Sari la conținut

Suzuki Sv 650s/1000

Delia
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mersi radu86 :) si dihania

Am vb cu el, nu are :(. rotita din senzorul de kilometraj pt modelul meu.

Exista si OEM la pret f bun. Vorbeste cu @mexykanu .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mersi radu86 :) si dihania

Am vb cu el, nu are :(. rotita din senzorul de kilometraj pt modelul meu.

Cauta mai in spate, dupa postul tau precedent. .

Editat de unycorn
Link spre comentariu

Daca inca nu a-ti scos limitarea de putere din treapta a 2-a si 3-a, puteti urmarii cum se face in linkul urmator http://sv650.org/ig_retard/ignition_mod.htm - pentru SV-uri de prima generatie si http://www.svrider.com/forum/showthread.php?t=55272 - pentru SV-uri de a 2-a generatie.

Editat de pepsi
Link spre comentariu

Probabil minor in treapta a 2-a si 3-a... sincer nu-mi amintesc, am facut modificarea chiar dupa ce mi-am luat motorul in 2007.

Oricum, merita incercat, nu risti sa strici nimic daca urmaresti instructiunile si nici nu te costa nimic.

Link spre comentariu

Desi nu sunt atehnic, schema aia mi-e putin neclara, sau probabil nu sunt in predispozitia de a ma concentra acum. Sincer vreau sa-mi fac un ATRE cu comutator. Daca ai putea face un ghid pentru prosti (eu, in speta) in limba romana si cu poze ar fi super. Cand treci prin Buc te cinstesc cu o bere!

Pentru SV de gen 1. doar firul rosu si verde (din poza) trebe deconectat si izolat, nu ai treaba cu schema electrica din acel articol.

Pentru SV de gen 2. pare mai complicat si nu am citit atent, insa din acea schema inteleg urmatoarele:

post-6144-0-30797500-1367589790_thumb.jpg

Nu ma pricep la electronica mai deloc, sper ca nu am zis vreo prostie.

@GoodKat: Bere e OK, dar as prefera un bugspoiler :D (am auzit ca vrei sa faci una)

Editat de pepsi
Link spre comentariu

Si-a facut cineva ceva de genul? Vreau si eu dar nu prea inteleg schemele astea electronice...

Si eu am facut modificarea dar nu imi aduc aminte daca am simitit diferenta avand in vedere ca e facuta prin 2008 :))...dar nu ai nimic de pierdut :)

Editat de khrisstyan
Link spre comentariu

Salut tuturor .Sunt nou pe forum si de cateva zile posesor de sv650 din 2002 cu cateva mici defecte optice. Stiti unde gasesc si eu o sticla de stop noua sau sh ?

http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-vand+piese+suzuki+sv+650s%2can+fab%3b2000%2ctoba%2cstop+spate%2camortizor+spate%2csaua%2cvas+a+-190235.html

Link spre comentariu

Salut tuturor .Sunt nou pe forum si de cateva zile posesor de sv650 din 2002 cu cateva mici defecte optice. Stiti unde gasesc si eu o sticla de stop noua sau sh ?

incearca aici :

http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-+vand+piese+suzuki+sv+650s%2can+fab%3b2000%2ctoba%2cstop+spate%2camortizor+spate%2csaua%2cvas+-190297.html

Link spre comentariu

Va multumesc de link-uri, dar am uitat sa salvez numarul si acum nu mai e bun anuntul . In principiu am nevoie de aripa fata, sticla stop si maneta ambreaj.

Si ca o intrebare ,vreau sa ii fac schimbul de ulei ,cam cat intra si ce ulei mi-ati recomanda.

Link spre comentariu

2,8L daca schimbi cu tot cu filtru, 2,3L fara - daca nu ma inseala memoria...

oricum aici ai linku cu manualele de service. welcome 2 the real bikes (V-Twin) side :bandit:

Link spre comentariu

Bun, am facut si eu modificarea cu ignition retard eliminator.

O singura diferenta am observat, intre 2000-3500rpm cand accelerez tare nu mai trepideaza ca toti dracii.

Link spre comentariu

Va multumesc de link-uri, dar am uitat sa salvez numarul si acum nu mai e bun anuntul . In principiu am nevoie de aripa fata, sticla stop si maneta ambreaj.

Si ca o intrebare ,vreau sa ii fac schimbul de ulei ,cam cat intra si ce ulei mi-ati recomanda.

ionel_3popa@nospam.yahoo.ro

e adresa de email a tipului din aiud care dezmembreaza un sv650. ;)

O singura diferenta am observat, intre 2000-3500rpm cand accelerez tare nu mai trepideaza ca toti dracii.

Cum ai scos firele din mufa aia...sau le-ai taiat pur si simplu ? :)

Editat de dyp
Link spre comentariu

It's something :D

Cum ai scos firele din mufa aia...sau le-ai taiat pur si simplu ? :)

Din cate imi aduc eu aminte se pot scoate fara sa le tai, analizeaza mai bine :D

Link spre comentariu

Nu acceptau powerslide, wheelie. stoppie :D..glumesc...din pacate am aflat de eveniment cu 10 min inainte sa apar acolo, pe langa faptul ca erau multi partincipanti, au facut mai bine de jumatate din curs, plus ca nu puteam participa in fiecare zi, poate la urmatorul.

Link spre comentariu

Salut,

Care ma ajuta si pe mine cu niste poze cu schimbatorul de viteze.

Se intampla ca se blocheaza in viteza 1, apoi la un moment dat isi revine.

Dupa ce s-a blocat am stationat si am mai incercat pedala si si-a dat drumu.

Apoi nu am mai avut probleme cat am mai mers (vre-o 20min - prin oras, semafoare etc.)

Ulei schimbat 10w40, Motul 7100.

Problema apare numai intre vit. 1-2 sau 1-N. si cam pe la inceputul turei...dupa ceva zeci de minute de mers, fuctioneaza ok.

Ma gandesc ca poate sa fie de la pedala, sa fie stramba pe undeva, ceva...ca a fost cazuta pe stanga de fostul proprietar (are un surub la pedala).

2013-010.jpg

2013-011.jpg

Link spre comentariu