Cap0ne Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Care se baga maine la un Siriu ? Asta ar fi traseul (cu intoarcere pe Cheia sau DN, depinde de stare) http://distanta.ro/#6lRvahwp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Patent bun. Am patit-o si eu...dar la mobra de vreo...27 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipsk4 Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Sa ii ia gaia, inca odata ) O sa pun niste lichid de frana pe surub si sper sa il slabeasca putin. Sper totusi ca sensul surubului este unul normal si nu l-am strans mai tare ca boul. Vorbesc de mizeria de surub din varful sagetii rosii. Poate cineva sa imi confirme ce sens de desfacere are? din experienta iti recomand un cleste autoblocant iti va rezolva problema din prima! ar trebui sa gasesti unul la un atelier auto sau magazin de piese & ustensile auto. succes!~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 [...] trebuie sa ai peste 14 sau 15, nu mai stiu exact[...] Niciodata peste 15V! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Care se baga maine la un Siriu ? Asta ar fi traseul (cu intoarcere pe Cheia sau DN, depinde de stare) http://distanta.ro/#6lRvahwp Si dus am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 misto geaca atarnata de indicator!!! )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_smart Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Eu maine seara pot si va astept pe la mine. Poate si azi, in jurul orei 19:30. Daca puteti, discutam pe PM pentru detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zipper Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Daca va intalniti as veni si eu sa reglez fast idle-ul. TPS-ul eu l-am rezolvat deja. spuneti aici ce si cum. eu pots a vin si azi si maine.(aveti multiometru pentru fast idle?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_smart Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Am si multimetru. E o chinezarie nu foarte exacta, dar cred ca isi face treaba. Sa fie azi, 19:30 si ne vedem la Eroilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zipper Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 oky unde mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_smart Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Ne vedem pe trotuarul cu florarii, vis-a-vis de Spitalul Universitar. 0765023311 e numarul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Piua mai baieti, dar cu Pride a vorbit cineva? Ora e ok pentru mine. Dar cum dam de el? Intalnire de SV-uri spuneti? Ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_smart Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Bun. In maxim o ora vreau sa stiu cum facem, daca ne strangem. Daca nu poate colegul nostru care se pricepe, putem face singuri. Mie mi-e destul de clar cum se face treaba. Ne trebuie doar vointa si tigari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Bun. In maxim o ora vreau sa stiu cum facem, daca ne strangem. Daca nu poate colegul nostru care se pricepe, putem face singuri. Mie mi-e destul de clar cum se face treaba. Ne trebuie doar vointa si tigari. Sunt curios cum aveti voi suspensia pe fata, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_smart Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Atunci lasam pe maine, poate fiind mai din timp, poate toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 ......... am citit 3 ( TREI ) pagini sterile. Nu ati descoperit inca PM ( mesaj personal ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 mizerabila furca am ,Shiro. moale ca balega. pe viraje mai merge,dar pe franari ma omoara am comandat deja arcurile progresive si ulei bel ray pentru furca o sa revin cu detalii dupa montaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 mizerabila furca am ,Shiro. moale ca balega. pe viraje mai merge,dar pe franari ma omoara am comandat deja arcurile progresive si ulei bel ray pentru furca o sa revin cu detalii dupa montaj La mine era foarte moale, si ii cam dadeam capat daca loam o groapa mai serioasa. Mai ales cu pasager. Nu am apucat sa ii schimb uleiul, dar am mai reglat-o putin din suruburile de pe ghidon si acum e mai ok. PS: sa ma anuntati cand are loc intalnirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methos Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 nu cred ca nu se poate rezolva altfel,nu merita sa iei semighidon pentru atata lucru surubul ala se poate scoate,chiar daca e rupt. sunt metode si meseriasi a incercat deja un "meserias" si s-a dat batut. but thx Fii atent, cu o bormasina poti sa il scoti, iar daca nu reusesti il impingi inauntru pana la capat si insurubezi alt cap de ghidon. Nu are rost sa cumperi alt semighidon. Pe unde stai? Daca esti din Bucuresti pot incerca sa te ajut. thx, poate prin august? ca acum nu mai am timp, plec in concediu. stau pe langa kogalniceanu dar ma pot deplasa spre tine In alta ordine de idei, sambata am scos mobra la plimbare pe transfagarasan si rucar-bran - caldura mare, moncher, dar a meritat. Mobra s-a purtat excelent, a scos un 5% de invidiat (mai ales de colegii cu bandit si rr600 cu care am fost). Minusuri - ma doare mana de la acceleratie (cum iei mana din gaz te da in nas) iar spre sfarsitul traseului nu mai suportam ambreiajul prea tare. dar trece Pentru viitori plimbareti, avesti grija ca drumul e cam nasol - eu am fost si pana in Campulung - drumurile Pitesti - Campulung, Campulung - Curtea de Arges si coborarea spre Dambovicioara sunt de-a dreptul infecte - gropi adanci, baligi si cel mai naspa, praguri ce ar putea fi trambuline la sarituri cu schiurile. Cumpar extensor de coloana tasata si o pereche de rinichi toate bune P.S. poze curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Ce generație de S ai, Methos? ÂŞi cam care era consumul la Bandit Âşi Cbr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 (editat) a incercat deja un "meserias" si s-a dat batut. but thx thx, poate prin august? ca acum nu mai am timp, plec in concediu. stau pe langa kogalniceanu dar ma pot deplasa spre tine In alta ordine de idei, sambata am scos mobra la plimbare pe transfagarasan si rucar-bran - caldura mare, moncher, dar a meritat. Mobra s-a purtat excelent, a scos un 5% de invidiat (mai ales de colegii cu bandit si rr600 cu care am fost). Minusuri - ma doare mana de la acceleratie (cum iei mana din gaz te da in nas) iar spre sfarsitul traseului nu mai suportam ambreiajul prea tare. dar trece Pentru viitori plimbareti, avesti grija ca drumul e cam nasol - eu am fost si pana in Campulung - drumurile Pitesti - Campulung, Campulung - Curtea de Arges si coborarea spre Dambovicioara sunt de-a dreptul infecte - gropi adanci, baligi si cel mai naspa, praguri ce ar putea fi trambuline la sarituri cu schiurile. Cumpar extensor de coloana tasata si o pereche de rinichi toate bune P.S. poze curand Asa merge SV-ul - are o frana de motor de invidiat. Prima descriere pe care mi-a spus-o un prieten - ce l-am lasat sa meagra putin cu ea - a fost ca frana de motor imi tine poate mai bine decat franale normale ). Este destul de agresiva in turatii mici si medi, Din acest motov este destul de obositoare pentru pasager. Daca sti sa apreciezi "zvalcul dat de jos" o sa te intalnesti cu ducatistii la iesirile din curbe. I-ar in legatura cu consumul orce i-as face am consum mai mic decat restul colegilor cu 4 in linie. Tin sa va impartasesc cu mandrie ca am 10000 km facuti sezonul asta pana acum cu Suzi . Editat Iulie 25, 2012 de Shiro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Am rezolvat treaba cu surubul, parerea mea e aceeasi, suruburile puse de cei de la Suzuki sunt facute din plastilina mestecata. Am incercat si cu mops si cu toate tipurile de clesti, nimic. Asa ca am luat-o pe calea cea mai grea dar sigura, o panza de bomfaier si am taiat surubul in mijloc apoi l-am scos cu bormasina, am largit gaura si am bagat un surub cu o piulita in capat, asa, batraneste, acum stiu sigur ca nu are cum sa se mai intample ceva de genul. Nici cu degripant/incalzit si patentul nu a mers? Nu ti-am gasit carenele alea, am asteptat sa le caut si in alta parte, dar mi-e frica ca au ajuns la gunoi... Impreuna cu alte chestii mai mult sau mai putin importante. Oricum ma mai rugase cineva pt. o sa, care o tineam degeaba, insa din pacate nici pe aia nu am gasit-o... Imi pare rau ca nu am putut sa te ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unycorn Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Salut! S-a stabilit vreo intalnire a SV-istilor pt. anul acesta; adica s-a stabilit macar locatia si perioada? Ca am citit aici: http://rosvblog.wordpress.com/2012/06/20/sv-2012-meeting/ si nu am dedus nimic... P.S. Cu aceasta ocazie mai fac un apel catre posesori de SV pt. un hint, ceva... Stiti unde pot gasi si eu aparatorile din plastic(atasez si o poza cu plasticele infractoare) de sub saua pilotului (la un pret decent si sa fie SH - sunt pt. modelul '00). Multam! ASFALT USCAT! Viva la SV! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methos Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Ce generație de S ai, Methos? ÂŞi cam care era consumul la Bandit Âşi Cbr? e 1st gen, din 2000. bandit-ul a scos 6 iar cbr-ul 9 parca, dar la cbr nu bag mana in foc ca n-am mai intrebat, Asa merge SV-ul - are o frana de motor de invidiat. Prima descriere pe care mi-a spus-o un prieten - ce l-am lasat sa meagra putin cu ea - a fost ca frana de motor imi tine poate mai bine decat franale normale ). Este destul de agresiva in turatii mici si medi, Din acest motov este destul de obositoare pentru pasager. Daca sti sa apreciezi "zvalcul dat de jos" o sa te intalnesti cu ducatistii la iesirile din curbe. I-ar in legatura cu consumul orce i-as face am consum mai mic decat restul colegilor cu 4 in linie. Tin sa va impartasesc cu mandrie ca am 10000 km facuti sezonul asta pana acum cu Suzi . pai de-asta mi-am luat sv la mai mare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 In weekentul asta am implinit si noi 30.000 km app, daca trebuie ITP, am facut eu vineri la plesneala (eram in drum spre mare si am constata ca mergeam cu el expirat de la 1 iulie) intr-un service gasit pe net (sa nu considere reclama), rapid, fara programare, pret standard si fara test de zgomot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate