu poza 2 din cele postate de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 (editat) Pentru ca a fost frumos afara si nu am mai scapat de prieteni sa facem ce mai am de facut la mobra astazi ca maine sa mergem la pescuit ne-am apucat sa "tricotam" o protectie pt radiatorul de apa si cel de ulei ,dat jos scarita stanga pasager si peg`ul de pe dreapta(am lasat suportul de scarita dreapta pe post de exhaust hanger bracket) costa ceva unul aftermarket si nu am vrut sa dau $ pe el . Sper sa va placa si sa fie "ce trebe" ,daca credeti ca e ceva gresit va rog sa-mi spuneti ,mai am de eliminat partea de jos din protectie in zilele urmatoare daca ma incurca cumva cand montez noile carene CRC ,luni sper sa ajunga si sa apuc le montez pe motocicleta + sa vin cu un review,in zilele urmatoare vreau sa ma decid daca sa le vopsesc sau sa le las asa . Am folosit o tabla perforata (plasa de boxe) ,soricei ,sficul (sau cum se numeste),putin si flexu ,carioca(era mai bun un corector ...) + mare mare rabdare Editat Martie 29, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 pai si ce protectie crezi ca-i va oferi ? Insectele se vor infige oricum, noroiul il vei curata mai greu, in cazul unui accident oricum nu va scapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 (editat) te salut Alexe poti sta jos,ai 4 si pentru astazi ! ...glumesc Este pentru pietricele de pe circuit (vezi ce au patit baietii anul trecut @ Serres!!!) Editat Martie 29, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Vad ca te pregatesti frate,bravo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 ce sa fac ... bine ca ai revenit in tara mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 pai si ce protectie crezi ca-i va oferi ? Insectele se vor infige oricum, noroiul il vei curata mai greu, in cazul unui accident oricum nu va scapa. Ai dreptate, numai ca se vede ca inca nu ai patit-o. Mergi in spatele unei alte motorete, sau unei masini, iti arunca o pietricica exact in radiator, si dupaia dai telefoane sa vina sa-ti transp motoreta pe platforma. Eu cit am mers pe strada nu am avut ghinion, dar imi amintesc ca am luat de n ori cite o piatra mica , ori in casca, ori pe costum, chiar si pe manusa m0a lovit, chiar m-a durut. Exemplul cu Serres 2013, e prea fortat, erau atitea pietricele, incit trebuia sa nu o fi pati-o chiar niciodata, ca sa indraznesti sa intri pe pista aia, cum s-a si intimplat. Toti care nu au avut protectie, au avut radiatorul spart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 ce sa fac ... bine ca ai revenit in tara mersi! bine te-am gasit,iti doresc un weekend fain....ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katmandu Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 cine ma poate indruma spre un mecanic bun din zona Oltenia? problema este distributia, cred. are un zornait puternic la intervale neregulate, pe neutral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Si nu e pacaleala de 1 aprilie !!!!!! "The Annitori RL "GEN 2" Quickshifter by HM has landed ", ii multumesc pe aceasta cale lui Bogdan (Jagi) pentru suportul cu transportul SUA-RO,mersi prietene. Acum astept sa rezolve George (TNG) puzzelul QS`ul cu tija schimbator si scarite, ecu hacking + SAG Acelasi lucru se poate spune si despre noile carene CRC "plug & play :)" au ajuns tot ieri , multumiri domnului Ciprian ! O sa deschid un topic special in rubrica care trebuie pt acest lucru cand o sa le si montez ! Va pun 2-3 poze informative fara prea multe detalii ca sa nu va mai fierb ,o sa va spun totul in topicul viitor special pt asa ceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Bravo....aoleu ...da chiar te pregatesti.ne vedem pe hungaro!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 @ cmd - imi dau seama ce bucurii ai avut cand ai primit bunataturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 cmd cate iesiri pe ''pista'' o sa ai in 2014? intreb pt ca vad ca investesti de parca te pregatesti sa castigi "cupa" (de la sutien, evident ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 (editat) Da baieti asa este !Multumesc Hungaro si Brno , practice`uri Tg Secuiesc si Amckart. eu fac investitia aceasta pentru viitor ,nu strict pt 2014 ,nu vreau sa vand k5`ul prea curand ,imi place enorm ,e tot ce-mi trebuie momentan + qs`ul pot sa-l mut pe orice motocicleta vreau in viitor e plug & play si no moving parts face si pull si push ,totul electronic cu garantie pe viata , comand doar cablurile cu 30$ pt noua motocicleta daca e Mersi Adi pt grija ,continua si tu proiectul acela te rog ,nu am zis de cupa nimic si oricum daca o sa castig una de sutien la tg secuiesc mai trecem acolo pe lista ... "ioana,maria,roxana..."vedem ce o sa pice ,minim D4+ sa fie glumesc.. Editat Aprilie 1, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Adrian, nu stiu de ce pui intrebari d-astea. Tu oricum ai spus ca nu intelegi de ce exista motociclisti carora le place sa aiba motociclete fara zgarieturi. Georgel, felicitari pt achizitii! Sa le stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Ops....era vb.de titlu,spunei adevaru georgica ca la anu esti pe podium...nu mai tine ascunse vorbele....tu te pregatesti din timp,sa te inteleaga baietii....ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Sa le stapanesti sanatos si sa ne vedem pe tg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate