Vizitator stress_L&P Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 hehe, gaura in piston apare de la amestec sarac in ture mari si supraincalzire! asta a fost la mine, am tras suuuuuus tare si mult de el bujia cu filet lung nu ajunge la planeta in piston, nici la jupiter! rolele cred ca m-au lasat de la avansul mare, mai avea obiceiul sa o ia inapoi chiar si in mers in ture joase de tot, banuiesc ca a fost fortat ambielajul din cauza asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Gaura poate fii de la un corp strain, bujie cu filet lung, in nici un caz de la explozia din camera de ardere>> orice motor crapa daca tragi aiurea de el. amestecul sarac si avansul mare transforma explozia lenta si normala din piston (viteza frontului de flacara pana pe la 500m/s) intr-o explozie violenta pe la 3000m/s care produce o unda de soc in capatul pistonului si in afara se aude ca un tacanit. Iarasi temperatura arderii de genul asta e mai mare decat in mod normal. ROele de la ambielaj crapa la anumite solicitari indiferent de calitatea lor. un piston mai mare inseamna solicitari muuuuuuult mai marisi la un anumit moment crapa MOTOARELE TUNATE AU VIATA SCURTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iulie 21, 2006 Autor Share Postat Iulie 21, 2006 Si inca ceva.......Camd explodeaza camera la motocicleta? Mie nu imi vine sa cred asa ceva.Pur si simplu mi se pare imposibil daca ai cauciuc bun. Mai am o intrebare : dintre toti posesorii de ij de pe aici, a pus cineva carburator Mikuni pe ea? Am citit pe un site, nu mai stiu care si atragea atentia acolo la adaptarea de carburi Mikuni ,cik au performante mult mai bune......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 se sparge mah camera ruseasca pt. ca asa ii vine ei! mikuni am avut eu 3 pe jawa, unul vacuumatic si 2 flat-side-uri clasice! cu ala vacuumatic tragea tare in ture mici si medii, in alea mari se cam cacaia... cu cele 2 flat-side-uri rupea peste tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 Si inca ceva.......Camd explodeaza camera la motocicleta? Mie nu imi vine sa cred asa ceva.Pur si simplu mi se pare imposibil daca ai cauciuc bun. Mai am o intrebare : dintre toti posesorii de ij de pe aici, a pus cineva carburator Mikuni pe ea? Am citit pe un site, nu mai stiu care si atragea atentia acolo la adaptarea de carburi Mikuni ,cik au performante mult mai bune......... camera poatesa explodeze inidferent ce natie ea sau la ce e pusa (masina, motocicleta, camion). de aia s-a inventat tubeless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iulie 24, 2006 Autor Share Postat Iulie 24, 2006 Mai baieti mai e o problema.Tineti-mi pumnii ca diseara tata ii spune lu mama ca vreau sa fac cat A. Trebuie sa am shi io motocicleta .........fiti alaturi de mine cu gandul shi promit ca o sa va vizitez dupa ce imi iau permis si moto......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
12adu Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 ..au trecut doua zile.. probabil ca i'au rupt miinile si picioarele cind au auzit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iulie 25, 2006 Autor Share Postat Iulie 25, 2006 In loc sa ziceti si voi acolo un 'up'. Eletronistii sunt mai uniti. Io stiam ca si motociclistii se ajuta intre ei......aici era vorba de ceva sufleteste. In alte ordine de idei, stiu ca ai facut o gluma si nu ma supar.Shi electronisti sunt mistocari.....noi 'ne radem' cand ne curentam:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Forta fie cu tine tinere motociclist. Se pare ca inca mai ai maini daca ai scris. Pana la urma te lasa sa iti iei motor sau nu? Eu pe la varsta ta nu le-am spus alor mei ca fac scoala iar tata era motociclist. Si cu toate ca tata era motociclist eu am pus prima oara piciorul pe schimbator in scoala. Dupa ce am facut scoala si am luat permisul m-am dus cu el in mana la tata si i-am luat motocicleta. La randul meu mie mi-au luat motocicleta unii din fata blocuclui. Nu am mai gasit-o. Asa ca sfatul meu e simplu. Pune mana si fa scoala vinde toate radiourile pe care le ai in casa cumpara un fier oricare ar fi ala si gata. Apoi ne povestesti si noua cum e sa fii motociclist. Inca ceva: nu mai invata mecanica si motociclism pe net. Vrei sa fii motociclist iesi la soare. Traieste intens Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Pai vin si eu si intreb: ce folos ca "baga" 130km/h, daca o face doar pt 5km?. Cui naibii foloseste? Ca sa te lauzi pe forum "bai, ia-ti ij ca baga 130"? Am un prieten care o tinea de la Ploiesti la Sinaia numai in 120 - 130 numai de-al dracu sa crape si ea numai de-a dracu n-a crapat! De vreo 2 - 3 ori a facut asta si p-orma a vandut-o sa-si ia Ural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate