ADVRadu Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Deci, ce rezervari fac? As prefera sa stiu pana diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 (editat) Deci, ce rezervari fac?As prefera sa stiu pana diseara. din partea mea ..eu merg sigur, de florin stiu maine seara sigur daca poate sa mearga sau nu... in principiu...2 locuri..nu am preferinte de camera, cu cat mai ieftina cu atat mai bine, o nopate chiar nu conteaza. Editat Iunie 8, 2010 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Salut, Si eu ma gandesc sa vin. O sa fiu in tara, vremea pare frumoasa... Locatia mi se pare super tare! Am o intrebare : toata lumea sta la casute? Daca da ma inscriu si eu cu +2 ( vroba Dihaniei nu conteaza cati in camera, nu murim pentru o noapte) Daca se sta la cort aduc si eu cortul. Dar daca nu... parca n-as vrea sa fiu eu singurul mohican Acum, legat de traseu : Care e cel mai buna varianta din Bucuresti? Banuiesc ca prin Sibiu/Orastie, Hateg, e mai rapid decat pe jos prin Targu-Jiu, nu? Desigur am putea sa facem si stanga la Brezoi si sa "taiem" prin munti direct spre Petrosani. Din pacate insa drumul nu e asa bun. Sau cel putin anul trecut nu prea era. Acum dupa ce a trecut si o iarna... Iar de la Obarsia Lotrului la Petrosani drumul era neasfalat anul trecut... stie cineva in ce stare mai e acum? m4v3rick hai baga-te ca si eu iti sunt dator cu o bere... hai sa nu o mai amanam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Drumul din Tg. Jiu pana la destinatie e ok. In jurul Hategului atentie, curbele is largi si faine, dar sunt tot felul de gropi care te cam destabilizeaza daca tragi de gaz tare. In rest, nu stiu. Probabil cel mai rapid (dar si mai aglomerat) e pe Sibiu-Orastie-Calan-Hateg. Depinde aici de preferinte. Eu personal as face Valea Jiului, pentru peisaje si drum. Nu cunosc insa cum e intre Rm. Valcea si Tg. Jiu. Deci pana acum am pe lista: -Eu: 2 persoane la camera de 2 locuri -Dia: 2 persoane la camera de 2 locuri / mini cabana de 4 locuri -Anjin: 2 persoane la minicabana de 4 locuri -Radu86: 1 (presupun) la cort Alti doritori? Haideti ca vremea se anunta frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Eh, daca toti stati la 2 locuri treceti-ma si pe mine la 2 locuri Despre drum : bucurestenii sper ca o sa se organizeze sa plece toti, nu? eu am fost acum o luna si ceva pe drumul Ramnicul Valcea - Targul Jiu. Drum ok, fara gropi, cam 110 km parca deci cam 2 ore am facut eu. Ceva radare pe ici pe colo. Peisaje foarte frumoase mai ales in partea dreapta. Sumarzand :Bucuresti Pitesti cam 1:20 minute Pitesti - Ramnicul Valcea cam 1 ora Rm. Valcea - Tg Jiu 2 ore, 2 ore jumate Cat se face intre Tg Jiu si Hateg? Dar intre Hateg si punctul final? In alta ordine de idei... stiu ca e cam din scurt dar poate ar trebui sa mai raspandim vestea pe la SV-isti... tin minte ca initial, in aceeasi zona erau mai multi doritori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Drumul din Tg. Jiu pana la destinatie e ok. In jurul Hategului atentie, curbele is largi si faine, dar sunt tot felul de gropi care te cam destabilizeaza daca tragi de gaz tare. In rest, nu stiu. Probabil cel mai rapid (dar si mai aglomerat) e pe Sibiu-Orastie-Calan-Hateg. Depinde aici de preferinte. Eu personal as face Valea Jiului, pentru peisaje si drum. Nu cunosc insa cum e intre Rm. Valcea si Tg. Jiu. Deci pana acum am pe lista: -Eu: 2 persoane la camera de 2 locuri -Dia: 2 persoane la camera de 2 locuri / mini cabana de 4 locuri -Anjin: 2 persoane la minicabana de 4 locuri -Radu86: 1 (presupun) la cort Alti doritori? Haideti ca vremea se anunta