Sari la conținut

Detinatori de Suzuki GSX-R

crazy_frog
 Share

Postări Recomandate

Baieti,am si eu un gsx-r 1000 k1 la care e dus ambreiaju si vreau sa schimb eu tot kitul.Am vazut cum arata un ambreiaj si nu mi se pare chiar asa greu sa ti-l schimbi singur.Rog si eu niste pareri de la cei care au umblat prin ambreiaje. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma gandeam sa va impartasesc urmatoare experienta (noua pentru mine, poate pentru unii din voi nu)

Cat mi-am desfacut motorul sa pot face eripioara spate, am zis sa vad si eu cum ii cu toba originala, care mi-i dat-o fostul proprietar in punga. Zis si facut, am montat-o, silentiozitate maxima (aveam deja frici prin centru ca nu ma mai auzea nimeni). Surpriza mea a fost urmatoarea: cu toba sport mi-am reglat relanti-ul la 1400, cu toba stock montata abia sarea de 1000, si in ture mici nu avea deloc cuplu. Aseara am pus inapoi toba sport si ii total altul comportamentul acceleratiei. Nu mi-a venit sa cred cat de restrictiva este toba stock...

Numa bine :D

Link spre comentariu

Ma gandeam sa va impartasesc urmatoare experienta (noua pentru mine, poate pentru unii din voi nu)

Cat mi-am desfacut motorul sa pot face eripioara spate, am zis sa vad si eu cum ii cu toba originala, care mi-i dat-o fostul proprietar in punga. Zis si facut, am montat-o, silentiozitate maxima (aveam deja frici prin centru ca nu ma mai auzea nimeni). Surpriza mea a fost urmatoarea: cu toba sport mi-am reglat relanti-ul la 1400, cu toba stock montata abia sarea de 1000, si in ture mici nu avea deloc cuplu. Aseara am pus inapoi toba sport si ii total altul comportamentul acceleratiei. Nu mi-a venit sa cred cat de restrictiva este toba stock...

Numa bine :D

trebuia sa ii faci si un consum , observai probabil un consum crescut cu 0,5 l /100km cu toba stok

Link spre comentariu

ce configuratie sa schimbe ????

centralina iti face amestecul dintre aer si benzina .... cum a montat filtrul k&n a trebuit sa schimbe vechea configuratie , adica sa mearga la un service specializat si sa ii dea mai multa benzina .... aceste schimbari ale centralinei sunt permenente pana la o noua reprogramare ! ... un fel de power commander .....

Link spre comentariu

dupa sez trecut petrecut pe un k5 de 600 si o honda 929, am revenit sez acesta cu o suzi 750 k5, sper sa va placa

Link spre comentariu

centralina iti face amestecul dintre aer si benzina .... cum a montat filtrul k&n a trebuit sa schimbe vechea configuratie , adica sa mearga la un service specializat si sa ii dea mai multa benzina .... aceste schimbari ale centralinei sunt permenente pana la o noua reprogramare ! ... un fel de power commander .....

pentru asta trebuie mers la un service reprezentant suzuki sau exista si alte service-uri care fac asa ceva?

Editat de jadeu69
Link spre comentariu

multam fain !

am si io K&N, da de centralina nu auzisem pana acum.

am mai adaugat un cuvant nou la vocabular.

:D centralina ... e un cuvant mai lung decat CDI :D :laugh: si cu siguranta mai italian

centralina era operatoarea care facea legaturile telefonice in filmele italiene vechi

Link spre comentariu

dupa sez trecut petrecut pe un k5 de 600 si o honda 929, am revenit sez acesta cu o suzi 750 k5, sper sa va placa

SAlut cu cat lai luat daca nu sunt indiscret?E cumva motorul din pitesti?Si eu am cautat o vreme un motor de 750 insa nu m-am inteles cu nimeni la pret (ridicol de scumpe) si a terbuit sa ma multumesc cu "doar" 600 cmc :laugh:

Link spre comentariu

pai... Unitate de Control al Injectiei e mai bine ? mai exact e plasata sub saua pilotului langa releul de tensiune .... acum depinde si de modelul motorului .. iar daca e pe carburatori nu ai cum sa ai asa ceva ... daca gresesc va rog sa ma corectati , am gasit pe google termenul ca fiind uzat si in Romania :laugh: , de asta l-am folosit ! sorry all ! jucarie bad boy !

Link spre comentariu

Acum si piese de srad. Detalii in semnatura. :laugh:

Ai cumva pedala de frana? Si la ce pret?

Multam fain

Ai cumva pedala de frana? Si la ce pret?

Multam fain

Acum am vazut ca ai dat-o ...

Link spre comentariu

SAlut cu cat lai luat daca nu sunt indiscret?E cumva motorul din pitesti?Si eu am cautat o vreme un motor de 750 insa nu m-am inteles cu nimeni la pret (ridicol de scumpe) si a terbuit sa ma multumesc cu "doar" 600 cmc :laugh:

da despre motorul din pitesti este vorba am dat parca 4700 sau 4800 scuze dar nu.mi mai aduc aminte , este super ok din toate punctele de vedere , sunt indragostit de ea

Link spre comentariu

Felicitari 4600 sau 700 nu conteaza pretul e corect mai ales ca-i full arrow !Cand am vb cu baiatul in iarna sau primavara parca cerea mult mai muuuuult... Daca te hotaresti so dai anunta-ma :laugh:

Editat de serious sam
Link spre comentariu

Salut! Am si eu un suzuki gsx 600 r! Prima mea motocicleta cumparata acum vreo luna! Am si o intrebare: Cand merg cu motorul imi indica in bord o temperatura de vreo 100+ grade! E normal sau ar trebui sa imi fac griji! Mentionez ca nu merg cu ea foarte turata sau cu viteze astronomice.... sa zicem ca merg in limita bunului simt! "Regulamentar" mai ales ca sunt si incepator! Multumesc anticipat pentru orice eventual sfat dat de oricine! In afara de sfaturi gen: "Lasate ca nu e de tine" :lol: post-49851-1247263701_thumb.jpg post-49851-1247263712_thumb.jpg

Link spre comentariu