frumoasa! minicabana de 4 locuri este super ok , cine mai vrea sa stea cu noi in cabana este bine venit!! si cred ca radu vine cu prietena mai mult ca sigur... maverick ...daca nu vii iti rod urechile...pai se poate...fac si eu cinste cu o bere..dar hai si tu ca e pacat de dumnezeu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Si eu si eu! Cine ma primeste in cabana? Atentie sforai(destul de usor si putin). Daca nu, Radule?mai ai loc in cort? VARIANTA 1 uatevar VARIANTA 2 (Cea mai scurta) VARIANTA 3 (Cea mai rapida) Io aleg scurt si frumos:). Cine stie drumurile sa se destainuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 @Anjin: intre Hateg si cabana faci cam 30-40 aprox (daca mergi incet o sa faci un pic mai mult). Drumul era perfect cand am fost duminica sa verific de cazare. Atentie doar la caini si oameni, mai ajung uneori in drum, nefiind foarte circulat. Oricum, eu zic sa ne reunim in Hateg si plecam toti impreuna. Eventual pentru cine vrea, putem trece si pe la zimbri (nu stiu sincer daca mai exista, dar putem incerca). Intre Tg Jiu si Hateg estimez cam 2 ore - 2 ore jumate, ca sa fiti siguri ca ajungeti si aveti marja de eroare. Drumul pe vale este destul de intortocheat si cu surprize. Asfaltul e bun, dar mai gasesti nisip, gropi surpriza, etc. Inca ceva, mare atentie la caini. Sunt multe vagoane in care stau muncitori si au cate 3-4 caini fiecare. Nu stiu cum de, dar la mine toti au sarit, cand am trecut pe acolo. Sper ca nu se supara nimeni daca eu cu prietena o sa stam in camera. Dus si toaleta in cabana sunt pentru toata lumea oricum. Sa se hotarasca si tizul meu Radu cum vrea sa stea (cort/cabanutza) si sa vedem daca se mai anunta cineva. Daca nu, diseara o sa fac rezervarile. O sa mai cer o camera in plus (de care o fi) in caz ca se mai trezeste cineva in ultimul minut. Cele bune, Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 am gresit hartile )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Asta vroiam sa-ti zic si eu. Cu ce ai tu acolo ajungi pe la Obarsia Lotrului :-)) Mesaj completat Ca si traseu propun urmatorul: Stiu ca sunt destul de multi kilometri, dar macar aveti avantajul unei bucati de autostrada. Noi o sa mergem de vineri acolo si o sa incercam sa urcam si pe munte, asa ca daca cineva vrea sa vina mai devreme, e bine venit(a). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Cei din sud (care mai si muncesc ) banuiesc ca nu avem nici o sansa sa plecam vineri si sa mai si ajungem in timp util asa ca singura varianta este sa plecam sambata (FOARTE) de dimineata. Astefel ca macar dupa-amiaza sa ajungem si sa avem jumatate de zi de relaxare. Iar duminica drumul inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 (editat) Ok, eu nu am pretentii stau si la cabanuta de 4 si la ce o fi acolo de 2 persoane si la cort. Nici nu am pretentii cu cine sa stau ca oricum toata gasca e de gasca . Da, vin cu mandra deci o sa fim 2. Eu voi putea pleca tot sambata din bucuresti, si propun ca loc de intalnire petromul din militari, ala de la iesirea pe autostrada. Ora de pelcare si restu le vedem mai incolo. P.S. Daca mai e cineva cu cort, stau si eu la cort. Daca nu atunci casute camere cabanute, ce o fi. Editat Iunie 8, 2010 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Ok, rezerv 3 cabanute + 2camere de 2 persoane atunci. OK pentru toata lumea? Eventual cer si o camera mare, just-in-case. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrAndreiS Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Astia din sud vad ca s-au organizat. Din moldova vine cineva (in afara de mine - din iasi)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Din Bucuresti estimez cam 4-5 ore. Asta daca nu ne oprim din 30 in 30 min sa fumam. Bagam si noi drum intins....mers regulamentar si linistit. Din ce stiu pana acum plecam sambata dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Intrucat ieri erau lucrurile un pic neclare, am amanat rezervare pe azi. Deocamdata pe lista am asa: -Eu: 2 persoane la camera de 2 locuri -Dia: 2 persoane la mini cabana de 4 locuri -Anjin: 2 persoane la minicabana de 4 locuri -Radu86: 2 persoane la minicabana -Redpik: si el pe undeva printr-una din cabanutele de mai sus :-)) -MrAndreiS: 2 persoane in camera de 2 persoane -M4ver1ck: obligat-fortat, cu unghiile roase, si culcat pe preshuletzu de la intrare Cine mai doreste, cine mai pofteste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Oare ne strangem peste 10 mobre? Eu cred ca o sa facem mai mult de 4-5 ore. Cred ca lejer o sa ne indreptam spre 6. Dar e ok. Drumul in sine face parte din plimbare insa eu chiar as vrea sa plecam cat mai de dimineata sambata ca sa ne ramana macar cateva ore inainte de intuneric sambata acolo la destinatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 ca sa va destindeti putin...poate va pasioneaza...am un bilet la VIP la concertul Eric Clapton de vineri 11.06.2010. nu sunt chiar asa mare fan si poate vrea cineva sa se duca...il dau cu 200 ron sau fac schimb cu alt bilet la concert cranberries , aerosmith sau ziua 3 la sonisphere. 0734107290 - diana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coprolith Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Intrucat ieri erau lucrurile un pic neclare, am amanat rezervare pe azi. Deocamdata pe lista am asa:-Eu: 2 persoane la camera de 2 locuri -Dia: 2 persoane la mini cabana de 4 locuri -Anjin: 2 persoane la minicabana de 4 locuri -Radu86: 2 persoane la minicabana -Redpik: si el pe undeva printr-una din cabanutele de mai sus :-)) -MrAndreiS: 2 persoane in camera de 2 persoane -M4ver1ck: obligat-fortat, cu unghiile roase, si culcat pe preshuletzu de la intrare Cine mai doreste, cine mai pofteste? -Coprolith: cu semnul intrebarii, poate vin sa-mi beau cafeaua cu voi si o intind dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 ok..am primit confirmarea ca merge si florin, i s-a aprobat schimbul de tura. si eu m-am gandit sa plecam mai devreme din bucuresti, ma gandeam undeva la 5 jumate 6 sa o luam din loc...abia fentam caldura si cand o fi aia mai mare vom fi deja in munti. ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Dihania total de acord Acum dupa cum vad eu lucrurile sunt 2 variante : - ori suntem oameni seriosi, zicem ca plecam la 5:30 dar chiar plecam la ora aia ( nu intarzie nimeni ) - ori ne gandim ca "mereu intarzie cineva", zicem ca plecam la 5 dar de fapt plecam tot la 5:30 ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 e posibil sa va prind din urma. Parca e prea devreme....niciodata n-am plecat la drum la ore de-astea. Dar hotarati voi, eu ma adaptez, ca viteza de drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Inca nu promit nimic, ca nu stiu sigur, dar o sanasa e... intodeauna e o sansa... impossible is nothing... ADIDAS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 5:30 plecarea? pai eu o sa dorm ca un puisor in casca la ora aia.desi mi-ar surade sa ajungem acolo pana-n 12-13. Daca nu o sa reusesc la ora aia, vin cu kid din urma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Dihania, copiii astia sunt somnorosi rau Ce facem? Lasam la un 6 asa? sau hai sa zicem 6:30 da' sa plecam la ora aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate